Отговори
# 585
Аз да ви кажа,по това време бременна с каката,почти не се мърдаше в корема ми.Дали беше по едра или просто по мързелива незнам.....
Но това шило в корема ми,снощи сме се спукали от смях.
Дали с петичка или с юмруче/незнам дали се е обърнало вече/,такива бабунки се появяваха на корема ми.И изведнъж бързо обръщане и яко ритане......
И да ви споделя как ме разплака каката  снощи преди да си легнем....
Идва при мен и ме пита-
"Мамо,когато децата са още малки и умре майка им,винаги ли след това имат мащеха?
Обясних,само ако баща им се ожени отново......
И получих още един въпрос е много рев......
-"Мамо,ами ако ти умреш при раждането,аз не искам да имам мащеха...и да слугувам на децата им.........
Прегърнахме се и двете се разплакахме....тати й обеща ,че няма да й търси мащеха......

# 586
Добро утро и от мен!
Честит ви сняг на всички,които обичат този сезон!Аз не съм от тях-ненавиждам го направо Sick
Много ми се ще да пиша по-често,обаче с две деца и работа,успявам само да ви чета и то нощно време,докато пак работя...
Не помня от кога не съм спала повече от 4-5 часа...Май за последно ми се случи преди 7 години Crazy
Иначе бебето е добре.Расте си човека,вече е около 1.800 кг.На третата последна ФМ,докторката ме уплаши с гестационен диабет,защото водите ми били на горна граница и бебето било голямо.Направих нови кръвни изследвания и се оказа,че глюкозата е в норма,слава Богу!Просто бебо си е едър като каките си Mr. Green
После пък се оказа,че не се е обърнал и стои напреки на корема ми,та обсъждахме и секцио с доктора при когото ще раждам.Доста се бях наплашила,защото при две нормални раждания хич не ми се щеше да ме срежат!За мой късмет,доброто ми бебче се обърна точно за една нощ спане на дясната страна и сега е както си трябва Heart Eyes
Чета,че обсъждате зодийте.Аз се моля да устискам до РИБИ,защото и двамата с мъжа ми сме Риби и много време ни отне да да го уцелиме с този термин Mr. GreenА за Водолей не ща и да се сещам!Бившия ми мъж е тази зодия и трите години брак с него ми се видяха 30 ooooh!!!!
И аз мога да се включа към списъка с вестителките,имам опит вече PeaceСамо не разбарах на кого да си оставя телефоните newsm78
Хубав ден ви желая!Ние с Рая отиваме на работа Hug

# 587
Здравейте мами! Как е коледното настроение? В софия вали сняг...аз на бъдни вечер ставам на 30..направо остарях:)) бях на лекар преди седмица, беба е 1700, всичко засега е наред...
ще раждам секцио планирано около 10/15.02, разбира се бебо ако не реши друго..усмихнат ден!!

# 588
  • Варна
САВИ кога си идва 4ефо? Я се покажи с новата при4еска?! Heart Eyes
А ти можеш ли да ми кажеш какво правиш в 7 4аса #Crazy #Crazy #Crazy Посреднощ!

Относно вестителките,абе не е ли добре да имаме и една да кажем и за 20-30 Януари?Щото 100 процента ще има родили и в този период newsm78 Кажете...

Някъде 4етох,4е най-успешните връзки били от съседни зодии,или през една?Споделяте ли? Thinking Ние сме така,ама то си е до характер,възпитание,лИбоФФ..... Embarassed

# 589
Добро утро и от мен!

Много е красиво през прозореца! Иначе не искам да си представям какво е да се движиш пеша в това време, или да ходиш на работа с градския транспорт.

Аз го ударих на лежане вчера цял ден, и мен ме болят ябълките, че то друга поза, освен страничната, няма. Имам толкова много къщна работа, но нищо не ми се прави.Май ще трябва да си приготвя тия дни багажите за болницата, че все имам някакво чувство, че ще остана неподготвена и този път  Wink

Айде, хубав ден на всички! Дано времето не е много страшно, както предвиждат прогнозите.

# 590
Фейсбук нормално ли ви се зарежда? На мен ми прави проблеми от известно време. Зарежда ми новините нормално, но като кликна на някоя връзка, започва да мисли, мисли и така и не я отваря. Много ми е трудно понякога да отворя групата там.  Confused

# 591
Добро снежно утро и от мене!!!!!
Аз втори ден имам забрана да си показвам носа на вънка на студа и снега - в понеделник прекалих с разходката и вечерта ме дереше гърлото, та с милото се лекувахме с чай и мед, и след това ми забрани да излизам навънка и си седя на топличко и си гледам снега навънка как трупа Nature Snowman
Пепито твоята салдурана направо ме уби - уж малки малки а пък как расъждават ..... леле само ..... Аз даже не искам да си помислям такова нещо  - на моя мъж майка му е починала при раждането му и той никога не я виждал, после баща му се е оженил уж за да има кой да го гледа ама както каза твоята принцеса - мащеха ужасна ...... така че да го мислиме по ведро, макар че малката се е сетила  Hug

Моето диване вече е пораснало супер много и как ме рита зверски .... даже не знам рита ли или се обръща но корема ми се тресе целия и все едни вибрира  hahaha

# 592
Добро утро мацки,

относно вестителките - има вече документ в Фейса с телефони, аз си мисля,че е най-добре всички да отговарят за целия период, защото сме бая народ и в случай,че някой от нас зарита в тоз момент  - да има бекъп както казва.... (аз лично си записвам най-малко два от телефоните)

Завиждам ви благородно за бялата картинка, мен така ми се искаше да завали по Коледа и Нова Година, не за друго ми щото до 5ти нямам никакви излизания и щеше да е приятно да гледаме сняг докато шетам из кухнята и да правим снежни човеци вънка докато сме свободни.... ама не... няма да стане май, само дано после да не стане страшно,че сме на 1300 м надморска височина тук.

