Отговори
# 195
*starlet* Честит Рожден Ден, миличка! Желая ти всичко най-хубаво от все сърце!!!

mayanka, кога ще ти спират хепарина? На мен ми казаха да си го слагам докая, че действал ден за ден...

KRIS72 , и аз не мога да спя по цяла нощ - събудя ли се до тоалетна и това е - въртя се като шугава овца и не понасям да ме докосва нищо и никой, изтръпват ми ръцете - без да ги натискам, даже като ги натисна май минават...  newsm78 Най-добре спя на разсъмване, като иде мъжът ми на работа и аз се разположа на цялото легло.  Laughing За съжаление, и аз трябва да ставам, често с него, друг път 1-2 часа след него, защото още работя...

Пепито , дано ти се оправи ухото по-бързо!

aelita2000 , Честит Рожден Ден   bouquet! Жива, здрава, дива и щастлива!

Момичета, знаете ли колко от нас ще станат януарки? Я само погледнете другите темички - бая ще сме (даже и аз се глася, с моя термин - 1/3 февруари... не ми се ще да го пресрочвам.

Любче, дръж здраво, ние сме с теб!  Hug

_JenY_ , ние имаме име отдавна - Кирил (на свекъра). Ако е момиче, ще е Гергана - на
 свекървата.

# 196
  • Пловдив
Здравейте мами, включвам се със спешна молба за малко помощ от някоя мама, която разбира от счетоводство. Страшно съм притеснена да не остана накрая без майчински, а не искам да запълвам темата излишно. Ако има такава мама, моля да ми съдейства с малко обяснения на лични.  Praynig Praynig Praynig Ще съм много признателна.
Аз съм счетоводител, така че питай, дано мога да помогна!

# 197
И  нашето бебче е Ели-още отпреди да забременея  Simple Smile. Имах  съмнения,че е Павел, но те бяха само в моята глава  Laughing  Laughing

# 198
  • Варна
Деси, то ВИП-  а и диференцираните не ти ли се видяха еднакви. И аз бях за ВИП-а, но ми казаха и че дежурната акушерка е само 1
е то през нощта на всеки етаж предполагам има само по една акушерка
а стаите са еднакви като обзавеждане, но на петия нали ремонта е правен по-скоро и са доста по-свежи
но на ВИП-а всичко е на едно - раждане, реанимация, стаи, дежурни лекари и акушерки...има си и паник-бутон...
на петия ако си ще трябва ти да ги издирваш при нужда. аз така на втория ден обикалях етажите докато намеря къде да ми дадат шише с мляко, че сина ми умря от глад поради липсата на кърма. пък и тоя списък, дето ни го връчиха хич не ме израдва. да обикалям за конци, ръкавици, лигнини и прочие простотии...айде няма нужда

# 199
Starlet не е тайна разбира се Simple Smile Решиха секцио, защото съм била с двустранна луксация на тазобедрените стави като бебе и съответно 6 месеца обездвижена с каиши. Много често се получава при близнаците, а аз имам близначка, която е била със същия проблем. Не съм имала през годините оплаквания, освен инцидентни болежки в ставите, но много рядко. Можело обаче заради това да ми е крив малкия таз и не им се рискува. Това е с две думи. Не е нещо, за което не бях подготвена и което да ме е изненадало. А и секциото е предпочитания от мен начин на раждане, може би защото и на мен не ми се рискува, а и като цял живот всякакви лекари ти обясняват как някой ден ще раждаш секцио, заради тая луксация, просто имаш психическата нагласа за това. 

# 200
  • Варна
Деси ти не беше ли се ориентирала към Танев или аз нещо се бъркам?Николов е шефа на отделението? Бе защо така драйфаш - болна ли си или не знаеш още #Crazy?
Ще кажеш как е ВИП-а като родиш,кога ти беше термина?
Сави колко ВИП стаи са,4е е една акушерката?В смисъл,4е при нужда сигурно викат от 5-тия етаж.Аз  Деси затова искам на 7-мия,4е там е отделно вси4ко и ще си крещя на воля!

Днеска окон4ателно видяхме пишлето и "торбите"! Ве4е е сигурно,поръ4вам коли4ката!Бях се нещо позамислила... newsm78
Добре де,никога досега не ми е казвал Балев килограми на бебето?Гледам на пове4ето ви ги смятат,пък било то урболешката newsm78

# 201
Привет и от мен с отчет от прегледи всякакви.Вече съм на АБ за пустото гърло(Аугментин 625 мг на 8 часа по едно)не минавал през плацентата,което е добре,а подобрение от него явно имам.
А иначе бебчо вече кило и 400 и си отговаря на 29 седмица.Само дето ме навикаха за хемоглобин 97 и сега се тъпча с какво ли не,на всичко отгоре и микробиологията е с резултат за глобули всякакви,та сега съм с двата крака в аптеката.
Старлет,случайно попаднах на тема в която си писала за СУЕто,как си сега,моето е близо 60

# 202
Благородно Ви завиждам,че си имате имена на бебоците Blush

# 203
Неви, айде поръчай зелената дееее. Пък за броя на стаите 6-8 нещо такова сякаш, но не съм сигурна.

# 204
  • Варна
Няяяяяма да е зелената мацо!Моряка си е моряк!Каза синята!Не търпи никакви възражения - все пак той плаща музиката!Хе хе. В4ера говорих със Софийския магазин и я поръ4ах - сега правят и подарък - зимен 4увал и 4анта на половин цена.

Bravy Аугментина и оная киселина дето е в комбинация с него МИНАВА през плацентата и се филтрира.Клас B по безопасност е,не вреди и е хубав,аз го пих преди месец с мнооого вода.Да не забравиш!

Старлет на теб ти даваха някакъв АБ?Пиеш ли го?За какво ти беше?Коки някакви ли?Или е.коли?

# 205
  • Сфия
Валентина, мерси за пожеланията!  Hug
nevvy, bravy, Аугментин пия и аз. 2х1000, заради е.коли в урината. СУЕ-ти при мен е 110. Казват, че има връзка с бактерията. 60 е нормално за бременност, няма проблем. Но 110 е бая. Наново не съм пускала, защото в момента се лекувам с АБ, после ще пие Неоринал и след това ще пускам нова урина, та ще видим как е СУЕ-то.
Leandrin , ами щом трябва секцио... Важното е всичко да е с успешен финал.
Момичета, разбрахте ли, че онова видео с рускинята и 10-те бебета се оказа първоаприлска шега на някаква руска медия?  hahaha И ние взехме, че се вързахме. Верно, аз 2 дни разсъждавах как е възможно и как не е гръмнало, като световна новина. Поне по NG или Discovery трябваше да има филм за случая... А то било измислица.  Grinning

# 206
Здравейте и от мен, моммичета! Чета ви и толкова мн въпроси изникват, които искам да ви задам... Simple Smile
Относно ВИП-а и аз мн се чудя и хем ми се иска да съм там, хем не съвсем... нямам никаква идея по този въпрос какво да правя  Confused По време на студентсвото сме си карали упражненията на 4ти етаж и честно казано мн съм разочарована от условията... но ЖКто казва категорично АГ. От друга страна пък чувам от познати, че тези от ВИП-а често се чувствали мн изолирани и все слизали при другите мами.... Голяма дилема ми е Thinking
Друго, което ме кара да се замисля като ви чета, е въпроса с ФМ. Аз бях на такава 18 г.с. А гледам, че масово минавате сега вие.... Питах докторката  и тя ми каза, че няма нужда от втора, при положение, че с първата всичко беше ок. И все пак ми се върти в главата дали да не отида на своя глава пак... още повече, че при миналата консултация преди седмица и ехографа на доки се беше повредил и не можахме да видим малкото човече.... Аз съм си свикнала да си я гледкам честичко и сега ми е едно такова..... гложди си ме да си призная  Embarassed
Между другото и екип не съм си избрала още, въпреки че не съм мн голяма привърженичка на тези схеми.... Но със всичко случващо се напоследък по- добре "да си вържа гащите", вместо да си бия главата после...
И на финала да попитам Nevyy на каква количка си се спряла, че и нашата я няма никъде из Варна и ще ни я доставят... а бая се тревожа да не се разочароваме като я видим....
Леле нещо май се отприщих с писането  Embarassed
За финал да поздравя всички празнуващи днес. Желая ви всичкото здраве на света и най- прекрасните бебчета да си гушкате февруари Simple Smile

# 207
  bouquet Честит рожден ден и на днешната рожденичка!!!!
Неви, за витамините..така ми ги изписа доки.... на рецептата..и не ми пречат на съня.... и да, наистина забелязах, че откакто ги пия..не ми се схваща нищо,а преди..я прасец, я ходило.... и то все като съм легнала...
Аз продължавам да мисля... че 5-ти етаж в АГ-то е по-хубав от 7-ми.... нещата от списъка не струват 350 лв.... а и наистина 7-ми етаж ми е едно такова..тясно някак...отделено...5-ти ми се стори по-просторно.... а и наистина се надявам да се засека на 5-ти етаж....с някое др.майче от тук... леле, аз каквато съм приказлива....ще откача без компания иначе... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 208
Благородно Ви завиждам,че си имате имена на бебоците Blush
И аз, и аз
ние сме пред голямо зачудване... ooooh!

# 209
Добро утро!  bowuu

Момичета, моят хемоглобин е 102 и лекарите - гинеколог, джипи, кардиолог и ендокринолог - ми казват, че било нормално за края на бременността. Другите показатели също са ми под нормата, но и за тях не се впечатляват. Препоръчват ми да ям повече червено месо, спанак и т.н.
И едно от най-важните изследвания е проверката за албумин в урината. Поне мен ме проверяват всяка седмица, но аз все пак имам проблеми с кръвното.

Вчера бях на ден на отворените врати в родилното на ВМИ Пловдив. За първи път влизам в родилно. Хареса ми като обстановка, няма нищо общо със стаите в другите отделения. Родилните зали доста ме уплашиха и цяла нощ сънувам раждания и т.н. Нямаше никой, който да ражда, но страхът си е страх. Имаше само една родилка и до нея беше новороденото й бебе на 2 часа, което си спеше... Казаха, че бебета стоят при майките си. Ако някой се интересува повече - може да пише на лични.

Пожелавам ви хубав ден!  Peace Hug Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт