Бургаските коремчета ще ни даряват с моми и ергенчета! - 6 тема

• 26 717
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • На морето!
Пламсав, много свеж и окуражителен разказ! Браво на теб, герой си и за малко да превърнеш мъжа си в дула. Моят ако прочете този разказ ще ме юрне да тръгвам за болницата на 15мин. контракции, пък то виж- оказало се е, че имаш време даже на наготвиш и филм да гледаш, вместо да гледаш умно часовника в родилна зала.
Сексилов, няма невъзможни неща, ти вярвай, че ще е така- пък то не се знае.
Дейзи, и аз като теб нямам муза са сладкарство и никой не смее да повдигне въпроса. А и толкова добре се чувствам, даже днес обявих на Миринчев, че се чувствам прекрасно и не възнамерявам да си развалям спокойствието с раждане и бебета. Той с усмивка ми заяви, че все някога трябва да се случи.
Да дам отчет от двата прегледа днес.
Според двамата лекари бебето е главично, вече си е съвсем ниско в малкия таз, във финалната права. Напълно е готова за среща, плацентата имала още около 10 дни да зрее и било хубаво да си ги изкарам тези 10 дни, за да се завърши процеса и чак тогава да раждам. Според двамата ще се ражда през първите 3-4 дни на годината, освен ако нещо не провокира по-ранно раждане. По този повод ми казаха, че ако не бързам е добре да лежа, както възнамерявам да направя. Подадох заявление, доста се чудих дали да отбележа епидурална у-ка, но не го направих.
Та това е- имам направление, ако до 30ти не съм родила ще гледаме шийката как е и дали имам разкритие, което, опасявам се ще прецака нещата и ще се случи да родя точно на 31ви, което никак не искам. И 1ви не е за предпочитане, но 31ви съвсем не искам.
Отчета си го копирах от януарската тема, така че липсват подробности за лекари, заявлението и т.н. конкретики, но те не са и важни. Ризова и тя видя момиченце и тя ми написа направлението. Миринчев каза, че и в двете болници си ги пишат при приема, да не се тревожа. Последната раб. седмица ще пускам ПКК, за да е по-актуална, макар че предишната е от 7.12. И това е - ЛК, обменна карта, кръвна група и последната ПКК, според Ризова ще си раждам нормално и никакъв проблем съм нямала да имам.

Мисля да подремна малко, че после имам работа за вършене, но като си дадох ясна сметка, че ще се ражда след 2 седмици и тогава вече край на лежането и почивката ми се отщява съвсем да се занимавам със сладки, вечери и пазаруване.... мързелува ми се и точно това ще направя сега.   Blush

# 256
Браво,Ренка!Перфектни сте двечките. HugЕ няма лошо да се борим тука за последното бебе за тази година или за първото за следващата.Бат Бойко да раздаде малко памперси на морето. Mr. Green

# 257
january ще си раждам в бургаската болница
но не се знае кога,преди малко се върнах от жк и ми казаха че може да е всеки момент,бебка била в готовност,ако не родя до 28 сме пак там
plamsav  да ти е честито бебчето,да ви радва много
 и аз искам такова раждане,не че ме е страх,не се притеснявам от болките,но все пак ще ми е първо ииииии май е невъзможно да е като твоето

Пожелавам ти леко и успешно раждане и да гушнеш най-хубавото и пухкаво бебче Simple Smile. Като ти гледам лентичката Simple SmileSimple SmileSimple Smile - термина ти да не е на 02.01.12 - като моя и този на януари

# 258
мерси,да тогава ми е термина но да видим кога бебка ще реши да излезе,дано да е по скоро че нямам търпение вече

# 259
Честито на Jenka и от мене. Включвам се, малко по-късно с поздравленията, но сега видях поста й. Да са й живи и здрави двете слънчица и да я пощадят. Да не реват много и да си хапват добре. А Женка нека бързо да се възстанови и да има сили да поеме тежкото бреме на това да си майка в този живот.

# 260
Добър вечер!Много ми е приятно да чета какво пишете напоследък - все сладки, сладки неща!!!
Аз да си кажа, че вече имам известен напредък с меденките  - изпечени са частите на къщичката и голям брой меденки в различни форми. Ухаят много вкусно, ама вече не ми останаха сили за украсяване - утре най-вероятно ще се заема с това. CabuHka, да намерих 6 цвята сладкарски боички с помощта на jeni_r, а освен това и от Метро си взех още един комплект с 4 цвята. Не съм ги тествала още обаче.

Утре ще ходя и на запис на тонове и се надявам кръвното да е в норма, че сутринта беше по-високо от всеки друг път.

Вече изгладих и подредих по-голямата част от бебешки дрешки по шкафовете, ама все се появяват нови - сега ми предстоят нови 2 перални за беб с дрешки, играчки, пелени.
Вкъщи все прибирам по нещо, ама все не стигам до финалното детайлно почистване и ми се струва, че накрая докато съм в болницата милото ще вика чистачка. Иначе той се нави да измие банята - иска само малко показно - в петък мисля да му демонстрирам и да се пробва.

Свекървата пък ни покани на Бъдни вечер и Коледа у тях, защото ММ й заяви, че не съм в състояние да се приготвям и да посрещам гости. Разбрахме се какво да купим ние и да приготвя, та все пак и аз да имам макар и минимално участие в подготовката.

Но като чета menina и sexylove, все се опасявам, че нагласата ми да раждам след нова година може да ме подведе, а не искам, щото други планове съм си направила...и се стряскам...

# 261
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВЛАДИ:)( JANUARY) Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и много любов от любимите ти хора. Бъди все така истинска с хората около теб. Пожелавам ти и да си най-щастливата мама на едно прекрасно бебенце. Весел празник:)

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 09:08 от tania_burgas

# 262
Добро утро на всички и честита зима(дано до довечера и снежец зарадва децата). Laughing
Влади,и тук честит рожден ден!Всичко най-най-хубаво ти желая! newsm59  Party Time  ura newsm67
Днес милото си остана вкъщи и ще наредим вече детската. Peace
Приятен ден от мен! Laughing

# 263
  • Бургас
Добро утро и от нас!

ВЛАДИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!НЕКА ЗДРАВЕТО И РАДОСТТА ТЕ СЪПЪТСВАТ ПРЕЗ ЦЯЛАТА СЛЕДВАЩА ГОДИНА И МНОГО СКОРО ДА НИ СЕ ПОХВАЛИШ, ЧЕ СИ ЩАСТЛИВА МАМА НА ЗДРАВО И СЛАДКО БЕБЧЕ!
Как сте всички?
А бебчетата?
Абе мами, вчера си взех 45-дневния болничен и датата на термина ми е зачеркнат и е увеличен с един ден /пише, че поправката е тяхна/, но това не е ли проблем.Как така досега съм вървяла с един термин, а на последния болничен той се увеличи с 1 ден.Официално излезнах в този болничен от 21 декември.Та според вас , броейки 45 дни преди термин какво излиза като дата?На този болничен излиза 04.02, а официално в другите болнични си пишеше - 03.02.Много се обърках вече.Друг е въпроса, че цикъла ми е на 28 дни и съм с януарски термин, ама нищо.По акушерскому друго излиза.
Лек и спокоен ден от нас!

# 264
Добро утро и от мен!
Минавам на бързо да почерпя виртуално за рождения ми ден и ще бягам на запис на тонове. После ще пиша пак.
Ранобудничета, благодаря за пожеланията - страхотни са!
Шоки и аз ги смятах - при така даден болничен - терминът е на 4-ти. А док обясни ли защо така е записал датите?

Хубав ден!

# 265
  • Бургас
Не, док не ми обясни, ама аз нямаше как да видя де, че нали като излизам от кабинета давам картонаи ме викат след 2 дни да си взема болничния.
Почерпката е страхотна, благодаря!
По-късно ще те чакаме да се отчетеш!
Приятен ден! Simple Smile

# 266
  • Burgas
Честит рожден ден, Влади!Желая ти да бъдеш преди всичко здрава и в най-скоро време най-щастливата мама на едно прекрасно бебе!Весел празник!

Бонбонче, и моя болничен беше поправен по същия начин, дори на две места и после получихме писмо от НОИ , че ще го забавят за проверка, но после го изплатиха -всичко беше ОК(стига да ти е вярно изчислена датата).
January, дано днес кръвното е ОК и да се похвалиш като се върнеш.А също ще чакаме да тестваш боичките и да покажеш резултата Simple Smile)
Menina, браво на бебка че е заела стартова позиция..Сега си почивай повечко, че наистина малко ти остава. Как е баткото-очаква ли с нетърпение появата на бебка?
Deyzi, хайде ще чакаме да се похвалиш с вече подредената детска стая:))
Момичета, на тези от вас, на които остава съвсем малко до срещата с бебенцата искам да ви пожелая леко, бързо и безпроблемно раждане!Успех! Hug

# 267
Влади честит рожден ден мила! Бъди жива и здрава, и скоро да гушнеш най- прекрасното същество на света:)) Весел празник!
Танче мислех, че днес ще раждаш ама гледам си тука, много те мисля, все едно аз ще раждам. Стискаме палци!
Лек ден на всички, и не се преуморявайте!

# 268
Влади честит рожден ден мила! Бъди жива и здрава, и скоро да гушнеш най- прекрасното същество на света:)) Весел празник!
Танче мислех, че днес ще раждаш ама гледам си тука, много те мисля, все едно аз ще раждам. Стискаме палци!
Лек ден на всички, и не се преуморявайте!

ха ха ха  ТУК СЪМ:)Simple SmileSimple Smile Благодаря ви момичета за стиснатите палци. Много ми помагате с вашата подкрепа:)

# 269
  • Бургас
Влади, честит рожден ден и тук! Бъди здрава, щастлива и обичана жена! Най- лекото раждане и най- кроткото бебче, ти пожелавам!!!

Бонбонче, явно като ти е пускал предния болничен не е съобразил, докога трябва да е и затова 45 дневния му идва с 1 ден повече, и най-лесно е да промени термина. Надявам се да нямаш проблем с НОИ, защото те ги проверяват тези неща  Peace

Деси, само да се оплакала от твоя мъжа  Naughty 2 месеца преди термин оправяте детската стая, нищо общо няма с моя  Mr. Green

Моята Стефани снощи ми отказа шишето  ooooh! Днес предвиждам цял ден да ми виси на гърдите, а Теодора по неволя ще кара само на АМ. Тези деца ще ме състарят преждевременно, а някъде бях чувала че уж подмладявали ....  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт