Коледа настъпва славно, с плетка ни е най-забавно! - 79

• 103 405
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Момичета може ли малко помощ  Praynig
Трябва ми разяснение как се изплита тази козирка  newsm78 /като за начинаещ  Embarassed/
и евентуално самите форми как се получават- така на райета да седи шапката  Crazy

http://cs1.livemaster.ru/foto/large/6951587030n6742.jpg

Днес се рових за други неща и попаднах на това - може да ти е от полза:
http://www.liveinternet.ru/users/tanya-vamp0810/post125384302/

maugli , Всичко е прекрасно, но миссонито ми взе сърцето!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 18:42 от nela_66

# 526
Включвам се само да кажа...
maugli видях страхотни неща, а жилетките са мания:)

# 527
Благодаря, момичета!

# 528
big pufana ,списъка с мисли за плетачката е трепач  newsm10  Абсолютно вярно е всичко,до което си стигнала в размислите   Laughing Моя мъж преди няколко седмици докато течеше ремонт у нас каза,че много би се радвал да си седна и да поплета малко,вместо да се чудя какво още трябва да се ремонтира  Joy
maugli ,поздравления за прекрасната жилетка!Невероятна е и ти стои страхотно   bouquet
Поздравления и за всички майсторки - чувствайте се поздравени всички,чудни неща творите Hug

Една весела шапка-импровизе от мен с микс прежди  Grinning

# 529
http://domihobby.ru/251-chernoe-azhurnoe-bolero.html изрових линк към модела
Като измеря какво да правя после, наистина не съм наясно Embarassed

Във всеки 3 и 4 ред прибавяш по 0,5 см. от мотива на плетката, общо 14*0,5 см. или във всеки 3 ред 18*0,5 см. за другия размер.

Маугли, прекрасни творения, прекрасни. Аз искам кръжок по Мисони от тебе! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сънчо, то и мойто мъж, като го врънкам да ходим някъде ми казва, абе ти си плети, плети ... Нали?!  Joy А от рубриката има още, споко ... Всеки ден добавям по нещо ...

Браво за джуджанската шапка, личи си колко е щастлива притежателката. Hug

# 530
Момичета, ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Много здраве, вдъхновение за нови плетки и удоволствие от носенето и показването им!   bouquet
Хубави празници, Йорданов, Иванов, Бабин ден.....! Кой каквото празнува, да  му е честито!

Аз малко попътувах, разходих си и един подарен ми Фламенко шал!  Снимките са още на фотоапарата.

Поглеждах какво правите, и виждам, че не сте бездействали по празниците!

Много хубави неща видях, направо останах без думи! На Маугли албумът е като каталог, браво! Heart Eyes Майсторски мисонита  bouquet

За  роклята на Боби каквото и да кажа, ще е малко. Поздравления!  bouquet

На Кармела келтският аран и ръкавиците греят. Моята слабост- плетениците!  bouquet

Пуфанке, керемидената ти алпакана е бонбон! Като знам как ги работиш нещата, чакам я готова! Grinning
И много шапки, коя от коя по- шикозна!Поздравления и за всички, които не съм споменала!  bouquet

Аз показах част от коледните подаръци, но има още. Един мъжки комплект от шал и шапка, Кашмира  батик на Ализе:

# 531
SunshineMery много весела шапка...всяко момиченце би искало такава:)
Сне*инка може ли да полюбопитствам каква е тази прежда...преливането ми допада много...

# 532
маугли, нещата ти са чудесни! и не само мисонито - и другата жилетка, и първата шапка...   bouquet

# 533
боби, занемях, роклята е прекрасна.

маугли, много са ти хубави нещата, личи си, че майсторска ръка ги е пипала.

кармелена бисквитке, много сладък пуловера, обичам червено.

аз съм захванала хиляда неща едновременно, но тази седмица много празници има и хич не ми остава време. плета една шапка на една кука и вече трети път я разплитам, все нещо не я улучвам. преждата е ализе ланаголд, много приятна за работа, но аз нещо не уцелвам модел.

# 534
Много ви благодаря за похвалите! Друго си е плетачки да те похвалят! Embarassed       Веднъж един познат ни дойде на гости а аз блаженно си седях и си плетях, та като ме видя и ахна: - Такава гледка не бях виждал от може би 20 год. когато баба ми плетеше, мислех че плетенето е вече забравено!                                   А за мисонито, то е много увлекателно да се плете с тази прежда: като заплетеш си казваш сега да свърши този ред , после идва следващия цвят, чакай да видя как ще се получи и така докато усетиш и си го изплела. Аз затова се навих да изплета втората жилетка , ( първата я подарих защото след пране се поразтегна и ми стана голяма)                             

Снежанке, комплекта е много хубав , както винаги!

На Боби роклята е просто върха.
 На кармелената бисквитка пуловера го гледах и му се кефех, че в момента и аз плета (повече от месец и половина ) плетеници и то червени и си казвах : ех кога ли ще го направя и аз!

# 535
Здравейте и от мен и за много години!  smile3501на всички много сте сръчни и зарибяващи- с вас човек иска само да плете ...да плете.....аз имам едно питане относно това http://img.prodavalnik.com/images/item_images/003/449/613/img_4_ … ge.jpg?1325936920.Някой ще ми помогнете ли?Как точно става?
маугли-може ли и на твойта жилетчица схемка или обяснение как се почва много е  coolcoolи просто се влюбих в нея Flowers Rose

# 536
на всички които не спят като мен във ФБ-ка
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА
пожелавам ви
всичкото време което ви е нужно да реализирате вашите проекти
и ще се опитам да кача снимка на шапата
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=259860304066412&set=o … ype=3&theater
 на малкия Лисан   
uwi w snimka ima p.zatowa sasmo ot FB -ka move da se widi

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 16:22 от лиска

# 537
Simple Smile това е новото от мен
биг пуфи големи благодарности за теста за плетачки !Гепвам го да знаеш! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 00:10 от лиска

# 538
Сне*инка може ли да полюбопитствам каква е тази прежда...преливането ми допада много..

Преждата е Ализе Кашмира батик, 100% вълна, номер 3126

Това са ми Флеменковските шалове за най-любимата ми манекенка, единият в комплект с тъмно лилава шапка, а другият пролетно-летен:

А това е подаръкът ми:

# 539
Много ви благодаря за похвалите! Друго си е плетачки да те похвалят! Embarassed       Веднъж един познат ни дойде на гости а аз блаженно си седях и си плетях, та като ме видя и ахна: - Такава гледка не бях виждал от може би 20 год. когато баба ми плетеше, мислех че плетенето е вече забравено!                                   А за мисонито, то е много увлекателно да се плете с тази прежда: като заплетеш си казваш сега да свърши този ред , после идва следващия цвят, чакай да видя как ще се получи и така докато усетиш и си го изплела. Аз затова се навих да изплета втората жилетка , ( първата я подарих защото след пране се поразтегна и ми стана голяма)                             

Снежанке, комплекта е много хубав , както винаги!

На Боби роклята е просто върха.
 На кармелената бисквитка пуловера го гледах и му се кефех, че в момента и аз плета (повече от месец и половина ) плетеници и то червени и си казвах : ех кога ли ще го направя и аз!

maugli - добре, че новата година ти е довела фотограф  Crazy, иначе е загуба ако не се видят тези красоти. Занапред да се похвалиш пак.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт