Седем часа разлика - тема 6

• 39 579
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
аз не бях гледала началните епизоди и сега ги позяпах.
направи ми впечатление едно нещо - красивият младеж /Миро/ е купил маските, но някъде казано ли е, че той е участвал в изнасилването? може да съм изтървала
може да ги е купил по поръчка, също така ми дойде наум, че може да е купил и подарил и Мечето на ГОнчев  Crazy  Може да си го е харесал, а после ГОнчев да го е дал на Мая.

Т.е. Миро никога не е играл срещу Таня, което е и най-логично. За пари е нападнал прокурора, и е изпълнил поръчка да купи маските просто.

# 646
Добре де ,до сега кое от написаното от vvv9 се е оказало истина,че продължавате да го питате и да му вярвате  Mr. Green

имаше няколко неща, но не се сещам. възможно е да има някакво инфо, но определено не вярвам на всичко написано.  Mr. Green категорично отказвам да проумея, че Бай Юнал е физическият насилник на Мая и убиец на Миро, макар, силуета на мъжа да отговаря.

# 647
Вергилия, какво ли не се изписа по темата... Аз не само че не вярвам, но и гледам на тези писания откъм смешната им страна... Понякога ми се струва, че търсим точно "под вола - теле". Не случайно в едно разследване се взимат предвид основно две неща - какъв може да е мотивът на извършителя и отговаря ли заподозреният на психологическия профил... Мисля, че някои лица отпадат категорично, когато се вземат предвид тези два важни елемента.
Няма какво да коментирам - Бай Юнал, който прави и на мравката път, едва ли може да е способен на такова престъпление, пък и му липсва какъвто и да е мотив за това.

Другите "заподозрени" всеки може да си ги тества сам по горната схема.

# 648
Ето нещо интересно, което открих във Vbox -а:

# 649
Според мен, Миро е бил наемник за всякакви поръчки, правил е всичко за пари. Със сигурност знаем, че Таня му беше платила и за Стоицев, и за Роки. Не се знае кой и за какво го е наемал....Да не се окаже, че е бил нает и да нападне Мая...Казвам Мая, защото съм почти сигурна, че нападателите изобщо не са очаквали и да има някой при нея. Просто Тео се оказа съвсем случайно там.
Няма как Чушката и бай Юнал да са преки изпълнители на злодеянието, тъй като те по същото време бяха в Хоремага на сватбата на Айвън. Дали са поръчители и имат ли мотив ще разберем по- късно.

# 650
Вие май не схващате, че Миро си беше момче на Таня, а Красивият младеж е пак Димо Алексиев, но не се казва Миро в сериала  Mr. Green Laughing Mr. Green

Това е новият герой на Димо Алексиев, който, кълна се в шапката си, не се казва Миро  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 651
Ами как да схващат, като пак се впуснаха в измислици-премислици  Whistling Whistling

# 652
Вие май не схващате, че Миро си беше момче на Таня, а Красивият младеж е пак Димо Алексиев, но не се казва Миро в сериала  Mr. Green Laughing Mr. Green

Това е новият герой на Димо Алексиев, който, кълна се в шапката си, не се казва Миро  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Точно така е. Също както е ясно и че този нов герой може и да не е красивият младеж. Но всеки е свободен да мисли каквото иска, друг е въпросът че е малко не на място понякога. Но нейсе:roll:

# 653
Ами как да схващат, като пак се впуснаха в измислици-премислици  Whistling Whistling

Crossing Arms на си ти парцалите.

Добре де, аз не мога да разбера, вас какво ви възмущава, че някой си гадаем сюжет - ми забавно ми е, нямам си друга работа, пиша си, коментирам си, запълвам си многото свободно време.
7 години съм потребител на този форум и знам много добре къде мога и къде не мога да спамя.  Crossing Arms
това е единствената сериална тема, която следя, и единственият филм, който ме заинтригува със сюжет, от който най-малкото мога да науча нещо, което моето поколение не знае /напр. историята на Аги и Васко, Виена след 89г/. Историята с Распутина.

# 654
Ами как да схващат, като пак се впуснаха в измислици-премислици  Whistling Whistling

Crossing Arms на си ти парцалите.

Добре де, аз не мога да разбера, вас какво ви възмущава, че някой си гадаем сюжет - ми забавно ми е, нямам си друга работа, пиша си, коментирам си, запълвам си многото свободно време.
7 години съм потребител на този форум и знам много добре къде мога и къде не мога да спамя.  Crossing Arms
това е единствената сериална тема, която следя, и единственият филм, който ме заинтригува със сюжет, от който най-малкото мога да науча нещо, което моето поколение не знае /напр. историята на Аги и Васко, Виена след 89г/. Историята с Распутина.

Peace Peace
Голяма фенка съм на сериала. Гладах го с интерес, дажи и повторенията. А кога ще дават втори сезон/

# 655
Добре дошли са всички фенки, особено сериозните! Hug

По повод на по-горните коментари... Мисля, че умението да се проявява търпимост към чуждото мнение е ценно качество, което  важи най-вече тук - във форума. Мен лично също ме дразнят (понякога) повтарящите се мнения и заключения, но се опитвам да уважавам чувствата и мислите на останалите.
И аз се включих късно - започнах да гледам излъчените епизоди от YouTube, а след това открих, че ми е интересно да чета коментарите в темата. Направих си труда да изчета всичко писано дотук, но знам че други са нямали тази възможност. И не мога да ги упрекна.

# 656
това е единствената сериална тема, която следя, и единственият филм, който ме заинтригува със сюжет, от който най-малкото мога да науча нещо

Мога да се присъединя Simple Smile

vv9, имах предвид развитието на отношенията на Таня и Иван, дали ще се занимаваме с тях отново или ще ни тласне в съвсем друга посока сценарият. Иначе, доколкото си спомням, каза, че Таня е искрено влюбена, а Иванов я заблуждава и цели да се добере да въпросните свидетелски показания и да я накаже.
Нещо обаче поведението му в последните епизоди никак не ми се връзва с това той просто да я заблуждава. От чий зор тогава въобще ходи да се кара с нея?

За Чушката - единствената насока към него, която сериалът е подсказал, е маската на партито. Друга евентуална насока би била прекалената му налудничавост, която става чак подозрителна - само се върти с безумните си идеи и слухти наоколо. Дотолкова подсказки има обаче и към всеки друг герой във филма.

красивият младеж /Миро/ е купил маските, но някъде казано ли е, че той е участвал в изнасилването? може да съм изтървала
може да ги е купил по поръчка, също така ми дойде наум, че може да е купил и подарил и Мечето на ГОнчев  Crazy  Може да си го е харесал, а после ГОнчев да го е дал на Мая.

Също смятам, че красивият младеж НЕ Е Миро. И НЕ Миро е купил маските или мечето, а героят, когото видяхме в последната серия.

# 657
  • Бургас
Милото То  Mr. Green

"На гости на Калин Сърменов": http://www.btv.bg/seriali/7chasa/videos

# 658
  • Велико Търново

красивият младеж /Миро/ е купил маските, но някъде казано ли е, че той е участвал в изнасилването? може да съм изтървала
Също смятам, че красивият младеж НЕ Е Миро. И НЕ Миро е купил маските или мечето, а героят, когото видяхме в последната серия.
Естествено, че "красивият" не е Миро. И това го обсъждахме още след излъчването на епизода тогава.
Продавачката в магазина каза, че маските са купени от "един много красив мъж".
В края на същия епизод прокурор Неделчев пък каза на Иванов, че при похищението срещу него е разпознал единия от извършителите (който към онзи момент вече беше намерен убит - Миро) и е запомнил една татуировка на ръката на другия (който, обаче, така и останал неразпознат, но го определи като "много красив младеж"). Така че е ясно - няма как Миро да е двама човека едновременно...

# 659
 Embarassed аз помислих, че Неделчев разпозна Миро по татуса, т.е. без да го е виждал в лице.  Embarassed
не разбрах, че татуировката принадлежи на красавеца
извинете, обещавам да гледам и тогаз да питам, доколкото е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт