Набор 93-и вече изкласи- 2

• 54 172
  • 724
  •   2
Отговори
# 165
  • София
Браво на всички, ушили/купили си вече роклите!   bouquet
Аз съм си харесала, но какво от това.. все още не съм пристъпила към изпълнение, а време май не остана. Whistling

Как така не остана  newsm78 до май месец има още 4 месеца.Давай по- спокойно имаш предостатъчно време , не се натоварвай излишно.
Аз пък смятам да обличам сина ми чак на края април месец , за да не се окаже че междувременно е променил мнението си и да се наложи да купувам нов комплект дрехи , че каквато са цифра , а не  Naughty
За сега е решил , че няма да е с костюм , с маркови дънки и риза  , за които евентуално ще дам около 400-500лв. и след месец - два като си накупят другите момчета костюми и току виж решил че и той ще е с костюм.Ще чакам до последно  Crossing Arms

# 166
  • Варна
Ами то затова време не останало, за да има възможност за смяна на решението за облеклото и обувките.  Wink

Тъкмо щях да питам мамите с момчета откъде ще ги обличате за бала. Не че моят син се е разбързал в тази посока, но аз поне да знам къде да го заведа като настъпи момента  Whistling

# 167
  • България
при нас всичко е в застой
роклята е харесана,щяхме да ходим във Варна да я шият ooooh!сега пък иска в Асеновград Naughtyприятелки  миналата година си шили там и ние да не сме по назад хоп в същото ателие.....
разбрахме се февруари да отиваме да даваме модела,за да е готов март...
не иска пред бал със сибиране на родата и приятели Naughtyедната баба твърдо е зад идеята да има пред бал......тук се завихря голяма дилема...да има или да няма....
в чуденка съм дали да купувам подарък за кавалерите-ще са двама защото ще минава в два различни града-поне за сега
имаше идея на основния бал да е с приятелка,щото се скарала с момчето....има време до май месец
за екскурзията до Турция-няма 18год и класната се притеснява да я вземе-за сега нямаше желание да ходи #Crazyно почна да мърмори че имали място още..
част от класа ще ходи в Слънчев бряг,но без учител- Crossing Armsне я пускам сама.......
.......Усмихнат ден ви желая и много търпение и здрави нерви с милите ни деца Hug

# 168
  • София
Тъкмо щях да питам мамите с момчета откъде ще ги обличате за бала. Не че моят син се е разбързал в тази посока, но аз поне да знам къде да го заведа като настъпи момента  Whistling

Всъщност идея си нямам , защото както казах иска дънки и риза и обувки/ слава богу поне не е маратонки Joy/, а не костюм.Миналата година една приятелка беше купила костюм на сина си някъде на Жданов / и беше много доволна/, но трябва да я питам за по - точен ориентир.

Да ви кажа туко що се заврях в сайта на МОН и открих , че на 12 клас пролетната ваканция е по- къса от тази на останалите , а втория срок им свъшва на 15.05.12

# 169
И ние не бързаме с облеклото за бала, защото може да си променим мерките дотогава. Някъде края на март, началото на април ще започваме огледа.

# 170
ами да, нали матурите почват на 18,05, ако не греша

# 171
А,ето къде сте се скрили!Здравейте.
Преди няколко дена запазих час за фризьор и грим за май.Не за друго,а защото случайно дочух,че вече всички часове преди бала били заети.И така се оказа:видях бележника с часовете на фризьорката  Shocked
Фризурата е осигурена,за грима мрънка не може ли да иде само с един гланц,а можело ли да не й пилят ноктите,но рокля нямаме.Проблемът ни е,че тя не иска бална рокля,а свежа младежка пролетна рокля-с която да й е удобно и да е себе си.Стилна и идейна да бъдела,не екстравагантна.Както и да можело да си я носи после.Пролетните колекции още не ги виждам по магазините,а по Интернет да поръчам-не знам,чувствам,че ако го направя,ще платя двойно и пак ще се върнем в начална позиция.Ако сте ме разбрали какво търся и сте виждали нещо по витрините,казвайте!!
Оказва се ,че мразим тънки токчета(защото не можем да ходим на тях),ще сме с платформи или тип пантофки.Чанта и аксесоари...абе,дотам да го докараме,ще ги измислим.
В Турция отказа да ходи,била е там,не й се ходи и не иска да губи време преди изпитите.
Категорично ми се забрани цял ден гости преди бала.Уви,имаме много малко роднини,викаме ги направо там,където се събират децата,ахкат,охкат колко сме хубави и пораснали,снимаме се;после децата заминават на бала,с роднините отиваме на един хубав ресторант за здравето на децата и това е.Всяко дете си идва соло,е,има едни,които от 8 клас се изживяват като семейства-за тях не знам.
Горе-долу това е засега.Никакъв интерес към бала няма госпожицата,аз драпам,щото мене чака...и така  Simple Smile

# 172
  • София
Ох, като чета момичешките майки май ние смомчетата сме си добре.Егати от януари вече са запълнени часовете за фризьор и грим, да не говорим колко ще струват тия екстри  ooooh!
Моят син иска да бъде на бала с чайка.Намерих една срещу скромната сума от 270лв.за вда часа , но моето диване иска без шофьр , за да можели да крещят #CrazyОбяснявам му , че такава кола никъде няма да намери без техен си шофьор , а и срещу 270лв. може да си вика колкото иска , ама не слуша.Накрая пак ще опре до тази дето съм намерила , но ще се окаже вече ангажирана и няма да е с чайка .

