Отговори
# 675
  • Пловдив
Благодаря ви за подкрепата момичета cry много ни е тежко, голяма трагедия ни сполетя..... на 13.12 бяхме на контролен преглед и казаха,че ще ни приемат защото Гоги кашляше...лекуваха ни една седмица..правеха му и инхалаций...след това ни преведаха в кардиологичното отделение за ики, това е едно изследване преди операцията.. говорихме със хирурга и каза,че е добре проблемът му е от по леките ще мине операцията трябваше да е на 17.01 сгеа.... Sad на 30.12 ни изписаха да се прибираме вкъщи излекувани и трябваше 2-3 дни преди операцията да отидем пак.. ноооо... докато си чакам епикризата от иписването, отидохме в манипулационната да му махнат абокапа (централен във вратлето беше ) докато чакаме той запозна да плаче....в продължение на 5мин не спираше да плаче взеха ми го от рацете вкараха го в реанимация и 30мин по късно ми казаха най-лошото нещо  no no no no no no cry Гоги вече беше ангелче..... Думите на едната сестра бяха детето ти получава постоянно кризи е тази беше последната, а той не е получавам никога! и им обесних но това беше по лесно за да си измият ръцете.....след дълъг разговор ссъс много лекари тук във варна който го следят прегледаха му документите казаха,че абокапа който го е имал и махнат немарливо и най-вероятно това доведе до тая трагедия, както специален анестезеолог му го е поставил трябвало е и той да го махне не обикновенна сестра....защото той беше сложен за това иследване и не е като обикновенните във вена,а в някаква артерия..  Cry Cry Cry Cry ПОРЕДНА ЛЕКАРСКА ГРЕШКА .......

стискам палци на малката ТЕЯ! дано всичко е наред с нея! вярвам,че Гоги сега я пази нея!  Hug

съжалявам момичета ако съм ви натоварила..простете ми, но ви чуствам за много блиски...

В такива моменти ми идва да взема един автомат и да разстрелям цялата лекарска сган  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ники, мила, толкова много съжалявам. Сърцето ми плаче за теб и семейството ти. Той , Гоги е добре там горе, ама ние тук на Земята оставаме с мъката  smile3518.. Дано намериш сили да продължиш напред  Praynig Hug

# 676
Мила Ники, много силно те прегръщам!!! Това, което си написала за Гоги, че пази Тея ... показва колко добър човек си! Пожелавам ти много кураж, много сили, за да можеш някой ден отново да започнеш да се радваш на живота! Не си мисли, че ни товариш - все пак всички живеем в този свят, лошо и добро живеят ръка за ръка ... и ние го знаем ... В такива моменти трябва хората да сме задружни. Всеки има нужда да сподели, всеки има нужда от утеха ...
А за лекарите ... просто нямам думи, нямам думи ... Какви неща стават само защото някой не си е учил уроците навремето или недоглежда .... В ръцете им са човешки животи ....

# 677
НИКИ   Cry Дори незнам какво да ти кажа мила майчице!Поклон пред  светлата памет на слънчевата душица Гоги .Няма по-тежка загуба ,непреодолима е но всички мами тук сме убедени ,че Гоги е добре там горе и ще ти помага много!Всички плакахме с теб ,и мислехме как ли си и как да ти помогнем ала освен с подкрепа ии рамо на което да поплачеш няма с какво друго да помогнем!Относно лекарите оставам без коментар такова нещо  трябва да се наказва  по-най строгият начин!Ако забия ножа в себе си чесно казвам нямаше да го оставя да спят спокойно.Незнам незнам нямам думи !!!!Прегръщаме те безумно силно  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Бъди силна Ники !!!!!

beboranka8730  Hug
Алекс , също не спи спокойно. Върти се много ,а от две вечери много плаче, чак пищи. Снощи едвам заспа, защото не иска да ляга, очите му се затварят ,но той се изправя, 1 час след това пък се събуди с изтеричен рев и нищо не може да го успокои. Незнам зъби ли са , какво е , но ми е много страшно. реве, гледа едно заспало и безизразно и направо изтръпвам. Мен също вече всяко нещо ме разтриса и ме хвърля в много лоши мисли...  Confused
[/quote]

