Отговори
# 660
  • София
Иве,  Hug

Толкова нечестно ми се струва, че направо ми иде да закрещя. Не е честно, че толкова зла гад ходи по земята, а такова невинно същество си замина ей така.

Бебешондел,  Hug и бързо да отшуми това разстройство.

Josepha и Калина, много неприятни са тези вируси. Пожелавам ви бързо оздравяване.

мацки, ние в събота направихме прощъпулник и Гоги се хвана за отверката, та ще си имаме майстор в къщата. Знам че, не е много важно това сравнено с трагедията, но реших че това би могло да разведри леко темата.

# 661
Ох , влязох да ви пиша за нещо различно ,но ето, че пак ме разтресе поста на Бебеш.... нямам я добавена Ники във Фб , но сигурно там положението е още по- тягостно. Пу, ужас. Цвети ,много си права, толкова гад има по улиците , тогава защо ? Няма справедливост.

Бебешондел, как сте вие? Видях ,че и Т имате и повръщате ? Защо  така бе? Не им давай мира на лекарите, да направят най-доброто за Тея. Дали не е по-добре да ви отложат? Нищо не разбирам,дано постъпите по най- добрия начин. Ама как така влязохте в болница и всичко гадно започна. Ох, опрвяйте се, че да може да стигнете до същинската част от пребиваването си там, да минава и да се прибирате, че немога да си представя ,но съм сигурна ,че е гадно и депресиращо.

Аз все пак да ви кажа каква тъпотия направих днес. С Алекс бяхме в един магазин и като излязохме много валеше сняг и аз го пъхнах в колата докато натоваря багажа в багажника. Но с целия си акъл му дадох да си играе с ключовете. В момента в който треснах багажника колата започна да пищи и с ужас разбрах ,че той е натиснал алармата и е заключил колата. Почти в истерия изпаднах  как детето е заключено вътре, добре че на паркинга в този момент минаха един мъж и жена и аз не им дадох възможност да си тръгнат. Дойдоха , мъжа беше слава богу оправен ,та след хиляди суетения какво да правим накрая успя да отвори едно от стъклата и да вземем ключовете, че иначе няма отваряне. Ужас беше значи. На всичко отгоре Алекс не го бях вързала за столчето и докато аз истеричих пред прозореца той много се кефеше вътре сам , но така риташе ,че очаквах всеки момент да падне от столчето. Добре ,че бяха тези хора ,че иначе сигурно щях да откача. на всичко отгоре дори не знам как да си счупя стъклото... та да знаете ,внимавайте с децата в колите ,че е на какво може да стане.

Жозефа, Калинче дано по-скоро да оздравеете и дано малките да удържат фронта този път.

# 662
Бебешондел, как сте вие? Видях ,че и Т имате и повръщате ? Защо  така бе? Не им давай мира на лекарите, да направят най-доброто за Тея. Дали не е по-добре да ви отложат? Нищо не разбирам,дано постъпите по най- добрия начин. Ама как така влязохте в болница и всичко гадно започна. Ох, опрвяйте се, че да може да стигнете до същинската част от пребиваването си там, да минава и да се прибирате, че немога да си представя ,но съм сигурна ,че е гадно и депресиращо.

Напротив, въобще не съм се депресирала, оптимистично съм настроена, да се оправим по-бързо че да ни качът горе. Grinning Надявам се там отношението да е различно /даже съм сигурна че ще е така/ и ми се иска по-скоро да идва зора че да не посинява повече малката Тея.

# 663
  • София
Леле, Ивче, какви са тея екшъни, бе жена?
Имала си късмет, иначе невързан Алекс в столчето, докато отключиш колата я с ключар, я с разбиване на стъкло, е щял да се смъкне и да тупне в теснотията долу и да не може да се измъкне.
Мале, кошмар!
След ужасяващите новини тук направо треперя за всичко и лесно излизам от релси.

Какво нещо е живота.....Човек изобщо не може да го разбере..... Sad

# 664

Напротив, въобще не съм се депресирала, оптимистично съм настроена, да се оправим по-бързо че да ни качът горе. Grinning Надявам се там отношението да е различно /даже съм сигурна че ще е така/ и ми се иска по-скоро да идва зора че да не посинява повече малката Тея.

Дано стане точно както го искаш!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug

# 665
Изтрещявам направо ми идва да събера всички майки в околията и да отидем за да прегърнем Ники. Все си мисля че ако види толкова много народ  подкрепящ ги и тъгуващи с тях ще разбере колко още повече е бил обичан Гого и че няма да бъде забравен никога от безумно много хора.Все за тях мисля уж влизам във фб  опитвам се да се правя на маймуна ама на.Иска ми се да прегърнем Ники  Cry Cry Cry какво ли прави тя сега .Ужасно е и еддни картини са ми в главата  Cry Cry Cry

Бебешондел само така главата горе и никакво падане духом!Всичко с принцеската  ще бъде добре!!!!  bouquet Hug
Браво на Алекс днес се е позабавлявал  Simple Smile случват се такива работи 

# 666
Момичета вашите бебоци така ли се будят по 100 пъти .Направо не издържам вече  налага се да го гледаме на смени от как се е родил.И снощи пак така ми ревна , та чак че се задави и повърна.Няма успокояване това дете.Оставих го да спи при нас едвам заспа и в 5 и 30 кукоряк.Това е при положение че е заспал в 21:30 ,събуди се в 00:30 поплакахме и пак заспахме в 01:30 и в 5 и 30 бяхме Хула хула трала ла ла .И с това мляко оле майко няма спирка хапва здраво ,давам вода и веднага отваря очи и търси млякото.
Извинявам се сигурно въпросите са задавани многократно ,просто не сме спали почти цяла нощ и не ми се ровеше назад в темите.И предвид случилото се тук може би не е уместно да ви занимавам  с такива дребни проблеми ама вече няма към кй да се обърна!!!!
И междо ругото все пак Добро утро спокоен и хубав ен с малките щурковци   bouquet

# 667
Момичета вашите бебоци така ли се будят по 100 пъти .Направо не издържам вече  налага се да го гледаме на смени от как се е родил.И снощи пак така ми ревна , та чак че се задави и повърна.Няма успокояване това дете.Оставих го да спи при нас едвам заспа и в 5 и 30 кукоряк.Това е при положение че е заспал в 21:30 ,събуди се в 00:30 поплакахме и пак заспахме в 01:30 и в 5 и 30 бяхме Хула хула трала ла ла .И с това мляко оле майко няма спирка хапва здраво ,давам вода и веднага отваря очи и търси млякото.
Извинявам се сигурно въпросите са задавани многократно ,просто не сме спали почти цяла нощ и не ми се ровеше назад в темите.И предвид случилото се тук може би не е уместно да ви занимавам  с такива дребни проблеми ама вече няма към кй да се обърна!!!!
И междо ругото все пак Добро утро спокоен и хубав ен с малките щурковци   bouquet

Ами ние сме така, но не постоянно....Тази нощ беше от кошмарните, буди се през 1 час и хленчи. За съжаление синът ми е първа смяна на у-ще и спала-неспала, ставам в 6.30, за да му направя закуска и изпратя... Crazy В повечето случаи и Сияна се надига, за да види какво правим....Ето,сега по изключение малкото зверче сега спинка, а аз съм  Shocked. Да идва 2-ят срок, че да почне баткото втора смяна, че да си поспиваме всички повечко сутрин... Rolling Eyes

Ивче, леле, ама то си е било кошмарно...Как няма да изтрещиш... То пак като Алекс стои седнал в стола, без да е вързан, че ако беше мойто щеше да е отишло на мястото на шофьора и да бута наред всички копчета.... Crazy

Josepha и Калинал да се оправяте бързо.

Бебешондел, дано бързо да се оправя Тея и да приключите успешно с цялото лечение...

# 668
ей,успях да вляза-след преинсталация на всичко най-накрая

# 669
[Напротив, въобще не съм се депресирала, оптимистично съм настроена, да се оправим по-бързо че да ни качът горе. Grinning Надявам се там отношението да е различно /даже съм сигурна че ще е така/ и ми се иска по-скоро да идва зора че да не посинява повече малката Тея.
Браво, само така, трябва да се гледа оптимистично на нещата и да се мисли позитивно. На мен всяко чуждо място ми действа изнервящо ,а пък думата болница ме депресира, та затова така казах. Надявам се да оздравявате бързо и съм сигурна ,че в другото отделение нещата ще са по-добри , а и ще ви донесе много радост. 

Ох, още като се сетя за вчерашната случка и се разтрисам. Той Алекс от скоро не обича да седи много в столчето, обаче му е трудно да стане тъй като е в полулегнало положение и си е направо като за коремна преса ставането. Наистина добре че не падна, само го гледах как рита и се извива на дъга назад в опитите си да се измъкне ,ама не успя. Дори на мъжа, който ни спаси му викам чупи стъклото ,че ще падне, ама той запази самообладание и спокойно отвори едно от най- задните стъкла. Абе екшън си беше, но да ви кажа сума ти народ мина покрай нас никой не дойде да види какво става, тя колата пищи, някаква изтерична жена ( аз ) подскача отстрани, а някакъв мъж ръчка прозорците с отверки и други инструменти и никой не прояви интерес. Хич не му пука на народа за нищо...

beboranka8730  Hug
Алекс , също не спи спокойно. Върти се много ,а от две вечери много плаче, чак пищи. Снощи едвам заспа, защото не иска да ляга, очите му се затварят ,но той се изправя, 1 час след това пък се събуди с изтеричен рев и нищо не може да го успокои. Незнам зъби ли са , какво е , но ми е много страшно. реве, гледа едно заспало и безизразно и направо изтръпвам. Мен също вече всяко нещо ме разтриса и ме хвърля в много лоши мисли...  Confused

