Отговори
# 510
starlet, she_moto, diana_78, Много ви благодаря! Сън не съм спала, защото се притесних. Тя по принцип си пиела утрогестан и но шпа и зацапването е спряло, а днес е на преглед. Дано всичко да е наред и нейната бременност поне да протече по-леко и безпроблемно.
Аз станах в 5 часа, някой звънеше на звънеца в 5, 5:30, 6:00 и 6:30, а като излизах да видя нямаше никой ,явно  звънеца тъй като е безжичен пак улавя сигнала на някой друг от блока или входа... Направо полудях .. тъкмо  задремя и ме събудят, но ейсега го изключих и повече няма да го включа...

# 511
Добро утро! Laughing
Аз днес станах с мъжете вкъщи.Наспах се като бебе. Laughing
Алекс,и аз имах еднодневно кафеникаво зацапване в 12 и в 18г.с,но без никаква болка.Дано всичко е наред с племенничето. Peace
Това за Девите,че са чистофайници е някакъв мит според мен.Баба е Дева и леля,която е чистница направо е в безизходица с бабчето,последната цапа и не пази, като малко дете е(от години си е така,не е от възрастта).А аз имам един колега,който направо ни обгазяваше заради липсата на лична хигиена. SickНо сигурна съм има изключения просто аз имам такива примери около себе си.
Приятен ден! Peace

# 512
  • Sofia
Ох, Алекса, разсмя ме с този звънец, не знаех, че безжичните могат да правят номера Laughing Вторият месец е доста опасен, когато има болки и кървене, аз си го отлежах в Шейново с първата бременност, но всички мина добре. Пиши какво е станало.

Стар, Неви, много обща тема с мъжете деви Grinning, гадже №1 и мъж №1, не знаех, че има и такава порода, но живота ме сблъска челно. Старлет, чудех се, що не можеш да се оправиш с твойто хлапе, но при това пояснение те разбирам отлично. Само не разбрах какъв е специалният му талант Grinning, за негативи можем да говорим до утре, но няма мъж-дева без нещо, което да му се отдава много добре?

Деси, говорим за мъже Деви Laughing, абе вярно, че за тях личната хигиена и подредеността не е най-характерното сходство, но са изумителна "зодия". 

Аз пак съм с контракции, идея нямам кои са подготвителни кои не, но съм решила вече да си стоя вкъщи.

# 513
  • Sofia
diana  78, аз около 14 февруари имам термин,а ти си седмица по-рано? Ще ми правят втори оглед Голдман през деветия месец при д-р Кунева,по желание на гинеколога д-рБойко Димитров . С-9.75 съм,а ти? Първото ми раждане беше естествено,но преди 12,години,когато бях на 22.

Танита, дано минв бързо тази реакция Heart Eyes

Еми, какво се случва,пиши Simple Smile

Аз продължавам да ходя на работа,но ми с увижда вече и щв мина на половинка рд.
P.S. Пиша през gsm

# 514
Добро утро и от мен.....Моят мъж е телец ,ама и той си е достатъчно разхвърлян...Ама като кресна  и започва да прибира.Много мразя развърляни стаи.Те по точно не са разхвърляни...винаги са чистички,но на рафтовете има неща които не им е там мястото......детето и то така......ама силно викам и всичко отива на мястото си...

# 515
А,Пепче стана ми смешно като прочетох,че мъжа ти е Телец.Хитрец,естествено си е взел жена готвач да му угажда и готви.Чак му завиждам.Но съм сигурна,че и той ти готви,нали?Все пак понякога се налага сами да си угодим и до си сготвим по наш вкус(може да обичаме да ядем,ама и избираме).
Танче,да пишеш от какво е провокирано това чудо твоето. Rolling EyesДано скоро да го отстраните с докторката и да нямаш повече подобни,а и други неприятни усещания. Peace
Момичетата с оплаквания през последните дни моля да пишат ако имат възможност.

