Седем часа разлика - тема 6

• 39 579
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
изчетох тема. и аз като Мамети само чета...

И к'во искате да кажете , че красивият мъж е Чушката? Joy Joy Joy

# 61

А Иван Иванов наистина си е влюбен , ама тоя Лука плете конците и го кара човека да се съмнява в Танчето... #2gunfire

Какви конци плете Лука  newsm78
Просто показа на Иванов РЕАЛНИ снимки  Naughty
"Танчето", в което Лука искал да накара Иванов да се съмнява, всъщност организира хладнокръвно изнасилване  Naughty
Симпатизирам на героинята, но в конкретния случай "Танчето" изобщо не е невинна жертва на злия Лука. Просто Лука показа на Иванов каква е Таня всъщност  

Плете конците на съмнението срещу Таня. Не казвам, че Таничка е невинна, а че няма право да се меси в личните взаимоотношения. Освен това, ми става много мъчно при мисълта, че Таня в момента е супер уязвима от емоционална гледна точка, доверява се все повече на Иван, а той с тия снимки, приказки и т.н. срещу Таня може да й изиграе кофти номер и да я нарани супер много, а реално тя срещу него нищичко не е направила.

А Таня се разсърди на Гончев толкова много, защото в момента разчита на него за всичко, а той да играе зад гърба й. Тя е много уязвима в момента, за това беше така реакцията й. И смятам, че си беше напълно заслужено!

# 62
Тео беше зад Чушката и не видя маската. Боян каза да свали маската, така
че Тео не можа да я види изобщо.
Лука се мазни , това е вярно. Но само да споделя, че не се сещам за
някой велик и силен, на когото да му се налага да се мазни. Той няма нужда
от подобно поведение, защото добре знае силите си.
Така, че за мен Лука, Тренера не са въобще велики. Само се опитват да се месят
в играта на великите. Гончев също.
Таня Стоева защо не се обади на Боян, след като разбра, че Милото заминава за
NY. Аз си спомням, че Нина го повика, заради Распутин. А дали Милото чу продълже-
нието на разговара, за момичето при Боян- Анджелина Попски. Милото не се страху-
ва от Распутин- гастрольор някакъв. Вероятно тръгва по- скоро заради
Анджи/Мая. Тогава Таня Стоева няма да има избор и няма да предаде Милото поне засега.
Станкофф сигурно ще протектира Анджи/Мая. Стоева трябва да се заеме с обърканата ситуа-
ция в България и едва тогава да замине при детето си. Иванов в този случай е много нужен
на Стоева. Дано му разкаже истината. И отново да започнат на чисто.

# 63
  • София
Да, Тео не разбра за маската и сигурно реши, че тя се разпищя и припадна заради неговата поява.

# 64
За какви лични отношения говориш, при условие, че Таня е поръчител на грозно престъпление  newsm78
Лука има тази информация и я предоставя на (уж) разследващия Иванов. Не е нужно да плете конци на съмнение, тя сама ги е оплела, организирайки престъплението. Това са РЕАЛНИ снимки, не са изфабрикувани, че да плете каквото и да било. Плетачката е самата Таня

И нима очакваш Лука да си замълчи за такава важна улика по престъплението, защото милата Таня била уязвима в момента  newsm78

# 65
# 66
От промото съдя, че последните два епизода ще са много напрегнати. Нямам търпение да ги гледам Simple Smile

# 67
Говорите за край на сезона, кога са последните серии?  Embarassed

В неделя.

Peace

# 68
Тео ме дразни, изобщо да не се беше появявал Laughing !
Распутин ми стана любим образ, не ми се иска да има нещо общо с изнасилването на Мая.
Сцените с Иванов и Стоева ми идват в повече и дори леко пресилени.
Колкото до Пол Станкофф, повече от ясно е, че е биологичен баща на Мая.

# 69
Надявам се да се разплетат всички възли във финалните епизоди. Крайно време е.  Wink

# 70
За какви лични отношения говориш, при условие, че Таня е поръчител на грозно престъпление  newsm78
Лука има тази информация и я предоставя на (уж) разследващия Иванов. Не е нужно да плете конци на съмнение, тя сама ги е оплела, организирайки престъплението. Това са РЕАЛНИ снимки, не са изфабрикувани, че да плете каквото и да било. Плетачката е самата Таня

И нима очакваш Лука да си замълчи за такава важна улика по престъплението, защото милата Таня била уязвима в момента  newsm78

Смятам, че намеренията на Стоева спрямо Роки си бяха чисточовешка, майчина реакция! И съвсем нормална! Не мога да я "съдя" за това, което беше запланувала.
Лука е аасолютен мизерник! Яд ме е, че ще ги скара. Дано не съм права.

# 71
Явно говорим на различни езици  Wink

Аз не мога да нарека мизерник човек, който има доказатество по престъпление (убийство) и го представя на разследващия.
Таня беше много наранена и афектирана да, но нямаше доказателства за вината на Роки  Naughty
Да беше се постарала да потърси истинския виновник, да беше погледнала към себе си - че е корумпирана съдийка, която има много врагове  Naughty
Това беше непростима грешка, заради нея щеше да бъде изнасилен невинен млад човек и заради нея беше убит човек  Naughty
Слабо ме интересува дали узнавайки каква е в действителност Иванов ще остане с нея или не. Да е мислила какво прави. Но не съм съгласна, че в конкретния случай Лука е мизерник. Когато човек има важни доказателства по престъпление, трябва да ги представи, независимо, че организаторът му бил уязвим в момента или пък че изживява любовен романс  ooooh!

Както и да е, толкова от мен по темата  Peace

# 72
Страхотен сериал! Интересно ми е и да чета темата. С малко бебче съм и няма как да гледам филма на спокойствие, така че доста детайли ми убягват. Нямам търпение да гледам финала на сезона в неделя.

# 73
И к'во искате да кажете , че красивият мъж е Чушката? Joy Joy Joy
Не. Красивият мъж е просто някакъв изпълнител. Нов герой ще е.

# 74
Надявам се да се разплетат всички възли във финалните епизоди. Крайно време е.  Wink
Офф дано. Мразя като остават отворени финали на филмите. Друг сезон ще  има нали?

Общи условия

Активация на акаунт