# 670
Ние сме със 100 събужания на нощ. Слагам го да спи към 21.30 , оттам заспива към 22.30-23.00 оттам 00.30 истерия - реев , пие вода . ПОсле се започва през около час-час и половина. В 3.30 сменям памперса ,че вече няма място в него ( до 3.30 е изпил поне 1 шише с вода).... Снощи такъв панаир ни спретна , че много се уплаших. Гърчи се напред , назад , рита ...ПОсле пи пак вода и заспа . Няма спане никакво , вече година и 1 месец Crazy

# 671
Ивче, мила  Hug Аз така бях заключила каката в колата, като я прибирах от яслата, беше по-голяма и пак направо изтрещях, а представям си ти с тоя бебок. Наистина добре, че не е успял да се свлече на земята Peace А пък за хората дето са те подминавали, за съжаление въобще не се изненадах, за съжаление...............

Hug Hug Hug на майчетата с неспящи бебоци. И нашата се буди, но в сравнение с вас е ..... да не и е уроки. И аз пак ходя като блъснат електрон, а не знам за вас. Hug

Бебеш, радвам се че не си паднала духом и гледаш само напред, че то тепърва предстои най-сложното. Всеки ден си мисля за вас и стискам палци всичко да мине възможно най-леко и бързо и да се приберете в къщи при бати и тати. Praynig Hug Peace

Бързо оздравяване на болничките майчета. Hug

И аз продължавам да си мисля за Гоги и Ники всеки ден и още дълго ще е така, но трябва да се продължи.............. Силно се надявам, че и Ники ще намери  сили да продължи  Praynig Болката винаги ще остане и никой, никога няма да забрави това толкова слънчево дете, но тя има право да намери пак щастието. За огромно съжаление това е животът, за мен също крайно несправедлив именно към добрите хора, това е в състояние да подкопае всякаква вяра във всичко ..............

# 672
  • София
Ето още едни от отбора на спящите неспокойно  Crazy

Не всяка нощ е истерична, но тва пуфтене, вътрене, хленчене - не го издържам направо.
Често си казвам, че ще се правя, че не го чувам, ама не става...Дори понякога не се сдържам и му казвам, че ако мръдне, ще го плесна. Което разбира се не се случва, ама аз да си кажа  Party

Давах 1 седмица Дормикинд 4 х 1, ама някаква полза кой знае каква не видях. Та сега съм го спряла.

tsvety_georgieva , честит ви майстор  или може пък инженер, знаеш ли. Зависи как сте го нарекли...

# 673
Изтрещявам направо ми идва да събера всички майки в околията и да отидем за да прегърнем Ники. Все си мисля че ако види толкова много народ  подкрепящ ги и тъгуващи с тях ще разбере колко още повече е бил обичан Гого и че няма да бъде забравен никога от безумно много хора.
smile3518 И аз съм си го мислила!

# 674
Благодаря ви за подкрепата момичета cry много ни е тежко, голяма трагедия ни сполетя..... на 13.12 бяхме на контролен преглед и казаха,че ще ни приемат защото Гоги кашляше...лекуваха ни една седмица..правеха му и инхалаций...след това ни преведаха в кардиологичното отделение за ики, това е едно изследване преди операцията.. говорихме със хирурга и каза,че е добре проблемът му е от по леките ще мине операцията трябваше да е на 17.01 сгеа.... Sad на 30.12 ни изписаха да се прибираме вкъщи излекувани и трябваше 2-3 дни преди операцията да отидем пак.. ноооо... докато си чакам епикризата от иписването, отидохме в манипулационната да му махнат абокапа (централен във вратлето беше ) докато чакаме той запозна да плаче....в продължение на 5мин не спираше да плаче взеха ми го от рацете вкараха го в реанимация и 30мин по късно ми казаха най-лошото нещо  no no no no no no cry Гоги вече беше ангелче..... Думите на едната сестра бяха детето ти получава постоянно кризи е тази беше последната, а той не е получавам никога! и им обесних но това беше по лесно за да си измият ръцете.....след дълъг разговор ссъс много лекари тук във варна който го следят прегледаха му документите казаха,че абокапа който го е имал и махнат немарливо и най-вероятно това доведе до тая трагедия, както специален анестезеолог му го е поставил трябвало е и той да го махне не обикновенна сестра....защото той беше сложен за това иследване и не е като обикновенните във вена,а в някаква артерия..  Cry Cry Cry Cry ПОРЕДНА ЛЕКАРСКА ГРЕШКА .......

стискам палци на малката ТЕЯ! дано всичко е наред с нея! вярвам,че Гоги сега я пази нея!  Hug

съжалявам момичета ако съм ви натоварила..простете ми, но ви чуствам за много блиски...

Общи условия

Активация на акаунт