Седем часа разлика - тема 6

• 39 581
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, а не мислите ли, че някой може много удобно да е сложил бръмбари в апартамента на Таня? То кой ли не влиза там.

# 571
Таня определено я подслушват в апартамента, ако не я и гледат. Лука и Коцев.
мисля, че Коцев, след като Таня му каза, че е влюбена, е потърсил Гончев за инфо, и така е разбрал.
отвличането на Таня от Коцев не беше случайно точно в този момент, определено обменят инфо с Гончев, ама кой кой е потърсил пръв и защо, ще видим

# 572
Monica21, благодаря за отговора. На мен също ми се иска във филма
да победи истинското добро. Това дава надежда за съдебната система.
Според мен Иванов е човекът. Но без Таня Стоева, ще му бъде трудно. Дано
във втори сезон да се съберат като екип. Харесвам да гледам любовната афера
между Иванов и Стоева. Харесват ми и когато ходят да стрелят. Пол Станков
също ми е от любимците, но Стоева вече е влюбена в Иванов и може би това е верния път за нея.
Гончев- според мен всички пътища водят към него. Аз в по- предни теми
коментирах, че може би Гончев е внедрен при Таня Стоева. Камерата винаги се
задържа върху лицето му и той все слухти. Това означава, че доносничи на някой. Може би
на Лука и Тренера. Тренера работи с Лука. Присъства на някакви трапези със Стефанакови.

# 573
Здравейте!
Доста внимателно следих филма, честно казано имах версия за случващото се, която продължавам да поддържам и тя е, че някой от Америка вероятно дирижира ситуацията в България. Според мен сценаристите много тихомълком скриха образа на Айвън. Какво се случи всъщност с него, след като отиде подмолно при Расспутин да му предложи лицемерно информация за Милото, избата, акциите и Боян. На няколко пъти при това сценаристите ни показаха, че Айвън има приятели в България и то очевидно доста влиятелни, от които черпи информация. Според мен е редно да се помисли и за тази сюжетна линия!
Поздрави и по - топъл ден от мен, Блу Simple Smile

# 574
А ,дали пък Распутин не "дърпа конците" на цялата история???

# 575
Сцената с хипнотизирането изключи Распутин да е в дъното на изнасилването, каквито теории имаше. Той явно не знаеше какво се е случило.  И изобщо Распутин придобива все по-човечен образ Simple Smile

# 576
Распутин още не ми е ясен. Не ми изглежда човешки все още.
Има някаква мисия за Нина Роси. Ще видим какво ще стане. Се-
щам се в началото на сериала как казваше, че бог му е свидетел, че
само е искал да преживее една приятна вечер с Нина Роси. Но тогава
тя не дойде, а и 50 000$ не получи. Оттам се започна динамиката в NY.
Лука е бил съветски възпитаник. Да не би да се окаже, че Лука и Распутин
се познават? Распутин хипнотизира Мая, за да изкопчи нещо от нея. Тя обаче
не каза нищо кой знае какво. Само разбра, че е изнасилена.

# 577
Определено не мисля, че Распутин хипнотизира Мая, за да "изкопчи" нещо от нея  Stop
Мисля, че в конкретния случай, по начина, по който говореше и я гледаше, наистина искаше да й помогне
Пък и какво точно да "изкопчи" от една тинейджърка  Whistling

# 578
Распутин не е замесен пряко в изнасилването, но , определено, дърпа доста от конците . Кои точно, тепърва ще става ясно. Неговата маска все още не е паднала и не е ясно от коя страна на барикадата е.
Прочетохте ли това?

http://-spam082-/n/sedem-chasa-razlika.41563.html

# 579

Нещо му липсва за да се отвори.

# 580
И аз не успях да отворя този URL.
Не е пълен.

# 581
  • Велико Търново
Интервюта с Калин Сърменов

На Румяна Смилкова за сп."Всичко за жената":
Aз съм песимист, защото съм оптимист (частично) - 31. октомври 2011 (източник: 24chasa.bg)

На Диана Найденова в "Челюсти" по Дарик Радио:
Няма логика в тази България - 8. ноември 2011 (източник: dariknews.bg)

На Ваня Костова за Информационна агенция Дартс нюз:
Героят на времето ни е жалък, не е като Милото - 19. декември 2011 (източник: dartsnews.bg)

Да, така е - очевидно липсва името на сайта.
Не за първи път става въпрос и в темата, и въобще във форума - някои сайтове се филтрират от bg-mamma.com.
Нямам представа защо точно го правят, тъй като не се филтрират сайтове с някакво по принцип забранено съдържание - може би е заради някакви неразбирателства или недоуточнени взаимоотношения.
В крайна сметка от страниците на бг-мамма линковете към тези сайтове автоматично се превръщат в неработещи.
И когато публикуващия види това, не е лошо просто да напише сайта по някакъв различен начин - примерно на кирилица или пък с интервали между символите - за да не може да се задейства филтърът.
Иначе - както е видно, от тия линкове просто няма смисъл.
Понякога от евентуално заглавие в самия линк може да се стигне до съответната страница, като се потърси в Гугъл, но в случая това няма как да стане, защото няма нищо специфично.

