Отговори
# 315

И ние вече се спряхме на име - Светлин на баба си Снежанка  Crazy  Mr. Green

Сериозно ли?

Майка ми се казва Снежанка,свекърва ми-Станка,но ние сме избрали друго име.Като се роди,ще видите......
Съвсем сериозно Simple Smile Росен е на баба си Руска Simple Smile а баща ми и свекър ми са с еднакво име - Иван и имам по-големи племенници кръстени на тях. Ние много държим да си покажем уважението към хората, които ни помагат като продължим името им Simple Smile

# 316

И ние вече се спряхме на име - Светлин на баба си Снежанка  Crazy  Mr. Green

Сериозно ли?

Майка ми се казва Снежанка,свекърва ми-Станка,но ние сме избрали друго име.Като се роди,ще видите......
Съвсем сериозно Simple Smile Росен е на баба си Руска Simple Smile а баща ми и свекър ми са с еднакво име - Иван и имам по-големи племенници кръстени на тях. Ние много държим да си покажем уважението към хората, които ни помагат като продължим името им Simple Smile

Разбирам те.....Аз кръстих дъщеря си Анджела на дядо си Андрей,но човека не зачита......Сега ако беше жив татко,щеше да е на него,но......
двете баби са живи,и решихме да е на тях,така и така започват с еднаква буква.....бебо ще е със "С"......

# 317
Ели,честит рожден ден!Бъди здрава,много обичана и щастлива!Весел празник! bdbaloni
Лъвичке,стискам ти палци и вярвам,че всичко ще се стече по най-добрия възможен начин с теб и бебчето,имай вяра на лекарите и знай,че поне си под наблюдение и ще се реагира навреме и в името на вас двамата! Hug Hug HugКога ти е термина?
Ваня,какви усложнения имаше ако ти се споделя разбира се?Стискам палци на теб и бебчо. Hug
Граци,глас за Карина от мен. Laughing
Аз днес отидох при АГ  да ми види изследванията,че мъжо мрънкаше да го направя(аз гледам малко "по-ведро" на нещата Crazy) и както очаквах ми изписа желязо и каза,че било нормално да имам повишени левкоцити(14.8 Thinking).Консултацията ми остава чак за 30-ти,а понеже болничният ми изтича на 23-ти декември да пускането на 45-дневния с дата 01.01 ще си пусна отпуск,т.к датите за консултация на доктора са 21-ви и чак 30-ти и няма как да стане да ми продължи болничния от 23-ти. Rolling Eyes
Бях и на среща на бургаските мами.Супер си изкарахме,разменихме си подаръчета за бебчовците,снимахме се,хапнахме и така. Laughing
Приятна вечер ви желая. Peace

# 318
  • Варна
софиянки, как мина срещата, нищо не казвате Crazy

изследванията ми на стерилната урина излязоха. док не ги е виждал, но на мен ми изглеждат наред :
Общ белтък - 65.5 g/L при референтни 66-83
ASAT - 23 /тук за жени е 0-35/
ALAT - 27 /жени 0-34/
Белтък в урината/URINE ALB/ - Отрицателен
Билирубин в урината/URINE BILL/ - Отрицателен
Уробилиноген в урината/URINE UROBILL/ - Нормален
Седимент на урината/URINE SEDIM./ - ед.левко.

само микробиологията не е готова /урокултура пише/, освен там ако излезе нещо...но урината ми се избистри още вчера, надявам се кафявия цвят да е бил в резултат на нещо друго, а не на е.коли-моли и други бациляци

ходих следобед на преглед при Николов, страхотен човек ми изглежда - тихо и бавно говори, възпитано, разпитва, обяснява...бебо е в норма, седалищно, ама то има много време, надявам се да се завърти. само плацентата ми дето е много ниско и каза да очаквам прокървяване /едва ли не се зачуди как така още не съм прокървила/. каза много да се пазя, и така. на 13 януари - петък  Laughing съм пак на преглед при него

да пожелая и аз успех на лъвица и ваня Hug честито и на рожденичката  bouquet

# 319
  • Sofia
Алекс,как ти се радвам и ние днес сме на р-нт с дъщеря ми и кумовете Joy
Кисти,миоми,вени,бъбреци,безсъния,бъгове-ще ги издържим  bouquet

Leandrin,RS аз съм на ЖК по НЗОК при д-р Евтимова. С д-р Илиев си бърборим,защото Павел посещава уроците за татковци и понеже аз разнасям едни материали  за безплатната гимнастика за бременни в НСА.

Не съм била още на т.нар. първи преглед при ибор на екип нито при Илиев,нито при Димитров,през януари дай Боже,ще ги посетя.

Днес бях при моята д-р Атанасова  в Марковс и видях Бебата, 8,2 см   главата. 1.650 кг в 31+2 г.с.,аз съм 59кг,
Рапорт даден

# 320
  • Varna
Здравейте!Виждам, че за имена си говорите.Ние със съпруга ми си бяхме решили как  ще е ако е момиче още преди да решим, че сме готови за дете... Взехме,че казахме какво искаме за име , и вече всички близки наричат бебто така.Аз лично страшно много се дразня,защото съм малко или много суеверна.Смятам ,че на "нероден Петко" не е редно име да му се дава,но никой не ме пита  Close
Искам да попитам има ли някоя бъдеща мама която да с планувана операция по желание???

