Набор 93-и вече изкласи- 2

• 54 182
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
  • София - Варна
Здравейте,мами! И аз се записвам за споделяне около костюма, бала, кандидатстудентстването и всичко,което ни хрумне. На моя син всичко още му се струва " лесна работа" , та ще видим накрая какво ще направи. Има ли някой с английска гимназия?

Големият завършва Първа английска. Защо?

И синът ми също. В "Е" клас. И май ще заминава в UK. Изпратиха му 4 оферти от 5 подадени засега. Но най-много иска в Кардиф, Уелс. Ще видим дали ще изпълни изискванията, че сме малко мързеливи. Но е твърдо решен да не остава в България. А после може и бързо-бързо да се върне. Sick

# 346
Леле, засрамих се като видях че сте изписали 23 страници преди да  вляза да  видя как са децата.

Майките на момчетата - правите ли нещо за бала защото при нас е пълен застой. Имам чувството, че вечерта преди бала ще обикаляме по магазините.

Моля ви , дайте идеи за добри магазини с голям избор в София.

# 347
Леле, засрамих се като видях че сте изписали 23 страници преди да  вляза да  видя как са децата.

Майките на момчетата - правите ли нещо за бала защото при нас е пълен застой. Имам чувството, че вечерта преди бала ще обикаляме по магазините.

Моля ви , дайте идеи за добри магазини с голям избор в София.
Аз съм с момче, но той ми заяви, че ще е с дънки и риза, да не си мисля друго. Та ще ходим до Турция в началото на май и оттам ще пазаруваме. (Преди време установих, че цените на дрехи са 3 пъти по-ниски от тук)

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 08:39 от pticasprujina

# 348
  • София
И аз съм мъжка майка. От миналата година до преди 1 седмица твърдеше , че ще е с дънки и риза и посмъртно няма да облече костюм , сега вече е на мнение , че в събота ще ходим за костюм  JoyНегов приятел си е купил на Пиротска за 350лв. костюм и риза.

# 349
Моят син си купи от "Солунска" костюм + риза + колан на промоция за ... 199 лева.  Е, коланът не му харесал много, ама го взел, защото му се полага.  Joy Сега останаха обувки, колан и може би вратовръзка. Купил си е една, но си е харесал и още една....
И все пак си мисля, че за момчетата е по-лесно.
Peace

# 350
И аз съм мъжка майка. От миналата година до преди 1 седмица твърдеше , че ще е с дънки и риза и посмъртно няма да облече костюм , сега вече е на мнение , че в събота ще ходим за костюм  JoyНегов приятел си е купил на Пиротска за 350лв. костюм и риза.

Моят е рокаджия, китарист, вярвам му като казва, че костюм няма да сложи.   Joy

Само за информация, споделям цените, накоито станах свидетел в Турция, специално на Pierre Cardin http://store.pierrecardin.com.tr/default.asp
Цените към момента са по 0,84, за да видите равностойността в лв.

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 10:27 от pticasprujina

# 351
И аз съм майка на момче и още не сме ходили да търсим костюм. Мислим тази събота да излезем да поразгледаме. Ще се радвам ако някой има идея къде в Пловдив може да се намерят спортни костюми на приемливи цени. Не ни се хвърлят излишни пари за дрехи, които едва ли ще се облекат повече. Затова и идеята ни е да е спортен костюм или спортен панталон и сако в различни цветове, че да могат да се комбинират и с други дрехи.

# 352
  • Варна
От две седмици мъча моя синковец да излезем и да пообиколим магазините. Твърдо ми отказва - имало време. Една седмица преди бала щял да влезе в някой магазин и да си купел всичко ,което му трябва. Много съм се впрягала, ми вика  Twisted Evil

# 353
ptica, дай цени на рокли, защото ние още се кумим и нищо  не сме купили/ушили !

# 354
  • Пловдив
Здравейте, имам питане към тези от вас които ще правят тържество за абитуриента си. Изпаднала съм в пълно затъмнение относно менюто, нищо не ми идва на ум. Не искам да е претенциозно, а по-скоро обикновено в смисъл - нещо с гарнитура, салата, предястие, десерт. По-скоро съм затруднена с вечерята, дайте вашето мнение.  bouquet

# 355

Не знам за рокли. Нали съм с двама мъже та само мъжко гледам. Но там по принцип е много евтино. В Чорлу са събрани фабриките на повечето известни марки и има голям аутлет център.

# 356
  • София

Колкото и да е голяма разликата, като сложиш пътните и хотела, ще ти излезе двойно. Освен това, уж колекциите са еднакви, но като влезеш в един обикновен магазин в мола, от тези, които ги има и тук, там като, че ли са с повече блестящи надписи, мъниста и подобни, които явно са съобразени с турския вкус. Може и да не съм права, защото нямахме време и видяното е за 20-30 минути, но дъщерите, които обичат семпли неща, дори и не помислиха да си купуват нещо. Не изключвам възможността на преден план да слагат блестящото, а нормалните неща да са в дъното на магазина.

# 357

Колкото и да е голяма разликата, като сложиш пътните и хотела, ще ти излезе двойно. Освен това, уж колекциите са еднакви, но като влезеш в един обикновен магазин в мола, от тези, които ги има и тук, там като, че ли са с повече блестящи надписи, мъниста и подобни, които явно са съобразени с турския вкус. Може и да не съм права, защото нямахме време и видяното е за 20-30 минути, но дъщерите, които обичат семпли неща, дори и не помислиха да си купуват нещо. Не изключвам възможността на преден план да слагат блестящото, а нормалните неща да са в дъното на магазина.

Чорлу е на 200-тина км от границата. От Бургас се ходи за ден. Това за надписите и пайетите съвсем не е така, все пак говорим за фирмени магазини на европейски марки, а не за магазините около Капалъ Чарши. Но не съм гледала за бални рокли, наистина.

# 358
  • София
За Бургас е добре, но Мама69 е от София. Бални рокли и ние не сме гледали, но влизахме в магазини от рода на Манго, Зара, Бершка, които децата знаят от тук. Но както писах, нямахме време и не изключвам възможността на преден план да слагат лъскавото, а семплите неща да са встрани. Аз лично търсих обувки в Дайхман (немски верига), защото имаше опасност да ми се разлепят обувките (както и стана малко по-късно), но всичко беше с катарами, капси и други подобни. А тук главно от него пазарувам. И колкото и странно да звучи, но все пак си купих обувки, но от базар към джамия от рода на Капълъ чарши  hahaha. Черни, изчистени, от естествена кожа и невероятно удобни.  Wink

# 359
  • В голямото море...Живот
Поредната мъжка майка  ooooh!  Mr. Green
Имаме панталон от 4 месеца, но той се връзва с много малко неща.
Иска да е нещо спортно - тениска(не риза), кецове, спортно сако....
Тук има интересни неща - http://www.m0derno.com/index.php?route=common/home

Общи условия

Активация на акаунт