# 516
Добро утро Simple Smile А  пък аз бях много очудена , защото моят мъж е лъв и е много подреден и за всичко ми помага ... бях очудена , защото баща ми е лъв и е много разпилян . При нас е много смешно понеже аз съм овен и майка ми също , следователно баща ми е лъв и Калоян също . Е все пак добре че не живеем заедно , врата до врата сме ,ама  както се вика всяка жаба да си знае гьола Simple Smile
Алекса и аз имах такова зацапване на 3 пъти към 6 и 7 седмица , даже първият път беше розово . Предписаха ми но шпа и лежане и слава богу всичко беше наред . Стискам палци

# 517
То даже не е обрив, подуто е и е като набръчкано. И сърби, и щипе. Уффф, че съм описателна! Sick Няма никъде другаде нищо, само по ръба на големите срамни устни. Embarassed Праха, с който пера си го ползвам много отдавна, храната ми не е по-различна от друг път, само дето в последно време хапвам салатка от червено цвекло и моркови заради желязото. Заради ниския белтък пък хапвам сварени яйца, извара, кисело мляко... Оффф, не знам, ама място не мога да си намеря от сърбел.... Sad Гадна работа!!!

Танита, и аз така бях преди 5 дена! Точно същите симптоми, които ти описваш. Веднага отидох при доктора, той погледна, взе секрета за изследване, обаче каза, че се вижда че съм хванала гъбички. Едни от симптомите на гъбичките са сърбеж и подуването, така той каза. И ми изписа едни глобули Гино-певарил. Вече 5 дена ги слагам и направо нов човек съм Simple Smile Резултатите ще ги разбера в петък на консултация.

# 518
Добро утро,
Алекса и аз в началото -2ри месец имах мн силни болки в корема, все едно те прорязва нещо... моята гинеколожка каза, че няма нищо притеснително,но   ми беше забранила физическо натоварване, скачане, бягане,преумора и т.н. и да чукна на дърво след като мина този етап не съм имала проблеми...даже не съм използвала нито 1 ден болничен до сега заради бремеността...

Явно моята девичка е друга порода, всичко трябва да му е подредено като в аптека, ако му е прегъната блузка или панталон не по неговият начин и веднага се разгъва и се сгъва на ново, чисти и мн ми помага за домакинската работа, готви от време на време, домашар е и предпочита семейният уюут....е да всеки си има и недостатъци , та като почне да мрънка няма спирка и като не му се прави нещо, за което е помолен все трябва някой да го ръчка та да го свърши.

# 519
Танита, и аз така бях преди 5 дена! Точно същите симптоми, които ти описваш. Веднага отидох при доктора, той погледна, взе секрета за изследване, обаче каза, че се вижда че съм хванала гъбички. Едни от симптомите на гъбичките са сърбеж и подуването, така той каза. И ми изписа едни глобули Гино-певарил. Вече 5 дена ги слагам и направо нов човек съм Simple Smile Резултатите ще ги разбера в петък на консултация.

Ооо, благодаря за включването, missgreatest!  Hug
Сега се връщам от кабинета на докторката, оказа се, че днес работи от 13.00 часа. Голямо разхождане! Rolling Eyes Следобед ще отида към 16.30, в края на работното време, ще изчакам последните пациентки и ще ме прегледа. Дано да са гъбички, че те поне се махат бързо, поне при мен.

# 520
Tanita13 , не се тревожи. И аз мисля,че са гъбички. Те дразнят лигавицата и се получава такова подуване и щипене. Най-вероятно ще ти изпише и нещо за мазане външно и ще мине бързо. Моите гъбички дето ги лепвам от време на време през бременността обаче са едни такива безсимптомни- нито ме сърби, нито се подува -нищо освен леко течение. И аз не знам кога ги имам и кога-не за да отида при докторката. И за това я карам на всяка ЖК да ми взима и микробиология за по-сигурно.

# 521
Танитка, явно са те разходили, ама нищо ние пак ще стискаме палци да е нещо леко за следобед и да мине бързо...

За Ема да кажа, снощи ми писа набързо- оказало се,че не били контракции това (поне добре,че бебока не е тръгнал), а бъбречна инфекция или нещо подобно, ама явно е зле, че не се включва днес - тя като се появи ще каже подробности.