# 321
Четох във Facebook, за албумче със снимки на покупри за бебетата, там не го открих, но направих в Snimka.bg http://fevruarki2012.snimka.bg/baby/pokupki-za-bebchetata.641100, който има желание да сподели какво е купил. Качих за начало нашата количка, че другите неща не съм ги снимала.

# 322
Здравейте момичета!
Влизам само да се отчета, че съм си вече в къщи. Добре се грижиха за нас в болницата. три дни ми вливаха системи, а кръвното  толкова се стабилизира, че чак падна до 100/60. Първия път толкова рязко, че без малко да припадна Mr. Green
Сега повече почивка в къщи, че докато бях на системи нямах никакви контракции, а сега вече усетих 2-3.

Оставям ви! после пак ще вляза да прочета какви са новините покрай вас, че гледам съм пропуснала 20-тина странички. Crazy

# 323
NovDen радвам се ,че ти и бебоците сте добре Hug Peace Дано нямате проблеми вече до края.
Алекса , добре че се разписа бяхме взели да те мислим вече Heart Eyes

Искам да попитам има ли някоя бъдеща мама която да с планувана операция по желание???
Да аз ще раждам секцио по желание, пък който иска да се сърди и мърмори.  bowuu

# 324
  • Сфия
здравейте, момичета!
НовДен, радвам се, че си у дома вече и сте добре с бандата! точно днес си мислех  как ли си?
RS, Йе, йе, Илиев! Любимият ми доктор! Ако можеш да си позволиш раждане при него - не се колебай въобще, просто няма такъв друг. Иначе цената за раждане в Токуда е 2100 лв някъде. Това с витамините ми го е казвал и на мен, даже го бях споделила в темичката. Аз лично ходя при него веднъж месечно и съм супер доволна, но нямам възможност при него да раждам.
major, препоръчвам го горещо, но нямам все пак впечталения от Димитров.
Елиса, честит рожден ден!  newsm59 Да си много здрава, щастлива, леко раждане и здраво, хубаво бебче!
Алекса, радвам се, че си открила проблем, който трябва да бъде решен. За това е форума - да си помагаме, да научаваме някои неща. Ще почваш антибиотик и така.
Иначе срещичката мина страхотно. Всички момичета са много мили. Побъбрихме си, направихме шоуто, хапнахме, пийнахме и така. Мисля, че беше супер.

# 325
  • София
...
Иначе срещичката мина страхотно. Всички момичета са много мили. Побъбрихме си, направихме шоуто, хапнахме, пийнахме и така. Мисля, че беше супер.

Peace

# 326
  • Варна
Алекс4е браво за хубавите новини!тъкмо си мислех,4е някъде около 18-ти ти беше консултацията!Видя ли,4е вси4ко ще е наред! Глобулите да не са полижинакс?Любимите им да док-овете!

Деси дано урината да е 4иста!аз си мислех,4е като не пишат "бактерии" в нормалната няма да има в стерилния резултат,ама не...коя лаб ти ги прави? и докато 4акаш да ка4ат посявката в сайта,направо отка4аммммм

НовДен брааааааво маме! Ти 4ак си го свалила,та свалила това кръвно Party

Пепи Стелиян???????????????? Няма да кажеш тиииии... bowuu

# 327
Добър вечер. Любче стискам палци всичко ще е наред !  Hug Аз като се знам каква съм нетърпелива благородно ти завиждам, че ще гушнеш бебо час по скоро. Лъвичке вярвай на докторите и мисли позитивно , всички сме с теб и се молим на финала да сте с здрави и красиви бебоци. Мами сега се притесних яко, с извинение имам разстрой.... от вчера днес нямах нищо и си помислих, че е отминало до сега. Направо не мога да седя от подут стомах и болки и се притеснявам да не е признак за нещо нередно, че и под ръка нямам нищо подходящо какво да пия, дори и лимони нямам, какво да правя дали е опасно ? Пия вода , но се притеснявам да не е признак на някаква инфекция, понеже миналата седмица пак имах същия проблем, който отшумя от само себе си за ден.

# 328
Столичанки,браво ви за срещата,чакаме снимките.Ангелче,да нямаш колит?С такива болки и аз се гърча,като ме хванат червата,обаче пък и разтройство...някоя бактерия да не си лепнала?Като казах бактерия,как ви ги намериха коки-те,коли-те?Че се пищисах сега с тоя смъртен случай,дето споменхте.НовДен,айде сега релакс,и по-малко нерви с каката-знам аз,нали го имам такова диване у нас,ама два шамара зад врата и хич не си опъвам нервите Peace

# 329
  • София

И аз съм на същото мнение.  Laughing На мен лично ми подейства супер разтоварващо.   Hug

Общи условия

Активация на акаунт