Споделям тревогата ти  Hug ,като започне с истерията и като вземе да се дави направо и да повръща и се захласва   застивам панирам се здраво . Гого напоследък и той трудно заспива и то все сърдит а  като се събуди се събужда с ужасен рев.Незнам напоследък е нетърпим.

rossy-pm  съчувствм ти мила и ние сме така и снощи беше егати кошмара,ноооо това да ни е проблема  Hug

Ние сме все така на мноогоооо много мляко нощем как да се отучим нЕЗНАМ Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 11:52 от beboranka8730

# 678
Ох, тези лекари. Всичките трябва да ги осъдят, да им отнемат правото да практикуват и да ги тикнат в затвора. Може ли толкова безотговорно отношение, направо не знам. Иде ми да крещя от яд, от мъка. Мила Ники, прегръщам те силно, дано намериш сили в себе си да започнеш отначало. Болката никога няма да отмине, никога няма да забравиш. Много е трудно, много е тъжно. Не е рредно. Защо от този свят си отиват слънчицата, а гаднярите, които не заслужават и минута живот си карат до старост. Защо е тази несправедливост?  smile3518 newsm45 smile3518
Не си мисли, че ни натоварваш. Нали затова сме тук, да се подкрепяме в трудните момент, да се радваме в щастливите. Винаги можеш да влезеш и да споделиш каквото ти е на сърцето. Ако по този начин успеем да намалим поне малко болката ти, ние сме насреща.

# 679
  • София
Николета, сигурно боли много, сигурно сърцето ти кърви.

Дано Бог бъде с теб, за да се научиш да живееш с тази болка.  Cry

Плача с теб всеки ден.
Няма думи, които да те утешат.

# 680
Миличка Ники...така чаках да драснеш някой ред...не вярвах обаче че ще го направиш...как да ти кажа колко съжаляваме всички,това не става с думи...мога да те гушна и да се наплачем заедно,но си далеч!Дори не мога да си помисля как ти минават дните сега,усещам с майчиното си сърце,че нямаш друга мисъл...освен ангелчето...Искам да ни пишеш,когато имаш нужда!Много е тежко,но и ти си ни толкова близка!Не спирам да те мисля по цял ден,че и нощем като не спя.Ти си наистина прекрасен човек,можеш да мислиш и за другите в този момент...Не знам как е възможно да се случва на истински добрите хора???Целувам те!

Може би не ви е до това,но ще се опитате ли да се намери виновния...то че наказан лекар няма,но все пак...

За неспането тази нощ и ние бяхме само на ръце и до мен...не плаче,но хленчи и не иска в леглото.Ама държа я какво да правя...Ще мине...Сега не знам къде съм,че като я взема до мен аз не мигвам.Ще блъскам кафета днес повече.

# 681
  • Пловдив
Николета, не намирам думи да те утеша в мъката ти!Толкова толкова много съжалявам за нещастието! Надявам да намериш сили да продължиш живота, направи го заради малкия Гоги! В такива моменти всичките ни грижи и уж проблеми изглеждат нищожни! Бъди силна и ако някога имаш нужда от нещо или просто да поговориш, вярвам, че ще намериш място точно тук при нас!
Ще се моля за теб!  Praynig

# 682
  • Пловдив
Ники, мила, знам че сигурно не ви е до това, но трябва да се съдят тези некадърници  #2gunfire Като си помисля, че  може нищо да не му е имало на Гоги , имам предвид за кашлицата, нарочно държат здрави хора , за да взимат пътеките си  #Cussing out #2gunfire

# 683
Ники,  Hug Hug Hug
Невероятно силно момиче си!

# 684
Ники, мила, все се надявах да драснеш някой ред и да кажеш че това не е истина, че е някакъв сън от който ще се събудим и Гоги ще е още тук, но не...  smile3518

Нямам думи да изразя отношението си към такива немарливи хора, нарекли се лекари, които си играят със съдбите и живота на хората.

Не мога да си обясня защо Господ позволя да се случват такива неща, иде ми да крещя, да крещя... smile3514

Сигурна съм че ще намериш сили и ще продължиш напред! Имаш нашата безрезервна подкрепа!
Моля те, бъди силна и не се предавай!

# 685
Ники, прегръщам те силно!  Hug
Не знам какво друго да кажа...

# 686
Ники , четох и плаках отново  Sad
А за лекарите #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire нямам думи......това е нечовешко
Пиши в темата винаги когато почувстваш нужда  Hug Hug Hug

# 687
Ники, прегръщам те много и плача с теб. Съжалявам много много много

Бебешондел, дано скоро да се оправите, не оставяй лекарите на спокойствие, стискам ви палци висчко да мине бързо и леко.

# 688
Благодаря ви за подкрепата момичета cry много ни е тежко, голяма трагедия ни сполетя..... на 13.12 бяхме на контролен преглед и казаха,че ще ни приемат защото Гоги кашляше...лекуваха ни една седмица..правеха му и инхалаций...след това ни преведаха в кардиологичното отделение за ики, това е едно изследване преди операцията.. говорихме със хирурга и каза,че е добре проблемът му е от по леките ще мине операцията трябваше да е на 17.01 сгеа.... Sad на 30.12 ни изписаха да се прибираме вкъщи излекувани и трябваше 2-3 дни преди операцията да отидем пак.. ноооо... докато си чакам епикризата от иписването, отидохме в манипулационната да му махнат абокапа (централен във вратлето беше ) докато чакаме той запозна да плаче....в продължение на 5мин не спираше да плаче взеха ми го от рацете вкараха го в реанимация и 30мин по късно ми казаха най-лошото нещо  no no no no no no cry Гоги вече беше ангелче..... Думите на едната сестра бяха детето ти получава постоянно кризи е тази беше последната, а той не е получавам никога! и им обесних но това беше по лесно за да си измият ръцете.....след дълъг разговор ссъс много лекари тук във варна който го следят прегледаха му документите казаха,че абокапа който го е имал и махнат немарливо и най-вероятно това доведе до тая трагедия, както специален анестезеолог му го е поставил трябвало е и той да го махне не обикновенна сестра....защото той беше сложен за това иследване и не е като обикновенните във вена,а в някаква артерия..  Cry Cry Cry Cry ПОРЕДНА ЛЕКАРСКА ГРЕШКА .......

стискам палци на малката ТЕЯ! дано всичко е наред с нея! вярвам,че Гоги сега я пази нея!  Hug

съжалявам момичета ако съм ви натоварила..простете ми, но ви чуствам за много блиски...

Cry  Cry  Cry Толкова съжалявам... толкова много!  Cry
Ники повярвай ни и ние те чувстваме много близка. Аз и мисля че и другите ще скърбим винаги много за загубата на Гого, въпреки че не сме го виждали, ние го обичахме много! Толкова ми се иска да имах силата да върна времето назад!  Sad
И Ники, Гого ще бди не само над Тея, а ми и над теб цял живот!  Hug

# 689
Мила Ники, приеми отново моята силна прегръдка!Много е страшно това за един родител, а начинът по-който е отнето детенцето е ужасяващ Cry.Аз пак ще кажа и ще се повторя, че малкото ти ангелче е на добро място, че е много близо до вас макар и да не го виждате, но може би ти като майка усещаш присъствието му.
Пиши тук Ники, ние сме с теб, не си мисли, че ще натовариш темата ни и ще развалиш доброто настроение.Напротив, всички ще се чувстваме добре ако ти пишеш, това означава , че наистина ни чувстваш близки,ако можем поне мъничко да помогнем , макар с кураж, с мили думи и положителна енергия.
Със загубата на малкото ангелче всеки тук загуби част от нещо....не мога точно да го опиша но мога да го почувствам.Сърцата ни плачеха заедно с твоето, някак всички тук станахме по-добри, по-съпричастни и малко или много се научихме да ценим всички дреболийки , които преди не забелязвахме.

Общи условия

Активация на акаунт