много ни е тежко, голяма трагедия ни сполетя..... на 13.12 бяхме на контролен преглед и казаха,че ще ни приемат защото Гоги кашляше...лекуваха ни една седмица..правеха му и инхалаций...след това ни преведаха в кардиологичното отделение за ики, това е едно изследване преди операцията.. говорихме със хирурга и каза,че е добре проблемът му е от по леките ще мине операцията трябваше да е на 17.01 сгеа....
на 30.12 ни изписаха да се прибираме вкъщи излекувани и трябваше 2-3 дни преди операцията да отидем пак.. ноооо... докато си чакам епикризата от иписването, отидохме в манипулационната да му махнат абокапа (централен във вратлето беше ) докато чакаме той запозна да плаче....в продължение на 5мин не спираше да плаче взеха ми го от рацете вкараха го в реанимация и 30мин по късно ми казаха най-лошото нещо
Гоги вече беше ангелче..... Думите на едната сестра бяха детето ти получава постоянно кризи е тази беше последната, а той не е получавам никога! и им обесних но това беше по лесно за да си измият ръцете.....след дълъг разговор ссъс много лекари тук във варна който го следят прегледаха му документите казаха,че абокапа който го е имал и махнат немарливо и най-вероятно това доведе до тая трагедия, както специален анестезеолог му го е поставил трябвало е и той да го махне не обикновенна сестра....защото той беше сложен за това иследване и не е като обикновенните във вена,а в някаква артерия..
ПОРЕДНА ЛЕКАРСКА ГРЕШКА ....... стискам палци на малката ТЕЯ! дано всичко е наред с нея! вярвам,че Гоги сега я пази нея!

съжалявам момичета ако съм ви натоварила..простете ми, но ви чуствам за много блиски...
В такива моменти ми идва да взема един автомат и да разстрелям цялата лекарска сган
Ники, мила, толкова много съжалявам. Сърцето ми плаче за теб и семейството ти. Той , Гоги е добре там горе, ама ние тук на Земята оставаме с мъката
.. Дано намериш сили да продължиш напред