Бургаските коремчета ще ни даряват с моми и ергенчета! - 6 тема

• 26 102
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Танче, ако искаш отиди по-рано за спешния час. Последният път като ходих се бяха събрали много хора със спешен час и от рецепцията много мрънкаха и казаха, че спират да дават нямало как да се приемат толкова много хора. Не знам дали е така постоянно или защото миналата седмица Ризова беше на смяна само във вторник.

# 196
  • Бургас
Добро утро  Hug

Използвам намалението, да се разпиша и аз, че след малко ще ми е невъзможно  Laughing

ММ много ми помагаше за Йоан, имаше дни където само той си го гледаше. Но тогава беше по-малко ангажиран с работата и съответнмо му оставаше повече свободно време. Сега пак ми помага много, но умората и при него не е малко, и на моменти и двамата сме много изнервени. През ноща събудят ли се двете едновременно, винаги става да ми помага; къпането си е ангажимент на двамата; вечер той се занимава с тях, аз докато слагам да вечеряме. Понякога трябва да се повтаря /а аз много мразя/, но мъжете просто са устроени по друг начин- не разсъждават като нас  Sunglasses

Танче, много неприятно се получи! Дано Ризова успее да те приеме- стискам палци! А нали знаеш, че всяко зло е за добро- няма да се поддаваш на паника и притеснения, всичко ще се нареди!!  Peace

Бог да го прости д-р Георгиев.... аз още немога да повярвам  Tired

Тази седмица съм с тримата /Йоан е със зелени сополи/, стискайте палци да оцелея Simple Smile

# 197
Добър ден!
Аз вече спретнах една супа топчета, ама не знам какво се е получило, защото ММ не обича супи с ориз и повече от 10г не съм правила.
Сега той ми подменя единия простор, че не му сработват добре пръчките и въженцата за простиране, а аз се настройвам за разходка - имам уговорка за кафенце на обяд с една дружка и не мисля, че дъждът би ме спрял.
GJK, яка седмица ти се очертава - дано не полудееш и издържиш физически! Добре, че казваш как са нещата - да не се чудим къде се губиш.
Аз съм дала срок на милото до сряда вечер да имам или ремонтирана печка или нова, щото иначе какви меденки за Коледа, каква сладка къщичка?! А днес и заек си поръчахме - в краен случай ще посети фризера за престой!
Багажът за родилното вече стегнах в един сак - остана да добавя само малко гримове, телефон, зарядно, ама все си викам, че може да реша да се гримирам и затова в последния момент ще пъхна друго каквото реша... Макар че ми звучи смешно - аз откакто съм бременна съм се гримирала не по-вече от 5 пъти, а сега цял арсенал за болницата ще вземам?!? newsm78 #Crazy

# 198
  • На морето!
GJK, снощи те сънувах. Сънувах, че си дошла да ти направя АМ за бебките и аз бъркам в едни шишета и си мисля как успяваш да се справиш с всичко. Пожелавам ти да възможно най-спокойна седмицата, въпреки че някак ми е трудно да си я представя спокойна с 3мата от запаса  Hug
Януари, ако много ти се правят меденки и къщичка- заповядай у дома. Прави каквото искаш, аз съм в период да мътене и само се чудя къде да поседна. М-у другото добре, че ме подсети да си взема гримове и да си приготвя някакви дрехи за изписването, че предния път ММ ми донесе някакво спортно долнище, тениска и маратонки  Rolling Eyes
Ох, много ми се спи. Вечер имам едни контракции, които ако ми беше първо раждане щяха да ме заведат в родилно. Добре, че това с фалшивата тревога вече сме го минавали и не се връзвам.  Mr. Green
Хубав, мързелив и топъл ден на всички, днес нямам планове и сигурно ще съм доста активна.  Hug

# 199
Здравейте бургаски мамчета Simple Smile
Сигурно още ми е рано... но аз да си знам...
Някой може ли да ми каже какво точно трябва да нося в родилното... (МБАЛ Бургас), или като дойде време там ще ми кажат  newsm78

