Седем часа разлика - тема 6

• 39 580
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
той какво всъщност правеше при Пол?
в кой епизод е, да си го пусна да скивам?
http://vbox7.com/play:c66ad6a7a3, около 12-тата минута

# 601

Малката госпожица Лютакова !

# 602
а той дете ли има? жена му коя е?

# 603
Да,има 10- годишна дъщеря.

# 604
  • Велико Търново
ОК, моя грешка, мислех, че всеки чете преди да пише.
Не смятам, че е грешка, просто една от гледните точки.
Аз също се старая да чета всичко. Но пък е имало моменти, когато, притисната от липсата на време, не съм можела.
Така че - напълно разбирам и тези, които са на другото мнение.
Но, определено - когато едни и същи неща се повтарят по безброй пъти през две-три страници, си е дразнещо. Защото чак по цели теми - не, но поне по няколко страници, преди да се постне мнение, може да се прочетат. Особено, когато се пита за нещо или когато се поставя на обсъждане даден въпрос - все пак е възможно само няколко поста преди това вече да е минало от ред.
Така че... в повечето случаи гледам да се придържам към това, което е написала Alleisha:
В теми, в които пиша, първо чета какво са казали другите.
Няма смисъл да се повтарят едни и същи неща.

а той дете ли има? жена му коя е?
Обикновено, когато някой започне да става известен на по-широка публика, и медийният интерес към него нараства - за да се задоволи любопитството на същата тази публика. Естествено, и в нета (все пак е вид медия) започват да се появява това-онова. Така че... спокойно може в някоя търсачка (напр. на google.com) да се напише името на актьора - Симеон Лютаков и да се разгледат върнатите резултати. Не е сложно, мисля... Wink

Между другото, докато си ровех, разгледах и публикуваните в страницата на Симеон Лютаков във Фейсбук интересни албуми. В един от тях е публикувал снимка от премиерата на "Още нещо за любовта", на която е с любимата си в живота (Кристина Диманова) и с любимата си от екрана (Сепиде Делфоруз):

Чрез личната страница на Кристина Диманова, пък, достигнах до албумите
ОЩЕ НЕЩО ЗА ЛЮБОВТА - ПРЕМИЕРА - PART 1
и
ОЩЕ НЕЩО ЗА ЛЮБОВТА - ПРЕМИЕРА - PART 2

А ако може да се вярва на написаното във вестниците (били те и онлайн), то ... ето какво пише тук по въпросите, зададени от Вергилия:
Цитат
Съпругата на Симеон Лютаков от "Седем часа разлика" го напуска отдавна. Красавецът, чиито дебют в киното "Още нещо за любовта" видяхме преди дни, вече е женен и има дъщеричка, когато губи ума си по извънбрачна любов с колежка от варненския театър. Благоверната му тутакси подала молба за развод и отвела малката Лиа в чужбина. През лятото обаче вече десетгодишната чаровница кара ваканциите си в България с татко си. С тях е и 23-годишната му приятелка, Кристина Диманова. Малката и студентката по право, която отскоро е с амбиции в актьорлъка, много се разбирали.
Някогашната моделка и Мони се запознават покрай хобито му - фотографията. Пред камерата на Лютаков са заставали куп родни красавици - брадърката Зара, плеймейтката Николета Лозанова, фолк дивите Анелия и Емилия.
Кристина също застанала пред обектива на Симеон случайно, но после трайно се настанила в живота му. Въпреки че е с 16 години по-млада от избраника си, Диманова не му отстъпва по интелект и образование.
Та... както се вижда - наистина не е никак трудно да се намери нещо. Особено пък, когато го има Wink

Извинявам се за дългия пост и най-вече за назидателния тон, но се надявам да съм била И полезна Grinning

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 21:55 от DamaPika

# 605
Извинена си   Mr. Greenспести ми ровенето в гугъл по темата  Joy

# 606
Дама Пика, и аз съм съгласна с теб. Благодаря за инфото.

# 607
Снимката на Симеон Лютаков с дъщеря му е много хубава.
Момиченцето е много сладко. Също като него. Благодаря ти daniela.qnkova
Съгласявам се с taxidy, че любовта между Стоева и Иванов
се случи в момент на конфликт на интереси. Надявам се връзката
им да има бъдеще, защото на мен ми харесва. Таня и Распутин- не ми
се вижда реално, защото Иванов докосна сърцето на Таня. А и Распутин
си насочи енергията към Нина Роси.
Пол и Таня- било е навремето и вече е преодоляно, поне от страна на Таня.
Миро сигурно е изпълнявал поръчки за да натрупа пари. Старият прокурор Неделчев
сам призна, че не много чист. Но сега в края на кариерата си решава да "изчисти"
името си. Може би той ще помогне на Иванов в разкритията. Гончев е арестуван. Роки е
в затвора. Сигурно ще се започне оттам. Милото ще се бори за живота си, така че
Роки е свободен да бъде разпитан от прокурора Иванов. Гончев ми е много съмнителен
Дори мрази Иванов. Но най- напред Иванов трябва да се опомни от удара и да събере сили.

# 608
За любителите на тандема Таня- Милото
http://www.slusham.com/img3/1112/miloto_tanq_stoeva_sedem_chasa_razlika.jpg

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 16:52 от lulu7

# 609
# 610
  • Бургас
Оферта към Малко Слънце : ако искаш ти пусни следващата тема като дойде време, с твоите клипчета и снимки ще стане много по-готино  Hug
п.п. Може и някой друг по-ентусиазиран от мен, ако тя няма възможност  Mr. Green Hug

# 611
А вижте , че Васил се познава с тая Аги може тя и тоя бай Юнал да имат нещо общо с това...не са сложени случайно да гледаме как метат кафето ..

# 612
А и четох коментари , че бай Юнал се объркал като казал Моника ли там незнам какво беше , но ако се беше объркал нямаше да знае къде е Мая всъщност ако е говорел за тая Моника (с хлебарките)

# 613
  • Бургас
blozanowa, оставам с впечатление, че ти гледаш друг филм  Crazy Laughing Whistling

п.п. Всъщност ти се регистрира, за да кажеш това ли  Joy

# 614
А и четох коментари , че бай Юнал се объркал като казал Моника ли там незнам какво беше , но ако се беше объркал нямаше да знае къде е Мая всъщност ако е говорел за тая Моника (с хлебарките)

Моника беше на партито,  той само това каза

п.п. пускани ли са в темата снимките зад кадър от последния епизод?

Общи условия

Активация на акаунт