Седем часа разлика - тема 6

• 39 581
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
"Една любов, която не се съобразява с реда и правилата, ще преобърне съдбите на всички."
Коя според вас е тази любов? Доста любови се заформиха в серияла.

# 586
  • Бургас
На пръв поглед - любовта между Стоева и Иванов.
На втори  newsm78

# 587
И аз искам да е любовта между Стоева и Иванов, но
си мисля, че може да е привличането между Распутин
и Нина.

# 588
  • София
Добре де, това не го ли обсъждахме толкова страници назад  ooooh!

# 589
А ,дали пък Распутин не "дърпа конците" на цялата история???

Въпросът е съвсем правилен. Много е вероятно да се окаже така. След финалния епизод на сезона се чудя дали и Тренера не е обвързан с руските мафиоти. С тия пътувания насам-натам и с този бизнес в Щатите, който му създаваше проблеми Тренерът си е подозрителен отвсякъде.

# 590
На пръв поглед - любовта между Стоева и Иванов.
На втори  newsm78
На втори-представяте ли си пък Таня и Распутин Shocked

# 591
  • Бургас
Добре де, това не го ли обсъждахме толкова страници назад  ooooh!

И какъв е проблемът?

Аз не съм чела всичко примерно и не знам.
А и темата е затова - да си обсъждаме, понякога едни и същи неща, глупости дори...

# 592
Аз мисля, че е точно любовта между Таня и Иванов. Една любов, която не се съобразява с реда и правилата. Тяхната е точно такава. То тяхното си е направо конфликт на интереси. Работят по едно и също дело, на две различни позиции са, а са влюбени. Реда е да не се смесва личното с професионалното, това са правилата. Също така, той е добрия праволинейния, честния, а тя корумпираната и обвързана с мафията. Няма никаква логика да се влюбят, но въпреки всички правила това се случва.

# 593
Добре де, това не го ли обсъждахме толкова страници назад  ooooh!

И какъв е проблемът?

Аз не съм чела всичко примерно и не знам.
А и темата е затова - да си обсъждаме, понякога едни и същи неща, глупости дори...

+1  Peace

# 594
В теми, в които пиша, първо чета какво са казали другите.
Няма смисъл да се повтарят едни и същи неща.

# 595
  • София
ОК, моя грешка, мислех, че всеки чете преди да пише.

# 596
Много е вероятно да се окаже така. След финалния епизод на сезона се чудя дали и Тренера не е обвързан с руските мафиоти. С тия пътувания насам-натам и с този бизнес в Щатите, който му създаваше проблеми Тренерът си е подозрителен отвсякъде.

Тренера Е свързан с руските мафиоти, нали това обсъждаше с Пол Станков  newsm78

# 597
той какво всъщност правеше при Пол?
в кой епизод е, да си го пусна да скивам?

# 598
В този ред на мисли - всеки е обвързан с всеки!
А главната причина да не можем да схванем напълно цялата картинка до момента е,  защото много от взаимовръзките и отношенията между персонажите не са напълно разкрити.
 Разбрахме, че Миро изпълнява поръчки не само на Таня, а най-вероятно и не работи сам ( "красивият младеж", който видяхме че прилича на него сигурно е негов брат и работят в комбина). Миро може да е свързан с Тренера и неговите хора, а Тренера от своя страна с руската мафия. Видяхме Миро-2 в кадър, когато гледаше как се отдалечава колата на Тренера с Таня, при което той се изплю след тях, което може да се тълкува и като знак на задоволство, че Таня е в техни ръце. Стори ми се също така, че човекът който шофираше колата и прибра Таня вътре, отговаря по ръст и телесложение на същият онзи, който влезе в хотелската стая и застреля Миро. А може би Миро-2 просто следи събитията и не е обвързан с Тренера. Чудно ми е, също така, защо  старият прокурор е разпознал Миро-1 като нападател, а нищо не е предприел. Всъщност оказа се, че и старият прокурор е много обвързан...
Абе изобщо здраво са омотани нещата. На Иванов няма да му е лесно да ги разплете. Но "нашето момче" е схватливо и "ще издържи". И по някое време, като му се поизясни мъглата (покрай него и на нас Laughing), надяваме се да прости на Таня и пак да се превърнат в тандем. Подобен временен разрив между тях е май е много полезен, защото все още знаят малко неща един за друг. Раздялата им ще бъде време на осъзнаване - доколко са си нужни,  доколко държат един на друг и доколко могат да прощават. И дали това между тях е любов с главно "Л".

# 599
Simpatikonia, съгласна съм с теб.Спомням си, че Тренерът беше споменал нещо на адвоката Станкоф за руските интереси и неговия бизнес, само че не си спомням дали не му пречеха точно тези руски интереси, т.е. дали не са конкуренти в международните бизнес игрички. От друга страна, Распутин в един от епизодите говореше за среща с партньорите си и поръча на мутрите му да му запазят място за полет без прекачване - значи за Европа най-вероятно. Но явно тепърва ще видим тези взаимовръзки.

Общи условия

Активация на акаунт