Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са зайчето и бънджито, споменати в публикациите?
Какви са препоръките за лечение на отоци след ваксинация?
Как се прави чийзкейк без печене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са зайчето и бънджито, споменати в публикациите?
-
Какви са препоръките за лечение на отоци след ваксинация?
След ваксинация се препоръчва прилагането на студени компреси с напоени в хладка вода памучни тампони или използването на ракия за разнасяне на отока. Риванолът може да бъде полезен и за облекчаване на подуването. Важно е да следвате инструкциите на лекаря и да се консултирате с него, ако отокът продължава.
-
Как се прави чийзкейк без печене?
-
Как се приготвя баница?
-
Защо ортопедът не препоръчва поставянето на бебето в бънджи?
.
Дано бързо да минава болното място. И ние сме с вана (в Македония са на голяма почит) и докато бях бременна само треперех да не падна, докато я прекрачвам, или да не се хлъзна по облите части... Догодина планираме да я демонтираме.

.

180см

Замислила съм мусака, телешки кюфтенца, баница и едни кантучини (италиански твърди бишкоти). Не знам кое ще успея да направя днес, останалото ще е за утре. Дошла ми е някаква муза. А ако кантучините ми се получат, мисля пак да направя и да ги опаковам за подаръчета.

Да ти минава по-скоро! Е, като е имало да се случва, добре, че не е по празниците баш, а и само със синини си се разминала.