Седем часа разлика - тема 6

• 39 582
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
А видяхте ли ,че Иванов е завързан,но се чудя как  Гончев го е довлякъл до мястото на което е !? #Crazy newsm78

# 391
очаквах отворен край, ама то нямаше никакъв край? да не се е скъсала лентата преи последните 15 мин и да го отрязаха? #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 392
Да:) Миро или неговия брат близнак е красивият младеж:)

Старият прокурор не говореше ли за двама души - единия Миро, другия "много красив малдеж"? Ако са били близнаци (т.е. това не е възкръснал Миро), е няма как да не се забележи, че двамата са еднакви.
Ако е възкръснал - тогава нашата полиция да ходи групово да се хвърли от някъде - нали труп имаше, улики събираха, сигурно и аутопсия са правили - сетих се - това е клонинг.

Това с Миро и на мен не ми се изясни...

# 393
А видяхте ли ,че Иванов е завързан,но се чудя как  Гончев го е довлякъл до мястото на което е !? #Crazy newsm78
Гончев ли го отвлече newsm78

# 394
Жив е Милото То, нали втори сезон него и Стоева ги очаквала промяна в отношенията (или нещо подобно беше) ...

# 395
Жалко, че новият сезон е след 3 месеца......... Sad

# 396
  • София
Вижте на балкона какво става : 38 скрити + 120 госта разглеждат темата Simple Smile))) аплодисменти дами и господа. Финала беше ужасен!

# 397
  • На морето!
И аз очаквах нещо повече да се случи, т.е. нещо въобще да се случи, някаква развръзка, а не да ми навързват нови сюжетни линии, все едно сега започва, а не свършва сезонът.
Милото не може да умре, абсурд е да съсипят най-добрият си образ.  Naughty

# 398
ох, продължава да ме е яд - ясно че искат да си гарантират висок рейтинг напролет, ама може ли така. Всички сериали досега поне даваха някакво разплитане на нещата. Тук - ядец.

Явно сценаристите не са измислили интрига за втория сезон и затова оставиха неразгадан този - още 20 епизода да се чудим кой преби Мая и Тео, и дали например Цвета няма да се окаже отдавна изгубената незаконна дъщеря на генерал Карлов, която е бившата жена на Иванов )щом Миро възкръсна и тая да знаете не е скочила от балкона)   ooooh! ooooh! ooooh!

# 399
На мен ми харесаха сериите, но не и за финал, пак нищо от най-важното не се разбра Confused

# 400
  • Варна
Распутин освободи инвалидната количка. Кой ли ще я заеме сега? Милото то?

# 401
На мен ми харесаха сериите, но не и за финал, пак нищо от най-важното не се разбра Confused

e, wtorростепенни важни неща се разбраха - Аги и Васко, Пол и Мая, Гончев не работи за трето лице.  Основната интрига си остава

# 402
Вижте на балкона какво става : 38 скрити + 120 госта разглеждат темата Simple Smile))) аплодисменти дами и господа. Финала беше ужасен!
ми щото никй нищо не разбра и влизаме тук дано някой да ни каже

# 403
Гончев ли го отвлече newsm78
Еми така излиза.Нали Гончев видя Иванов през прозореца от дома на Таня и после тя като го търсеше в къщата него го нямаше.А и той чу разговора м/у Ив и Таня и сигурно е искал да забави Ив да не пусне заповедта за залавянето на Стоева..нз и аз,сигурно ще излезе,че не е Гончев ,а ,,третият" #Crazy hahaha

# 404
  • Край ''синьосиньото синьо море''
На туй по времето на СОЦА му викаха "Краят остава за вас!"....Един вид ,който както му изнася,тъй да си го тълкува.... Mr. Green
.

Общи условия

Активация на акаунт