# 200
  • Бургас
Добро утро, момичета Laughing

Списък за МБАЛ

Документи:
- Лична карта
- Направление на бременна за раждане
- Документ за кръвна група
- Термометър /аз не носех- не е имало проблем/
- Амбулаторна карта

За раждането:

- Лиглин 1кг. /за нормално може и по-малко/
- Еднократни чаршафи- 5бр.
- Лични принадлежности

За новородено
- Памперси- по 4бр. на ден
- Хавлия - 1бр
- Мокри кърпички- 1 пакет
- Компекти дрешки- 2-3 комплекта- боди, ританки, камизолка, чорапки /носете и пелена, да я постилате на леглото, ако го вземете при вас/

Нощници дават от там, не са първа хубост, но са чисти, бархетни с 3/4 ръкав. Удобни са за кърмене. Колкото пъти поискаш, ти я сменят нощницата. Когато ме качиха горе си сложих моя но в реанимацията изкарах с техните.
Носете си кърпа, оттам не дават. В стаите горе има възможност за къпане- баните са след ремонт и са с подвижен душ. Пиша го, защото 2006г. това беше немислимо  Crazy
Иначе не беше много топло, около 22 градуса се подържаше в отделението, а във фоаето, където е свиждането даже е по-студено, така че и някоя връхна дреха няма да е излишна.

Този списък дават от родилно. Ако ходиш на отворени врати или запис на тонове, можеш да си поискаш!  Peace

# 201
Благодаря Simple Smile  Hug newsm51

# 202
  • Бургас
Райне, тази седмица е момента да си изпълниш съня  Crazy От един час храня бебетата, а на баткото май чак за обед ще му дойде реда. Не че той се е впечатлил особенно  Wink

Тези двечките, днес не искат да ядат и малко ме притесняват. Хем знам че е нормално на моменти, но пак се шашкам  Rolling Eyes

# 203
  • DE
От сутринта Мартин не ще да яде. Мерих температура - 36,7, а сега 36,8. Не знам дали е ок. Плаче и свива краката. Дано са колики, а не е заразен от мен, въпреки че аз темп нямам.
Колко е нормалната темп за бебе?

# 204
  • Бургас
ако мериш в дупето трябва да свалиш 0,5 от резултата. Аз знам, че трябва да дам панадол ако мине 38,5. не се притеснявай, може да са колики, щом свива крачета ... опитай да го поставиш под аспиратора или със сешоара, а стегнатото повиване в ръчичките при някои върши чудеса.

# 205
  • На морето!
Нормална е Т според мен. Аз също над 38 взимам мерки. Сигурно са колики.
Хахаа, Гери, ще го имам предвид ако ми обхване някаква крайно дейна вълна, което не мисля, че е възможно вече.

Аз тези дни трябва да реша категорично къде ще раждам. ММ е за ДМ, майка ми за ОБ, аз за Гамишев, Бояджиев, Иванов и Миринчев.... Все пак сигурно заради Кавукджиян и Ангелов ще подам заявление в ДМ. Дала съм си срок до сряда, тогава ако остане ДМ отивам да подам заявление, ако е ОБ отивам на отворени врати. В този ред на мисли ако някой има новини кога се връща Гамишев ще съм изключително благодарна да сподели  Praynig

# 206
  • Across the Multiverse
Мимче, онзи ден като бях на лекция педиатърката каза, че за бебе до 37,5 си е нормална температура, която не изисква взимане на мерки.
Рени, аз мисля, че и той самия не знае на 100% дали и кога се връща.

# 207
  • DE
Пожелавам ви да се върне Гамишев. Много е готин тоя човек.. Heart Eyes

# 208
  • На морето!
хихихи, ако се изсипем 5-6 бременни и 2-3 майки едновременно в ДМ и кажем, че желаем Гамишев- дали ще го уплашим  Twisted Evil
Отивам да готвя, че иначе започвам да пиша глупости от скука.

# 209
  • Бургас
Рени, аз мисля, че и той самия не знае на 100% дали и кога се връща.

Вкакъв смисъл "дали" ? Къде ще ходи, ако няма да се връща ?

Общи условия

Активация на акаунт