Отговори
# 180
  • София
Спряли сме се на две, обаче ако се окаже в последния момент момче направо ще ни изненада здраво  Laughing Joy

# 181
Любче, направо ме шашна с това изтичане на водите. Я  кажи, сега като се обърнеш назад имало ли е някакви признаци?

И ние като пепито имаме варианти (по 2 за всеки пол) още преди бременността.

dobinko, аз днес бях на среща с една педиатърка и много ми допадна. Нямам намерение да търся повече. Казва се Галина Христова и е грубо казано в района на цветята на Чаталджа. Не е личен лекар, но пък не се чака пред кабинета, захранването според детето, хомеопатия - да, антибиотици - когато се налага (т.е. нито ги отрича, нито е привърженик). Няма коментари за нея из форума, но пък ми я похвалиха.

# 182
_JenY_   това попитах и аз веднъж , но май всеки се колебае до последно. Аз искам моето бебе ,живот и здраве да го кръстя на баща ми , но той се казва като мъжът ми и...не знам newsm78

# 183
  • София
Първият път беше спешно секцио.Отидох на рутинна консултация и там се видя  на видеозона,че водите ми изтекли без да разбера #Crazy ,щото мехурът се спукал някъде отгоре и си капало,капало и Дарето без грам вода #Crazy А сега,защото 1. миомата.2. страх го е доки от руптура на матката, ако напъвам.3.Вече съм почти на 36 (на 4.4. ги навършвам)4.плацентата е ниска и 5.може би най-важното-моята шушулка е седалищно.7 месеца стоя напречно,сега се е чучнала и това е Grinning

Бубче, не се сдържах да доизчета и др.-те постове, ма дай да ти отгворя, че и аз кажи-речи като тебе...  Laughing И моят мехур с първата бременност се спука отгоре и прокапа, ама аз го усетих, но ме върнаха от болницата, че се бях изкъпала и нямаше следи (на следващия ден се върнах и вече водите ми се лиснаха на плочките им  Mr. Green ). Ади все пак беше на АБ 5 дена, защото дълго съм била с отворен мехур и беше качила левкоцити... Миома и аз имам, и моята матка е рязна (спешно секцио), на 05.03. ставам на 35; плацентата беше ниско, сега уж се дигна, а бебето според мене се е завъртяло, ама това никой още не го е потвърдил (последният път доки не ме гледа на видеозон). С др. думи - горе главата!  Peace

# 184
she_moto благодаря за информацията, а може ли нейни координати? А какво значи че не е личен лекар - педиатрите не са ли лични лекари за деца или аз съм в грешка?  Embarassed

# 185
  • София
she_moto, Не...нищо необичайно.Просто се е спукал на две места ,ама някъде отгоре  newsm78 и докторката каза,че е изтичала  по малко,по малко ,а когато съм ходела да пишкам -и на струйка с урината и затова не съм разбрала какво се е случило.
Ама аз си поисках консултация,защото имах болки ,ама не контракции,в корема.И лекарката каза да отидем в частния и кабинет,защото беше 7-8 вечерта,а и беше втория ден на Великден .и ние отидохме с Мартин и доки като видя и подскочи от стола и айдееее.....Ама няма да ти изтекат така,спокойно.То това е рядък вариант за пукане на околоплоден мехур. Hug Hug
Благодаря на ВСИЧКИ мами,които ще стискат палчета и да кажа за името на куклата.Аз съм казвала и преди,ама пак-МАРИЯ ще е ! bowuu
Спящатамалее,за трепане са с това връщане тези доктори #2gunfire Ама ти поне си се усетила навреме,а аз-нищо #Crazy Ама ние с теб сме толкова еднакви в бременностите си  Hug И всички екстри сме си взели -и миомите,и секциата и всичко! Mr. Green

# 186
  • София
she_moto благодаря за информацията, а може ли нейни координати? А какво значи че не е личен лекар - педиатрите не са ли лични лекари за деца или аз съм в грешка?  Embarassed

Не всички.  Peace Ако искаш личният лекар на детето ти да е педиатър, трябва да намериш такъв с две специалности и дог. за джипи с касата... Иначе общопрактикуващият лекар може да ти издава направления за педиатър при нужда (педиатърът е вид специалист).

# 187
 Peace благодаря Спящата, все повече се обърквам, надявам се да намеря добър лл-педиатър за бебо, ама ми се вижда мисията...почти неосъществима!  newsm78

# 188
Привет!

Не съм писала от 100 години. От понеделник съм в болничен - 45 дни преди ражадане. Иначе от месеци съм с болки и контракции, пия магнерот, но-шпато го спряха. Предимно лежа, че последния път се отървах на косъм от болницата, а няма кой да ми гледа малкия като мен   Mr. Green Мацката продължава да е седалищно и да е боксьорка. Това е в общи линии. Успях да прегледам дрешките от баткото и се оказа, че освен космонавтче и дрешки за изписване, друго не ми трябва в първите месеци  Grinning Малкия сега ми е с варицела, но от другата седмица е на детска градина и мисля вече сериозно да се отдам на пране и гладене на бебешорски артикули  Laughing

# 189
  • Варна
Дес, старшата дето развежда е готина. Би трябвало да се навият. Дано ти помине до тогава. Айрян със сол също вдига кръвното, пък и ако още имаш проблем с тоалетната ще се отрази добре. Пиши като се прибереш какво е станало.
да, наистина е много готина  Grinning не знам защо все ме милваше по лицето  Laughing но не съм ги карала да ми мерят кръвното, щото реших да ида направо при ЖК-то. мери ми кръвното - 100/70, пусна ми изследвания. хемоглобина ми се е качил от 112 на 118, смятам е добре. урината не е готова, утре ще видя има ли белтък и прочие. пак си мерих температурата преди малко, но нямам. и въпреки че днес съм на няколко лъжици варено жито с настъргана ябълка, няколко солети и кока-кола, ей ся си издрайфах червата Rolling Eyes почвам да се чудя да не е някъв вирус Rolling Eyes

а за раждането реших окончателно - на ВИП-а ще е. в петък имам среща и с доктора - избрах си Николов, дано ме вземе. ЖК-то обаче упорито ми смята термина 19-ти, ама когато тогаз

име си имаме още от самото начало, даже като говорим за/на бебето му говорим на име - Мишо Mr. Green

# 190
Деси, то ВИП-  а и диференцираните не ти ли се видяха еднакви. И аз бях за ВИП-а, но ми казаха и че дежурната акушерка е само 1

# 191
  • Сфия
Любче, стискаме ти палци, с теб сме, да знаеш! Майка ти е права, че не може за проблемите на целия свят да мислиш, трябва да се абстрахираш до колкото можеш, макар, че човек трудно се променя де. Аз също до някъде съм така. Ето примерно все ги мисля тия близначета от януарската темичка, дето се родиха в края на шестия. Дали са оцелели, дали висчко е наред?!! А по повод на твоя термин, все си мисля, че докторът ти би трябвало да се довери на термина, който ти е излизал в началото на бременността, а не в края. бяха го добре обяснили това. В началото всички спринтьори тръгват от една и също линия. След първите няколко метра повечето се движат еднакво, след това едни изостават, други напредват, същото е с бременността. Мисля си все, че се избързва с това раждането да е началото на януари. При мен в момента също терминът ми се мести седмица напред, защото бебето е по-едро, но в началото си вървеше точно. Просто явно е по-едро.
selania, чакаме те да се отчетеш след ФМ. Не дей да плачеш предварително, успокой се, всичко ще е наред!  Praynig
Аелита, честит рожден ден!  newsm59 Жива и здрава да си, да изкараш много леко остатъка от бременността и да гушкаш едно здраво и пухкаво бебче!
Леандрин, щях да те питам: А, защо са решили ортопедите от Токуда, че трябва да си секцио? Ако не е тайна... Илиев наистина ще е в "луд възторг". Той май определено е привърженик на нормалното раждане. Не съм виждала друг, толкова влюбен в професията си лекар, честно!
Савето, мен от четвъртия месец ме питат дали ми е близо термина... От начало някак си ми вървеше голям коремът, ама сега не чак толкова сякаш. Сигурно, защото свалих 6 кг, не знам... Спящата да каже, че ме е виждала...  Laughing Ще кача снимка във фейсбука после.
Ние име измислихме още, като разбрахме пола, демек в 17-та седмица. Този път решението бе взето бързо. Просто казах на мъж ми, че е момче и тоя път да избира той име. И той ме погледна замислено и отсече: Борис!. Имам си наум и едно женско именце - Любомира, на майка ми, макар, че толкова пъти видяха теститси, че... Не ми се вярва.

# 192
  • София
...
Савето, мен от четвъртия месец ме питат дали ми е близо термина... От начало някак си ми вървеше голям коремът, ама сега не чак толкова сякаш. Сигурно, защото свалих 6 кг, не знам... Спящата да каже, че ме е виждала...  Laughing Ще кача снимка във фейсбука после.
...

Ми, бременна кат' бременна!  Laughing Само Теди (Лъвичката) съм я признала...

# 193
  • Сфия
На Теди определено не й личи, че е бременна. Тя в коя седмица е?

# 194
  • София
Някъде колкото мене беше...

Общи условия

Активация на акаунт