# 173
Браво на всички, ушили/купили си вече роклите!   bouquet
Аз съм си харесала, но какво от това.. все още не съм пристъпила към изпълнение, а време май не остана. Whistling

Как така не остана  newsm78 до май месец има още 4 месеца.Давай по- спокойно имаш предостатъчно време , не се натоварвай излишно.
Емии ..  Mr. Green Не остава, защото не е само балът, а е и учене и куп други работи.. Mr. Green Като се знам какво съм "зрънце" в това отношение.. Tired
Тези от вас, които имат момчета - защо не проверите в интернет къде има цехове, шиещи мъжки костюми? Там със сигурност ще излезе доста по - евтино, отколкото из магазините? Сещам се, че такива предприятия има в Плевен и Гоце Делчев. Те шият за известни брандове, доколкото съм запозната. Whistling

# 174
И аз си запазих час за фризьор и гримьор, едва си намерих място  Crazy всичко заето  Laughing.  На екскурзия ще ходим на Гърция, струва ни 350 лв., малко скъпичко ми се вижда ама няма начин целият клас ще ходи.
Роклята вече е избрана и започваме да я шием от началото на февруари и ми казаха, че през март ще е готова.
Някои знае ли излязоха ли справочниците за ПУ  Thinking и дали ще мога да си  го поръчам от книжарница, за да не се разкарвам до Пловдив?

# 175
Ох, като чета момичешките майки май ние смомчетата сме си добре.Егати от януари вече са запълнени часовете за фризьор и грим, да не говорим колко ще струват тия екстри  ooooh!
Моят син иска да бъде на бала с чайка...
Първото го знам:прическата ще е 60 лв.,което включва и нещо като пробна прическа-виждаме се,обсъждаме какво искаме и какво може да стане на практика.Няма да затрудним фризьорката,защото Ани иска нещо семпло:малко обем,леко начупване и фиксация.Не са някакви сложни кокове или плитки.Ако не ми бяха и двете ръце в ...,то и аз можех да го направя.Същото и за грима:гланц,спирала и някакви много нежни сенки,защото тя е доста светла,не дава да й слагат пудра или фдт.Гримът+маникюра+прическата ще бъдат около 80 лв.Ще си платя,щото нямам нерви да се разправям.
Транспортът ни ще е автобуса на фирмата-организатор на бала или семейната кола.
Честно казано,на мен ми е доста изтръпнало и не мога да изпитам някаква бална еуфория.Детето вече няма баби и дядовци да му се зарадват и да му направят подаръчета,близките са далече и стават все по-далечни.Единствената ми цел е да й доставя удоволствие.Ако каже бална рокля-бална ще е,ако реши да иде в Турция-Турция да е.Ако видя,че не иска да ходи на бал и това не е временно настроение-отменям всичко и хич не ми пука.Единствено ме интересува тя да е доволна и весела.Пък какво щял да каже този и онзи и дали се вписваме в традиционната представа за абитуриенти,дреме ми.
А,приятелите ще ги поканим отделно да се почерпим,някой ден след бала.
Нали няма да забравите,ако мернете случайно "небална" бална рокля на някоя витрина?Ще почерпя  Wink

# 176
  • София
Трябва ми помощ! Учителката ни по литература е в болнични от преди Нова година и няма шанс скоро да се върне. Идват различни заместнички, но не вършат никаква работа. Спешно търся курс по литература за подготовка за матурите. Някакви идеи и препоръчани фирми/школи? Не иска да ходи на частни уроци, а на курс.

Предварително благодаря!

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 15:17 от Тaня67

# 177
  • София
Таня, чувала съм добри отзиви за Образователни технологии, в частност за подготовката по БЕЛ за матура. Правих проучване преди началото на учебната година. Моят сега ходи на уроци, но сам си го избра.
http://edutech.bg/, това е сайта им.
Аз лично ще следя за пробните матури при тях.

# 178

Някои знае ли излязоха ли справочниците за ПУ  Thinking и дали ще мога да си  го поръчам от книжарница, за да не се разкарвам до Пловдив?
Не, още не са излезли справочниците. В началото на април обикновено са на пазара. По втори въпрос - не, мисля, че не можеш да си го поръчаш никъде, защото го пускат само на едно място в Пловдив-университетската книжарница. Ще трябва да се разкараш до Пловдив, ако наистина държиш да го имаш. Всъщност за какво ти е точно справочника? Всичко, което ти трябва като информация, го има н сайта на ПУ http://uni-plovdiv.bg/ Ако има някоя конкретна информация, която ти трябва, а не я намираш, кажи коя е, ще я потърся , ще я сканирам и ще ти я пратя, за да ти спестя едно разкарване до Пловдив. Ако държиш на книжката обаче, лек път до Пловдив! Simple Smile

# 179
Знаете ли кога ще са предварителните изпити по математика в СУ? В ТУ са излезли датите за предварителните изпити,но за СУ не ги намирам.

Общи условия

Активация на акаунт