За водолеите мъже - и мен не ми се говори - дългогодишна връзка имах с един такъв - тежка история... баща ми също е такова чудо - ми как да кажа много трески си има за дялане, колкото и да го обичам се чудя майка ми как го търпи всички тез години, нищо че са разведени де....От тази гледна точка се радвам,че бебунка ще е момиче водолей вероятно - щото там е друга работа...

# 593
Добро утро! Аз отивам на зъболекар   Twisted Evil

# 594
  • София
Маминки, от мен също честит ви снежец!Нека да  е бяла ,светла Коледа! Hug
На мен вчера ми се вкисна празничното настроение,заради коледния подарък на Дари.
Моето дете си избра кукла Мария (от онези ,които казват 100 изречения на български език,пеят и т.н.)Та,вадя аз едни 80 лв,поръчвам куклата и чакам.Взех я от интернет магазин ,защото няма как да обикалям да я търся по детските магазини. И такаааа....поръчвам куклата и с голям шрифт пиша ,че имам изискване да е в непрозрачен плик,щото ще е коледен подарък.Обажда ми се някаква мацка по тел.,казва,че куклата е в наличност,да я чакам на другия ден и готово.
Вчера Дара си идва от училище,слагам и да обядва и на звънеца се звъни.Куриерът! Отварям аз най-спокойно,като отивайки към вратата обяснявам на детето,че съм поръчала миксер за подарък на баба и-лъжа я демек.
Отварям и какво да видя-куклата без опаковка-просто така,както си е в кутията с прозрачния целофан и направо изгубих ума и дума.Куриерът ми я подава ухилен до уши.Дари мига на парцали ,застанала плътно до мен ,а на мен кръвното ми в небесата............
Е,дадох му играчката на детето,то всичко се обезсмисли...Тя много се радва и ни благодари,ама преди да заспи ми вика"бе няма нищо бе,мамо,аз пак съм изненадана,ама нали Коледа още не е дошла-той Дядо Коледа ще ми остави още нещо под елхата"
Ужас!Милата!Тя ще очаква подарък...Не ми остава нищо друго,освен да започвам ново търсене по онлайн магазините и да давам още пари...Ама здраве да е....

# 595
здравейте момичета,тези дни нямах интернет и гледам че много сте напреднали в темата...
Вчера все пак си направих на своя глава този тест за обременяване с глюкоза и резултатите ми на гладно са 3.61 (реф.3.10-5.90) и 2 часа след като изпих глюкозата 5.94 (реф. 3.10-5.90).Питах в лабораторията как има се вижда резултата ми,а те казаха че при втория случай съм в горните граници,но според тях няма проблем..Лекарката ми няма да я има до понеделник и не знам към кой да се обърна...Ако някой може да ме посъветва нещо ще съм ви много благодарна..Виждам че резултатите ми не са фрапиращи,но все пак се притеснявам  Cry

# 596
Ей, Любче, много несъобразитени хора! Изобщо не четат какво им се пише, или пък не им пука!  Sad И аз се ядосах, като чета  Confused

# 597
maminka85 - резултата ми се вижда съвсем нормален на мен, като сравнявам с моите но чакай все пак доктора да се изкаже...

Любче много съжалявам за фала, много тъпо това чудо куриери без опаковка, просто не мога да повярвам, то веднъж да се случи и точно в неподоходящия момент....

# 598
Момичета, помогнете ми, не мога да взема решение. Става дума за името на бебето. Не знам кое да избера.
Аз искам да се казва Андрей.
Мъжът ми иска да го кръстим на моята майка - Антон. Тя се казва Тотка, но всички и казват Тони. Аз нямам потив да е кръстено на нея, даже напротив. Но самото име не ми харесва.
Третия, резервен вариант на име е Симеон. Детето избра него и не дава да се издума бебето да се казва по друг начин. Даже вече му пеем "Край Босфора"  Laughing
Да добавя само, че първият ми син се казва Михаил, името го избра мъжът ми. Аз исках други две, които той отхвърли. Сега вече не мога и да си помисля, че може да се казва по друг начин, вече той си е нашето Мише.

Сега се чудя кой да реши. Хем искам да е моето желание, нали цял живот ще си носи името човечето... А и името Андрей ми звучи най-топло от трите. Хем искам да зарадвам майка ми, която много ни помага, хем смятам, че малкият ми син е най-непредубеден и има нещо "отгоре", което диктува неговото мнение...

# 599
  • София
Misence /jenny/ ,на мен най-ми харесва Симеон!Аз много харесвам имената Симеон,Пресиян,Кубрат-въобще всички такива тежки,царствени имена! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт