Отговори
# 300
  • Cофия
Вчера бях на преглед в Токуда, при д-р Илиев - много симпатичен ми се стори.
Но ми каза нещо много интересно - ако искам да раждам нормално, то трябва да спра да пия всякакви витамини, защото те втвърдявали костите на бебето и от там главичката ставала много твърда и по трудно излизало.... Thinking
Иначе бебка е супер 1570грама в 30седмица Heart Eyes

# 301
Ели  nbirthday

Vanya Damyanova Пази бебчето и слушай лекарите Simple Smile

viki_88 Ще си правя теста във "Вита" при д-р Облашка. Нямам идея колко струва обаче, понеже имам допълнително здравно осигуряване и не получавам бележка. На сайта не можах да се ориентирам, така че ако решиш да отидеш там звънни и питай.

# 302
Благодаря на всички за милите пожелания!

Лъвичка, стискаме с малкото гъбе палци 8 броя, всичко да е наред....с теб сме горе главата, скоро ще гушкаш малката шушчица...мисли само за  положителни неща  newsm51   

# 303
lyvicaaa, Vanya Damyanova стискам ви палци, дано сте добре и вие и бебчовците  Praynig
Ели, много здрава бъди и февруари щастлива мама newsm59

Вече ми е Коледно, въобще не ми се работи Crazy

# 304
Ели, Ч.Р.Д. и от мен!  Hug

И ние вече се спряхме на име - Светлин на баба си Снежанка  Crazy  Mr. Green

# 305
  • София
Ели,честит рожден ден!Бъди жива и здрава ,щастлива и обичана и нааай-сладурското бебе на финала! bdbaloni cheers

Vanya Damyanova, кураж и спокойствие!Серклажът не е страшен,ами лежането ще ти писне...Обаче в името на бебе-ще стискаш,миличка,нямаш избор.То нали знаеш,че не е  каквото искаме,ами каквото дойде...  bouquet

_JenY_ Изобщо не си трови живота и не плачи заради простотиите на свекърва си!Не повтаряй моята грешка и не си слагай нищо на сърце,защото ще си разбиеш нервите за нищо и после ще пиеш антидепресанти,та ум да ти зайде. Еййй,тва толкова загубени хора има,че побеснявам!Хич не и звъни вече! Naughty

Лъвичке, ми какъв по-хубав подарък за Коледа?! Heart Eyes  bouquet Просто бъди спокойна,всичко ще е наред-помни ми думата!

RS Да,така е това за витамините!Истина е и хич не се учудвай.На мен ми го каза лекарката още докато бях бременна с първото си детенце.Спри ги,миличка,след като ти казват-те знаят хората.

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 15:05 от Любoмира

# 306
  • Cофия
RS Да,така е това за витамините!Истина е и хич не се учудвай.На мен ми го каза лекарката още докато бях бременна с първото си детенце.Спри ги,миличка,след като ти казват-те знаят хората.

спирам ги веднага, разбира се
незнам само магнезия дали да го пия, забравих за него да питам....

# 307
RS браво за избора на лекар, ако ще раждаш при него де!  Peace Следи ме от втори месец. От него знам, че пиенето на витамини може да доведе до увеличена главичка на бебока и оттам да затрудни нормалното раждане. На мен никога не ми е предписвал витамини, каза че сезона е такъв, че има пресни плодове и зеленчуци и така ще си набавям всичко необходимо. За магнезия ми е казвал, че може да се пие - докторката, която ме следи по ЗК ми беше изписала Магнерот, но той лично ми препоръча Диаспорал. Каза, че е по-хубаво. Сутрин и вечер по едно ми изписа.