Едит:
Все пак пробвах с пействане в търсачката на линка (така, както е - неработещ) и взе, че върна резултат. Става въпрос за публикация в хотнюз.бг (т.е. на мястото на трите тирета в горния линк трябва да се напише hotnews .bg (без интервала преди точката)) - озаглавена е "Седем часа разлика" и е още от 9-ти август. Дава първоначални сведения за героите в сериала, така че... нищо ново Wink

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 14:45 от DamaPika

# 582
Висш съдебен съдия, млад и неподкупен прокурор, емблематичен български "бизнесмен", руски мафиот и собственик на българско заведение в Америка са само част от персонажите в новата семейна сага "Седем часа разлика", която зрителите на bTV ще имат възможност да проследят в праймтайм тази есен.

"Седем часа разлика" е историята на няколко български семейства, белязани от конфликти между поколенията, сблъсъци на ценности, борба за влияние и оцеляване, любов и омраза. Част от членовете на всяко семейство живеят в Ню Йорк. Семействата са разделени и от подземните светове на България и Америка, възходи и падения, срамни тайни и триумфи. Една любов, която не се съобразява с реда и правилата, ще преобърне съдбите на всички.

Таня Стоева (Ваня Цветкова) е корумпиран съдия в София с голямо влияние. Връзките й с подземния свят са известни на всички, но са недоказуеми. Таня е майка на тийнейджърката Мая Стоева (Боряна Братоева), която е отгледала сама и пази като орлица. Сред близкото обкръжение на Таня е знаковият бизнесмен Михайл Михайлов-Милото (Калин Сърменов), който не се спира пред нищо, за да осъществи машинациите си. Младият и амбициозен прокурор Иван Иванов (Симеон Лютаков) застрашава да обърка плановете на Стоева и Милото.

Семейство Стефанакови е емблематична фамилия с не по-малко влияние в София. Това се дължи най-вече на Светлана Стефанакова (Евелина Борисова) - ТВ водещ на провокативно разследващо предаване. Тя идва от стар комунистически род. Омъжена е за Стефан Стефанаков (Николай Станчев), наследник на известна реститутска фамилия. Двамата са свързани от голяма любов, независимо от различията в произхода им.

Стоеви и Стефанакови изправят едни срещу други напълно противоположни ценности. Светлана се рови в бизнеса на Милото и иска да разобличи Таня Стоева. Но синът на Стефанакови Тео (Тодор Дърлянов) започва връзка с дъщерята на най-големия им враг - Мая Стоева.

Докато семействата Стоеви и Стефанакови се изправят едно срещу друго в София, в САЩ със съвсем други на пръв поглед проблеми се сблъсква Боян (Малин Кръстев), съдържател на българска кръчма в Ню Йорк. Той е емигрирал преди години, за да започне живота си на чисто, но късметът не го спохожда и отвъд океана и той се забърква с подземния свят на „Голямата ябълка". Боян разчита на приятелката си Нина Роси (Александра Раева), начинаеща певица, която се опитва да пробие в Щатите, да го измъкне от проблемите, които си е създал.

"Седем часа разлика" е копродукция на bTV и Global Films. Режисьор на "Седем часа разлика" е Магърдич Халваджиян. Главни сценаристи са Любен Дилов-син и Милена Фучеджиева. В главните роли зрителите ще видят още Евелина Борисова, Мария Статулова, Васил Банов, Юри Ангелов, Ники Сотиров и други.

Ето това е, което не се отваряше!

От позицията на това , което сме гледали, тази информация може би ще ни даде малко повече яснота за героите.

# 583
  • Велико Търново
От позицията на това , което сме гледали, тази информация може би ще ни даде малко повече яснота за героите.
Хмм... дори и вече от позицията на изгледаното досега, на мен лично нищо ново не ми дава - всичко това вече съм го видяла в сериала. И е нормално, де... все пак е начална информация. Много добре се вижда и датата на публикацията - 9. август, т.е. - преди началото на излъчването. Едва ли точно тогава са се били засилили да внасят кой знае какви ясноти Wink

Party Time  И един предпразничен видео-поздрав за всички от сайта на бТВ  Party Time

Симеон Лютаков: Здраве за всички през 2012 година 

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 14:51 от DamaPika

# 584
Симеон Лютаков е много хубав мъж. Чудесно е, че него са избрали
за ролята на Иванов. Двамата с Таня ми изглеждат естествено,
когато са един до друг.

Общи условия

Активация на акаунт