Отговори
# 285
  • Сфия
мая06 , дишай, добре ти е СУЕ-то, за бременност е нормално, левкоцитите също е нормално да са  леко завишени, споко! Аз се оправям и тръгвам за срещата. Ама верно ще им съберем очите - един куп бременни, е гати нашествието!!!  Joy

# 286
Стар  Hug
Хапнете и заради нас  Mr. Green

# 287
Много благодаря за всички мнения. Уж и ние към Карина клоним, че мъжа ми е Калин-Като ще сме стадо жени, поне една да му носи името(или поне част от него), но не ми е съвсем на сърце. За първото избрахме името още преди да забременея и си лепна като лъжица в масло, а сега имам някакви резерви.. Simple Smile
Мисля в събота да понапазарувам някакви неща за бебето, че моментът наближава,а аз си се подмотвам. Честно да си ккажа ме е хванало шубето и не ми се вярва колко бързо мина тази бременност...  Crazy

# 288
Като гледам така и аз ще раждам пак със секцио. Все пак планирам другата седмица да мина пак на преглед за очите с тест на Голдман и ако ретините ми са добре ще се помоля да опитаме нормално раждане, та стискайте палци Simple Smile
Моля те да споделиш къде ще ходиш за да си направиш този тест и  колко струва, защото и на мене ми предстой да си направя такъв.
major Моля те и теб да споделиш къде си ходила да ти направят този преглед, колко е струвало и какво точно представлява. Радвам се че при тебе нещата са наред и ще си раждаш нормално, но лично при аз не бих рискувала.
lyvicaaa стискам палци всичко да е наред  Hug
На другите мами където днеска ще похапнат - пожелавам приятно прекарване и да хапнат по една пица и за нас   bouquet
Аз днеска пак ще се чудя какво да правя цял ден  hahaha вече сама си намирам работа, но се надявам да не вали и да си направя една следобедна разходка

# 289
Здравейте мами,

изпращам ви една витруална почерпка,че днес помъдрявам Simple Smile
 newsm38 newsm38 newsm38

# 290
Ели честит ти празник!!! Tada newsm59
п.п. Ама наистина много стрелци сме се Збрали  Mr. Green

# 291
  • Варна
Елискаааа 4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! НЕКА ТВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ БЪДАТ НАШИ ПОЖЕЛАНИЯ!!!!

hbdtu hbdtu yesyes yesyes yesyes

По повод на имената  - комший4ето се казва Спасимила - на баба си Милка и дядо й Спасссссссссссс!!!
Дядо ми понеже много ги мрази щото вдигат невероятен шум(над нас са) и тропат постоянно,й вика на малката Спасикън4овица - на дяда си Кън4о......

# 292
Elisa, честит рожден ден, много здраве и леко раждане. Много да те слушат домашните ииииииииии тази маса дето си я метнала  Crazy къде живееш?  Mr. Green
Неви  ooooh!,мъжа ми разправя, че ако трябва да е кръстен на баби и дядовци е трябвало да бъде Герпецомин  #Cussing out

# 293
Здравейте мамчета Hug
Приятно изкарване на срещата в София Grinning Да хапнете и заради нас.
Ели ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! Gift hbday
Граци името Карина е супер. Възползвай се  Laughing Както казва мъжа ти ... ти си първа hahaha

Оххх сутринта как бях яхнала метлатаа ужас afwitch Вчера свекито излезе от болница и аз днес звъня да я чуя. Е то съжалих 300 пъти че го направих, ама вече си знам. Питам я как е.. как се чувства и има ли нужда от нещо . Е като се почна... то аз не съм умряла..нямам нужда от помощ..щом ръцете ми са здрави ще се оправям..то остави ме мене ами ми кажи като ходиш всеки месец на видеозон и даваш пари за това...поне има ли гаранция че бебето ще е момче? И какво гледаш там,като неможеш да кажеш.. и аз така Shocked Загубих ума и дума smile3511
Не ме пита дали е здраво , ами чака потвърждение на 100% че е момче. Затворих телефона и се наревах на воля. Пих чай и сега ще гледам тв. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 294
Лъвица, не се тревожи мила, щом си издържала до тук е хубаво- бебчето вече е голямо и развито. Важно е и теб да лекуват,защото бъбреците са си важни. Успокой се и вярвай на докторите. Стискам ти палци Praynig Praynig Praynig
Обаждай се тук когато моеш да кажеш как си ?

ЕЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - днес да се чувстваш най-обичаната жена на земята.  bouquet  party023 nbirthday

# 295
Лъвичке дръж се момиче, стискаме ти палци, всичко ще е наред с теб и бебчето! Силна прегръдка от мен, пиши когато можеш, че ще те мислим  Hug Praynig

Ели Честит Рожден Ден мила, бъди здрава и много щастлива! Пожелавам ти леко и безпроблемно раждане и да гушкаш здраво бебонче февруари  Hug

# 296
elisa55555 Честит Празник!Бъди жива и здрава и всички покрай теб !
lyvicaaa дано всичко е наред с теб и с бебока!
Граци на мен пък ''Амая'' най- ми харесва, мисля си че означаваше ''дъжд'' и е китайско не съм сигурна , но на мен то ми харесва.

# 297
Привет от мен  Flutter
  newsm59  на рожденничката днес

Мамчета искам да ви помоля ако някой има впечатления от д-р Григорова (Тина Киркова) да ги сподели с мен, че съм се насочила към нея за раждането ....  Предварително благодаря!

Мен ме мъчат бъбреци нещо и днес мисля да не се напрягам много, много ......  че боли  Cry

Позитивен ден на всички
    И на мен  моята лекарка, при която ходя на частно, ми препоръча д-р Григорова за раждането в Тина Киркова,като много добър специалист.Но аз нали, за съжаление,  ще раждам без избор на екип,така че няма да мога да се възползвам от препоръките и. Cry
   Елиса честит Рожден ден!Да си здрава,щастлива и любима!Леко и безпроблемно протичане на бременноста до край и едно здраво бебче на финала! Hug
   Граци и на мен име Карина ми харесва повече, но и Ава не е зле Wink

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 13:22 от pisiana

# 298
Привет мамчета, отново съм тук - извинете ме но толкова сте изписали че няма как да изчета назад.
Имаше една Софийска сбирка на която не можах да дойда и съжалявам много. За жалост и на следваща няма да мога да дойда, понеже имам малко усложнения, който доведехо до серклаж на горещо и сега ще си лежа пък дано устискаме до 37 седмица и мога да ставам само до 00.
Исках да ви поздравя и ще гледам да пиша редовно.
Много  bouquet и  Hug за всички ви!

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 13:19 от Vanya Damyanova

# 299
Добър ден
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Елси
Започнаха подготовка на бебчо лекарите,в понеделник ще видят за кога ще ни е секциото защото всички лекари които ме гледаха са на мнение че трябва бързо да се действа.
Може би за Коледа щесе пръкне,явно ще сме първите от февруарки
Благодаря на всички които ми стискате палци

Общи условия

Активация на акаунт