ЗАНИМАНИЯ С 6-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 19 150
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Мели, наистина ми е жал Sad Дано бързо ти мине! Sad И аз съм с посинени брада и бузи от смукането на бебето, ама поне не ме боли.

newsm78 newsm78 newsm78 Ама на мен нищо ми няма...  Mr. Green

Еййй, че работни моми сте, а аз мързеливо си чаткам по клавиатурата...  Whistling

# 31
  • UK
И аз винанги слагам риванол след ваксинка.Педито винаги подчертава  smile3513"Сухите тампони работа невършат,винаги трябва да е мокър" А сестрата винаги казва че тя ги боцка дълбоко и за това не се подуват.
И аз чийзкейкче обичам много,но аз все още не съм си купила тавички за кексове и сладки и ми е малко трудно, да правя сладкиши.Имам само две тенджери, две тави и два тигана. Joy Joy Joy Joy Joy

# 32
Магнет, извинявам се (на Мелинда). Пак спя пред лаптопа.
Пуци, давай рецептите. Абс също може да сподели, каквото е пробвала. И на мен ми е един то най-любимите сладкиши, а най-много ми допада, както го правят в КееФСи. Давайте рецептите и тази седмица ще събера смелост да се пробвам Simple Smile

# 33
  • Berlin
Ооо, това беше преди 2 години.  Mr. Green Не си спомням изобщо какво слагах, май беше сирене крема и Филаделфия.  newsm78

mama na ani, не се притеснявай, аз имам 1 тиган, 1 тенджера и 1 йенска за печене + 1 малка тенджерка, в която само преварявам вода за бебо.  Mr. Green Живот и здраве, като си купим апартамент, ще си оборудвам добре кухнята. Също така опропастих една жестока тенджера, която ставаше и за печене, хвърлихме я, иначе беше универсалното нещо.

# 34
Ще ти пиша лично съобщение, да не ни се карат. Обожавам чийзкейк и сама си го ям, щото тъмният балкански субект не приема мисълта за десерт със сирене, каквото и да е то.

Ей, тъкмо се зарадвах, че заспа дяволчето и се събуди, трябваше да не влизам в стаята.

# 35
  • София
Чийзкейк правих оня ден Heart Eyes по рецепта на една съфорумка и много яко се получи, млечната част беше от 2бр крема сирене и една малка заквасена сметанка.
А сега врътнах едни пилешки бутчета с ориз на фурна Simple Smile
Пуци кой ще ти се кара? Давай рецептата тук,може и аз да сложа тази която правих-ако искате.
А риванол след ваксина-задължително на бутчетата  Crossing Arms

Елхата е готова, яд ме е на скапаните лампички,днес ги купих от кауфланд и зелените не светят Sad иначе стана много красива,мъжО казва,че била като в мол-а Mr. Green

# 36
Пляскам, значи, направо линка, където съм качила две от рецептите: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=601613.0. Важното е да има крема-сирене и евентуално яйца, другото подлежи на импровизации.  Mr. Green Сега си мисля, обаче, че Майчето каза КФЦ, техните са с конфитюр отгоре, начи без яйца, но с желатин, евентуално. Сложи и твоята, Магнет, даа. Аз да се фукна, много добре ми се получи сладкиша, върху който изпробвах един карамелен сос.

# 37
  • София
Слагам я рецептата за чийзкейка,но не е моя,на една мама от юнки е и се получи страхотно наистина:
1 пакет бисквити
2 пакетчета крема сирене
1 малка заквасена сметана
1 бурканче сладко по избор
1/4; 1/2 масло

Бисквитите се натрошават, разтапя се маслото и се обърква с бисквитите. Разстила се в тавичка под формата на блат.
Смесва се сиренето със заквасената сметана, намазва се отгоре. Отгоре се намазва със сладкото. Чакаш да стегне и е готов за ядене Simple Smile

# 38
А, супер, студен вариант със сладко, май точно това искаше Мая. А какво е това 1/2 и 1/4 накрая?

# 39
  • София
А, супер, студен вариант със сладко, май точно това искаше Мая. А какво е това 1/2 и 1/4 накрая?
Аз го разбирам като  да е по избор едно от двете...

# 40
Здравейте - ммм тия рецепти звучат вкусно.
Пуци вие спите от тиквата - у нас се яде смешна тиква.
Днеска направо беше голяма изненада - почва Дидко да яде тиква и като взе да се залива от смях - хапне лъжичка и смяяях, като възрастен - по този начин не се е смял до сега. Сигурно нещо смешно са сипали в бурканчето.
Ние се разходихме следобед - тук беше много топло и се сдобихме с елха цели 50см. Закачих и едни топки на полюлея - сега малкия мисли как да ги докопа ама няяяма, елхата я гледа подозрително.
Мели твоя Митко пие ли от преходна чаша вече? Мъжо донесе   подарък на малкия една на Авент с мек накрайник и умувам кога да я пробвам, харесала му в магазина.

# 41
  • Berlin
Oп Simple Smile Мусаката и баницата са готови, сега пека бишкотите и сядам да гледам Х фактор. Grinning
Лека нощ! Simple Smile

# 42
abs на рекламите дай рецепта за баницата. Солените неща по ми се получават, а колко обичам тесто не е истина.

# 43
Аууу момичета, още точа лиги! Нямате милост с тез вкусотии! Утре и аз ще спретна нещо, че не съм готвила цяла седмица. Последно се изложих с една мусака и ми се изпари всякакво желание за готвене.

Моята мушмулка таз сутрин се събудила милата в 4:00. Баща и я нахранил и заспала. Не се е събуждала през нощта от има няма 3 месеца и сега съм в чуденка какво ли и има  newsm78 Предполагам зъби, те винаги са идеалното обяснение в този период  Laughing

Иначе зъби нямаме, а гризалката на Томи Типи и я бях взела отдавна, но така и не я хареса. Тази синята на Авент, която скоро бяхте показали и е любима. Ние обаче не сме показалтел, понеже и обикновените залъгалки ги недолюбваме. Някой беше питал за смяната им - ами единствената която приема що годе е тази на Авент до 3м. Бях и взела и 3-6 месеца, но не ги харесва никак, явно и идват големи.

Девил и нашата тиква е от същия смешен сорт  Peace

И да се оплача, много малко яде това моето! От седмица насам всичко е насила почти. До скоро отваряше устата само като види лъжица, а сега гледа все едно отрова и даваш! Днес видях искрица надежда, поне от спанака хапна прилично количество. Не иска да пие ни вода ни чай! В чудо съм се видяла. И като съм почнала с оплакванията от гръб по корем до сега се е обърнала един единствен път, седнала не може да стои изобщо. Знам, че всяко дете е различно, но ми се щеше да не е чак такъв мързел(ако е от мързел де)

Гледам обсъждали сте телците - и аз съм телец. Изкефих се много на положителните ви отзиви за зодията  Hug

Извинявам се за рядкото включване, но ви чета редовно и ви се радвам от сърце!  Hug

ПП: Пупитка липсва днес! Къде ли е?

# 44
  • Berlin
Набързо Grinning няма определена рецепта за баницата, по-точно мерки. М/у корите слагаш смес от майонеза със сирене, заливаш със смес от яйце (аз сложих 2), половин кис. мляко и малко газирана вода. Всичко зависи дали обичаш по-суха или не.Обаче с обикновени кори на мен баница не ми се получава, най-добре става с едни, направени на сач, не си спомням точно марката.
Нини и нашия мушмул Simple Smile много обича синята на Авент и като форма мисля, че му допада, хем държи нещо, хем е в устата.

Общи условия

Активация на акаунт