Отговори
# 600
# 601
Бебешондел, силно стискам палци и отправям цялата си положителна енергия към вас. Всичко ще е наред, добре ще е Тея.  Hug
И на мен ми харесва заглавието което е предложила Мари

# 602
Бебеш, ще се моля за вас!

# 603
Eли, кураж мила Praynig Всички ще съсредоточим положителните си мисли за теб и малката Тея и вярвам, че скоро ще сте си в къщи здрави. Hug Hug Hug

# 604
Бебешондел, кураж мила и ще се моля всичко да мине леко и без проблеми, бързо да се възстанови малката сладурка Тея и всичко скоро да остане само лош спомен, стискам палци и се моля за вас  Praynig Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 605
Нека почива в мир малкото ангелче !Не мога с думи да изкажа как се почувствах ,когато прочетох за случилото се  smile3518 smile3518 smile3518 .Моите съболезнования и към цялото семейство  smile3518
Стискам палци и за Тея и се  newsm17 всичко да мине безпроблемно!!!
Охххх....нямам думи просто  smile3518

# 606
Ники, моите искрени съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Не , не мога да повярвам, че това се е случило  Cry....Стоя пред компютъра и очите ми са пълни със сълзи...Нямам думи, прегръщам те Ники  Praynig

Бебешонделче, стискам ви палци и ще се помоля за вас с Теа, дано всичко мине благополучно и Господ е с вас  Praynig!!!

# 607
 Flowers Rose Flowers Rose  Почивай в мир малко ангелче Flowers Rose Flowers Rose
Кураж и много сила ще трябват на семейството на Гого....дано имат сили да преминат през този ад и да продължат напред  Praynig Praynig newsm45 newsm45
 Бебеш, имаш и моите молитви, и силно вярвам, че всичко с малкатаТея ще е наред  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Бях решила да вляза и да честитя рождените дни на всички малки сладури накрая, когато минат всички рождени дни, просто така си бях решила  Heart Eyes  Надявам се не си мислите, че съм ви забравила  Heart Eyes Искам дапожелая на всички малки буболечки и на техните семейства само три неща

ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ И САМО ЗДРАВЕ!!!
Всичко останало няма значение, а и можем да си го купим.Прегръщам ви и ви целувам  Hug Hug Heart Eyes Hug

# 608
  • Шумен
Здравейте, момичета

След потресаващата новина не знам какво да кажа и как да започна!
Искрено те прегръщам  , Ники,  и съболезнования за твоето  слънчице!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Повярвай имам горчив опит, изминах подобен път, и мога да ти кажа, започвай да мислиш позитивно(неможеш или неискаш ,но трябва) -това ще ти помогне повече отколкото да се отдаваш само на мъката си! За съжаление ти си човека, който най-много го боли и  ще го боли! За съжаление живота продължава ! Моите думи няма да ти помогнат, още много  време силно ще те боли...........
Няма да забравиш! Такова нещо не се забравя.......

Стискам палци на Тея!

Лека вечер

# 609
Направо нямам думи...............
НИки , моите съболезнования! Бъди силна! Много съжалявам  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Не мога да повярвам ,че може да се е случило просто...........

ЕЛи, имаш много стисканти палци от нас! Дано малката Теа бързо да оздравява и всичко след това да е наред с нея  Hug Hug Hug

# 610
  • София
Ели, кураж и много сила. Прегръдки на малката Тея. Hug

# 611
Още не мога да се съвзема след случилото се.Изпращам хиляди прегръдки и положителна енергия на мама Ники. Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Стискам палци и с цялото си сърце желая всичко да мине добре и да бъде забравено.Ще се включа в молитвата,вярвам в Господ и знам,че ще помогне!
Днес е един от най-светлите християнски празници!Честито на всички именици,желая здраве на всички ни,защотот това е най-важното!

# 612
Моите съболезнования на Ники. Не знам какво да кажа, майчиното ми сърце плаче.

Бебеш, много кураж и сила. Ще се моля всичко да бъде наред и да се приберете скоро вкъщи.

# 613
  • София
Vilkoni  Hug

# 614
Мамита,все още нямаме потвърждение от бебешондел дали е съгласна за молитвата,но може да ми пращате номерата на тел. си на лични или в фейса ,да се организираме ,доколкото разбрах до 2 седмици ще оперират малката Теа

Общи условия

Активация на акаунт