# 308
привет, момичета, и на мен ми е предколедно и изобщо не ми се работи!:))) Проблемът най-вече е в това, че само за подаръци и бъдещи хубави събития мисля:)))
Ели, честит рожден ден и леко и безпроблемно до февруари!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 21:05 от Бу

# 309
  • Cофия
RS браво за избора на лекар, ако ще раждаш при него де!  Peace Следи ме от втори месец. От него знам, че пиенето на витамини може да доведе до увеличена главичка на бебока и оттам да затрудни нормалното раждане. На мен никога не ми е предписвал витамини, каза че сезона е такъв, че има пресни плодове и зеленчуци и така ще си набавям всичко необходимо. За магнезия ми е казвал, че може да се пие - докторката, която ме следи по ЗК ми беше изписала Магнерот, но той лично ми препоръча Диаспорал. Каза, че е по-хубаво. Сутрин и вечер по едно ми изписа.

Ти при него ли реши да раждаш?
Обсъждали ли сте заплащането?
Разкажи ми моля те каквото знаеш по въпроса  Hug

# 310

И ние вече се спряхме на име - Светлин на баба си Снежанка  Crazy  Mr. Green

Сериозно ли?

Майка ми се казва Снежанка,свекърва ми-Станка,но ние сме избрали друго име.Като се роди,ще видите......

# 311
  • София
Честит рожден ден на стрелкините  newsm67 Гледам доста имаме.

lyvicaaa в коя седмица си сега?
Vanya малк оостана, всичко ще е наред  Hug

И на мен не ми се работи вече, едвам изкарвам работния ден. Още 4 седмици останаха, ще ги издрапам някак.

# 312
vanessка Любoмира Fabianna poctor много ви благодаря за подкрепата  Hug
Дано всички се радваме на здрави бебчета пък ще издържим каквото трябва   bouquet

# 313
  • Sofia
Lyvica,Vanya  Hug
Миналата бременност от 6месец бях с тежка хидронефроза,цялата беше под наблюдение на нефролог.
Днес ме прегледаха в МЦ Марков и установиха,че десният бъбрек вече е с HN,но поне левият е ок.След раждането всичко се нормализира, натискът върху вена кава и вътрешните органи изчезва.В момента съм като бушонирана вдясно-нося компресиращ чорап,заради вена на коляното,кръстът ме боли,но и това ще мине Joy

Elisa55555 , много вкусни бонбони   bouquet Прекрасен РД и много подаръци!

Starlet ако се случи преди 36г.с.-в МД при моята любима приятелка и лекар д-р Диляна Атанасова.
Ако си донося бебкката докрай-вв Токуда при д-р Димитров или д-р Илиев,дано всичко е наред.

Viki 88, poctor правя огледа Голдман всяка година.Последните 4-5 в Токуда. Изключително доволна съм от д-р Кунева, минавала съм и при д-р Димитрова.Изследвам се по кл.пътека на НЗОК.

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 17:55 от major

# 314
Здравейте милички Simple Smile)) Аз съм си при мъжа и нямах интернет до вчера, но днес прекарахме.
Савето85  Видях, че си ми писала във Фейсбук.
Вчера бяхме на преглед на 3-д видеозон и си видяхме сладката бонбонка, вече е килограм и полувина, беше си подпряла главичката с ръка и си беше кръстосала крачетата - истинска мацка хехеее  Heart Eyes Heart Eyes  За кистата казаха, че всичко е наред и ще издържи до февруари, а като влезна още в 9ти месец ще ме вкарат в болница под наблюдение.
Само има един проблем- и аз имам ешерихи еколи, съвсем случайно се сетих заради Старлет ,че тук в града ми бяха казали, че не е нищо опасно и не взеха никакви мерки, а лекарката вчера каза че са изключително опасни и даже единия смъртен случай с родилка бил причинен от това, защото не се е лекувала... Сега съм на антибиотик и ще слагам едни свещички. Старлет, ако не беше споделила за себе си, сега и аз нямаше да знам че е толкова опасно и щях да вярвам на тези лекари в Д- град.
Тази вечер сме на ресторант при моите музиканти- да си ги видя, да ги чуя и може би да изпея една песен от масата Simple Smile Много съм радостна, защото го чакам от много време, само дето колата ни се развали и сега мислим с какво и с кого да идем.
Хубава вечер на всички Simple Smile Simple Smile Simple Smile Целувам ви!

Общи условия

Активация на акаунт