Набор 93-и вече изкласи- 2

• 53 043
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Ами то май се получава, че всеки харесва винаги другото.. Mr. Green
SilverDream, изобщо не си го слагай никъде това.. Някоя са си просто по-заядливи. И при нас има един такъв изндивид, но не му обръщам особено внимание Wink

# 151
Днес видях, че на сайта на МОН са качили датите за областните кръгове на олимпиадите. За наш късмет, НЕ и АЕ са в различни дни.
Ние имаме напредък с подготовката за бала - ходихме при дизайнерката, която ще ни шие роклята. Много бях притеснена, че направо ще ни върне заради щурите идеи на дъщеря ми, защото жената не е от тези, които се хваща с нещо само заради парите - трябва да й хареса и на нея. За моя изненада й допадна мнението на дъщеря ми и като цветове, и като модел и ме увери, че роклята ще стане много свежарска и хубава. Понеже й вярвам, вече съм по-спокойна, макар че още не мога да си представя точно като как ще изглеждат нещата "на живо" Laughing

# 152
  • София
Браво на класиралите се за втори кръг на олимпиадите деца! Само така !
Силвър , на теб ще кажа въобще да не ти пука от такава учителка , това отношение си е за нейна сметка , тя се излага и занижава нивото си.
Аз естествено пак не знам кога ще е пробната матура.Това мойто дете винаги ме информира в последния момент за всички важни неща  #Crazy

# 153
Какво е това животно "пробна матура" Embarassed  Embarassed Embarassed  и навсякъде ли се провежда или само в определени училища/градове ???  Embarassed  Embarassed Embarassed

Ей, че съм отвеяна... да почерпя  - днес Тони / виж подписа ми/  има имен ден!

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 18:40 от ma cherie

# 154
  • София
Честито на всички Тонита! Живи, здрави, щастливи! Да се сбъдват мечтите, да атакуват успешно висините! newsm44
По въпроса за пробните матури - има ги на много места, предполагам във всички градове. Те са ориентировъчни за нивото на знанията, но зависи къде се провеждат - понякога не са добре направени. Заплащат се и всеки може да отиде да се пробва.

# 155
....- днес Тони / виж подписа ми/  има имен ден!
....
Това е моят личен поздрав за пълнолетната именничка Peace - http://prikachi.com/images/426/4277426l.png

# 156
  • София
ma cherie, да ти е живо и здраво порасналото момиче. Свети Антоний да я закриля, да я предпазва от неволите и да я води само по пътя на успеха!

И ние имахме семеен празник. Честито на всички, които носят това хубаво име!

# 157
  • София
ЧЕСТИТ  ИМЕН  ДЕН   на всички Тони и Атанас и производни.. да са живи и здрави и много успехи във всичко   bouquet

По въпроса с пробната матура - в нашето училище миналата учелна година имаше / в самото училище/ но нямам представа дали се плаща  newsm78 Хубаво е да се направи такава матура , за да могат децата да се ориентират .

# 158
Моят син прави преди 2 седмици някакъв тип ,,пробна матура,, в своето си училище, но не помня в/у кое произведение беше. А и нищо чудно тяхната литературка да си я е организирала, за да им види нивото. А и децата да се подготвят психически какво ги очаква.

# 159
  • Варна
Синът ми каза, че и в тяхното училище учителката по литература ще им дава пробни матури като част от подготовката.

Честито именици , ако имате днес такива   bouquet

# 160
Днес в нашето училище дойде представителка от катедрата към филологическия факултет,която е завършила моята   гимназия.Тя каза,че от от следващата учебна година,т.е. отнася се и за нас,випуск 2012 ще има нова специалност :френска филология.До сега е нямало ,имало е български и френски език,но от следващата година ще я има и тази специалност.Казвам информативно за тези,които са се насочили към това.

# 161
Здравейте, аз започнах да си търся рокля и мисля да отида при Венета Василева. Имате ли някакви мнения, добра ли е изработката и цените г/д в какъв диапазон са? И в Асеновград мисля да ходя  за там съм чувала, че още същия ден могат да ти направят рокля по твой модел, но ако е за толкова малко време дали  цената ще е много висока? Може ли да ми препоръчате  други магазини (в северна България) където и цените да не са много високи.
Благодаря предварително  bouquet

# 162
Ние ходихме при Венета Василева и поръчахме там роклята на дъщеря ми. Дъщеря ми си беше намислила модел, който на мен ми изглеждаше много щур и даже се опасявах, че Венета може да откаже. Знам, че тя не е човек, който ще направи нещо заради парите. Но щом каже, че ще стане хубаво, значи ще стане.
Познавам я отдавна /служебно/ и мога да кажа, че прави много изискани и оригинални неща. За цени не знам точно, но едва ли ще е нещо баснословно. Не правя реклама, просто казвам защо ние избрахме нея.
Мога да кажа още поне два плюса. Тоалетът наистина ще е индивидуален и няма да го повтори при друга абитуриентка. И предлага да ушие чанта поред роклята, което те спасява от още една грижа. Laughing
В Плевен има няколко дизайнерки, на първо четене се сещам за Люси, Милена Колева. Мога да попитам за мнения.

# 163
Ние приключихме много бързо с роклята.Отидохме при известна дизайнерка ,където имаше много голямо разнообразие от рокли.Дъщеря ми описа какво търси,дадоха ни 5 рокли да пробваме и за около час вече бяхме избрали роклята .Дъщеря ми много си я харесва,каза ,че точно това си представяла.Към роклята има шал и ще ни ушият допълнително чанта.В салона си водят списък коя рокля в кой цвят за коя гимназия се купува,за да няма повторение.Доволна съм и аз,отпадна ми един ангажимент,остават обувките.

# 164
Браво на всички, ушили/купили си вече роклите!   bouquet
Аз съм си харесала, но какво от това.. все още не съм пристъпила към изпълнение, а време май не остана. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт