Седем часа разлика - тема 6

• 39 582
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
Ау Гончев страшен екшън герой - започва да ми харесва - ще съжалявам, ако го убият за втория сезон.

Иначе Таня не е отвлечена - нали я даваха в промото как говори спокойно с Пол - значи е на свобода.

Дано поне малко от малко разнищят нещата до края на серията, че много ги  навързаха, а нищо не се разплита.

# 331
Да, Аги-Васко връзката можеше да се развърже спокойно преди 1-2 епизода и да оставят гран финале на основната линия.

# 332
  • София
Хора, Аги не беше ли арменка - какви роднини в Истанбул или аз не съм запозната с историята и населението на Истанбул  newsm78
В Истанбул живеят много арменци.

# 333
Брее, Гончев голям екшън герой

# 334
Да, Аги-Васко връзката можеше да се развърже спокойно преди 1-2 епизода и да оставят гран финале на основната линия.
Абсолютно съм съгласна

# 335
Хора, Аги не беше ли арменка - какви роднини в Истанбул или аз не съм запозната с историята и населението на Истанбул  newsm78
В Истанбул живеят много арменци.

Aisha , 10 c's    bouquet не знаех наистина

А, този наблюдател на отвличането на Таня - да не би да е "много красивия малдеж" - ей, не разбирам от мъже и това си е

# 336
ха, треньора е  Laughing а Миро верно ли ще е жив?

# 337
  • Бургас
Тренера?!

# 338
Опаа, тренера е третата страна. Готино. И Миро възкръсна: Кеф

# 339
ха, треньора е  Laughing а Миро верно ли ще е жив?

Не ми се вярва, по-скоро е брат му близнак от друга майка  Joy

# 340
Опаа, тренера е третата страна. Готино. И Миро възкръсна: Кеф

Направо много се забавлявам с теб! Чудно ми е как ще обяснят трупа на Миро, който стоя часове на оня диван. Или е близнак, или е агент под прикритие, или всички са от мелмак! Simple Smile

# 341
  • София
Е как така ще възкръсне, нали имаше полицаи на местопрестъплението?! Съвсем се смахна тоя филм. Mr. Green

# 342
Я това бил Миро, ама с права коса  doh
Или лошия/добрия брат близнак - ох, оплетох се - този филм полудя

# 343
  • София
Е не, Тренера - добре, ма Миро?!?,

# 344
Ето го красивия мъж.

Общи условия

Активация на акаунт