А за девите, това,че са чистофайници май е криво-написано/разбрано, в смисъл виждала съм такива, ама са рядкост, обаче пък обича реда моя, в смисъл такъв, може да затрупа шкафа ама около него да няма никакви неща, по секцията да няма нищо, съвсем друг е въпроса,че може да се зарови в прах и мръсотия, но да няма натурии, това е ...  за готвене и чистене абсурд да говорим Sad Но пък не отричам факта, че може и да сме единичен случай дължащ се на начина, по който е израстнал, който  е от голямо значение, защото са го гледали две майки все едно - мама му и баба му, а баща му бил по корабите, т.е. не го е виждал почти .... и като гледам сега брат му (той с 15 години по-малък) същата работа още му дават с лъжичката в устата и после какво може да се очаква...

Докато Десенце,  телци познавам няколко, които толкоз добре си гледат и къщата и кухнята и жената и децата, че думи нямам за тея мъже просто (завиждам на жените им не за друго, ама те си знаят само вероятно какви кусури имат) ... еваларка, само дето са малко леко сметкаджии...

# 522
Манинка, Силвия, хайде и вие да слезете от балкончето!  Hug

bowuu  Laughing Ето ме набързо. Ти си занеш, че има няколко зяпащи Laughing  
Първо искам да попитам, дали имаме някака информация от Лъвичката?
Съжалявам, че не успях за срещата, но изникна нещо непредвидено, естествено. За другата среща си давам сериозна заявка.
Относно разните инфекции, гъби и т.н. неприятни нещица, сега е момента да се лекуват, за да бъдат ликвидирани до раждане. Аз минах през такъв период преди около 2 седмици. Предписаха ми Флажил и всичко е ОК. Важно уточнение: мъжлетата също трябва да се лекуват! Правя го, защото моята приятелка беше в същото положение, роди (естестввено) и се оказа, че бебето е заразено. Веднага го започнаха с антибиотици и си поседяха в болницата. Причината: тя се лекуваше, но никой не се сети да предложи хапченца и на мъжа й. Както се сещате, безмислено лечение.
Аз вчера бях на ЖК и всичко е ОК (да стискаме палци все така да е). 2 кг. е мадамката, надолу с главата . Каза, че според нея около 10ти февруари може и да очакваме. На ЖК ходя в правителствена, но не на тях се доверявам. В тази връзка по нагоре имаше групичка на раждащите в Шейново. И аз се присъединявам към вас. Избрала съм си д-р Гагова.
Изчерпа ми се лимита на писане за днес (но ви наблюдавам от балкона).   bouquet

# 523
Бибче,много вярно за мъжете Телци,аз съм доволна от него и то много........Но големи чревоугодници са   ей да знаеш.........не мога у угодя направо.Иначе съм такава кулинарка...и все повече и повече иска.......
От какво се е прибрал,всеки обед и вечер яде различно...угаждам му......снощи му заявих,че няма да готвя.....ще ядем каквото има.....Ау като скочи.....как така...нямало да готвя.....Абе викам ще изпържим картофи.....Е как само картофи........викам има мезе.....ще направя салата......А неможело само това........Викам има яйца..........е само картофи,яйца,слата и мезе.......ееееее.
накрая пак такова яде,че и преяде.......ама......серт...
Показва снимки от Германия на шведската маса......ама отрупана с какво ли не.......много добре си хапвал там..........
Всеки който го види му казва,че много е напълнял........миналата година взехме дънки,не му стават....

# 524
Здравейте, момичета  Hug Влизам да ви кажа, че в Кауфланда в Банишора са пуснали промоция на бебешки хавлии на Панагюрище и от 19.99 лв. са намалени на 5.99 лв. Големи са и нямат ръкавчета, а само качулчица. Намират се точно преди касите в левия сектор. Вчера закупих няколко и смело мога да кажа, че са страхотни - цветни, пухкави и с бродерии   Party

Общи условия

Активация на акаунт