Бургаските коремчета ще ни даряват с моми и ергенчета! - 6 тема

• 26 717
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Ехааа! Жени, честито мила! Да са ти живи и здрави шушончетата!

Кога се чудеше, какво ще правиш по празниците, кога ги роди- май само са те чакали да стигнеш до София  Laughing

Леко прибиране утре, и в най-скоро време те чакаме с новини и снимки  Hug

# 241
  • Burgas
Женка, честито мила!Да са ти живи и здрави малките слънчица и мноо усмивки да носят на мама и тати!На теб бързо възстановяване и те чакаме с още новини! Hug Hug Hug

# 242
  • Бургас
Добро утро!

Как сте всички?
А бебоците?
Танчето и Януари да се отчетат как са, че вече са подозрителни с оставащите им 2 седмици до термин  Laughing
Палома, радвам се, че и ти се разписваш отново  Simple Smile
Хакде, лек и спокоен ден на всички ни!

# 243
Добро утро и от мен.Леле как се наспах,като новородено. Crazy
Бонбонче,особено Танчето чакам всеки момент да ни зарадва,ама няма да я притискаме за очакваната дата.За Танчето fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossedИ Жани чакаме,и Влади. Hug
Приятен ден от мен. Hug

# 244
Добро утро! Танчето е 1вата, която мисля, че ще ни зарадва, но ще видим Simple Smile. С Жани, вчера се видяхме в Кауфланд и днес каза, че трябва да пътува за Сливен, но тя ще каже Simple Smile. Иначе изглеждаше много добре все едно няма да ражда до няколко дни Simple Smile.

# 245
добро утро и от мен,скоро не съм писала но ви следя
днес съм на жк,ама в това време никъде не ми се ходи

# 246
Привет и от мен момичета! Честити бебчета на Женка да са живи и здрави! Не съм се разписвала скоро но ми се развали компютъра и.....Аз в неделя бях на преглед в Девата - от известно време имам чувството че изпускам по малко урина  - една две капки /на някоя от вас случвало ли й се е/ но в неделя отивам до тоалетната и направо бях като напишкана - притесних се и веднага в Девата. Случи се на смяна д-р Ангелов - направи ми много добро впечатление. Първо ме гледа на видеозон за да види дали не изтича околоплодна течност, защото ако е така следва прекъсване на бременността / като чух това и "припаднах" 100 пъти / На ехографа се видя че си има достатъчно течност но каза че трябва да се направи проба защото може да изтича по -малко и да не се разбере от ехографа - резултата от пробата беше че не е околоплодна течност/направо си отдъхнах/. Изписа ми неоринал . Пусна ми и урина - чиста е , само 3-4 левкоцита. С първата ми бременност не помня да ми е било така  - може би вече към края в последния месец .Чела съм че е нормално бременните да изпускат по малко урина ама....
 И между другото според доктора бебето е момиче - много ме зарадва с тази новина въпреки че докато не се роди ...........Е хубав ден и от мен!!!!!

# 247
Е, писах, писах и го изтрих - ама нищо, аз тъпо и упорито - пак ще пробвам...
JENKA, честити беборанчета - да растат здрави и за радост на мама и тати! Ти бързо се възстановявай и когато можеш ни навестявай! Пиши как мина в болницата и какво се случва с лактацията!  bouquet  bouquet  bouquet Ей в такива моменти ми е гот, че се познаваме и се надявам и занапред да продължим с традицията да си организираме форумски срещички!
Шоки, аз съм тук, добре съм и си чакам реда Hug - след Патиланка и Танчето - не забелязвам да се случат нещата при мен в близките дни, ама не че имам опит! Crazy
stelinkata, при мен също се случва момента с изпускането - особено ако не съм ходила повечко време до тоалетната и кихна или клекна, или се изсмея по-силно...
Мами, от вчера фурната ми се води отремонтирана. След курса по английски ходихме с милото да пазаруваме продукти за меденки, кексчета и т.н. и днес ще се вихря в кухнята. Дано печката не издъхне и с еполучи нещо подобаващо - ще докладвам.
Радвам се, че се разписаха и мами, дето стоят в прикритие доста дълго! Peace
А Танчето - разбрала се нашата с Ризова, а за датата мълчи - ще си чакаме изненадата Heart Eyes Mr. Green

# 248
sexylove, в ДМ ли ще разждаш? А нормално или секцио? Може да се засечем...

# 249
January, ти купи ли боички за меденките?

# 250
Мамчета и аз тук:)

Добре съм не се притеснявайте. Да Ризова ще ми поеме секциото и живот и здраве само да мине всичко успешно ще ви пиша.
Относнто изпускането по малко урина по време на бременноста май е нормално да ви кажа. Не се притеснявайте за това, но дано да не се запази и след това.
Виждам всички сте се развихрили в кухнята. Браво на вас, но аз не се наемам, че може и да не ми остане време да ги спретна.

# 251
  • бургас
Здравейте и от нас ,
ние сме си вече в къщи със София.Тя е много спокойна засега ,само спинка и хапва .За сега е само на кърма и силно се надявам да продължим да се кърмим.Батко и  е много щастлив ,постоянно иска да и показва играчки ,иска да я държи, милва я .Само се сърди сутрин, ако я види в нашето легло, тогава проявява ревност , но му обяснявам ,че цяла нощ съм ставала и просто суринта вече много ми се е спяло и затова не съм станала да я оставя в нейното легло  Simple Smile .Уж се съгласява с мен ...  Rolling Eyes
Сега да ви разкажа за моето раждане :
На 12,12,11 станах да изпратя ММ и сина ми към 8 ч .Усетих болки ,които бяха регулярни .Засякох ги ,бяха на 10 мин,но не бяха много болезнени , напълно търпими.Направих си кафенце ,сготвих набързо ,болките не отшумяваха.Към обяд се изкъпах ,приготвих бебешките дрешки за изписването както и моите и пуснах един филм.Болките ми вече бяха на 7-8 мин ,но пак леко болезнени.Като свърши филма се обадих на свекърва ми да има в предвид ,че може да се наложи да вземе сина ми от градина ,защото не се знае аз къде ще съм към 17 ч.  Wink
Към 16,30 вече се обадих на ММ да се прибира от работа ,контракциите ми бяха на 5мин., но все още търпими.Той се прибра към 17 ч и почна да ме убеждава да тръгваме към болницата.А аз не ще чакам да мине 19 ч , че тогава се сменят смените в ДМ,искам да си ме поеме смяната ,която ще ме изражда.Но в 17,40 ми изтекоха водите и тръгнахме набързо .КОнтракциите ми бяха на 3 мин .В колата вече станаха на 2 мин и вече доста болезнени.Бяхме във ветрен кум 18,15 и вече бях с постоянни болки.Докато слезе д-р Гамишев от отделението имах чувството че минвата часове .Прегледа ме и установи ,че съм с пълно разкритие  Shocked .
Извика акушерка и я пита дали ще ме изражда в кабинета или ще ме качва горе,а тя ааа ще стиска качваме се горе .Вече си имах и напъни ,но тя не ми даваше да напъвам докато се качим .Родилна зала беше готова ,с 2 напъна се появи моята принцеса София .Имах само 1 вътрешен шев .
Пожелавам на всички толкова бързо и малко болезнено раждане . Hug

# 252
plamsav,много ми хареса второто ти раждане.Няма да откажа такова. CrazyДано София е така спокойничка и в бъдеще. PeaceДано се и кърмите колкото дълго ти се иска. Peace
Аз се чувствам чудесно но странно за мен нямам никакъв ищах за правене на коледни лакомства.Ама вие и за мен сте се развихрили.Много ви се радвам. Hug

# 253
Plamsav, голяма красавица е СОФИЯ, сега я видях! Да ти е жива и здрава!Искам да те питам само акушерката ли присъства на раждането ,нали в Девата присъствал задължително и лекаря, или не съм разбрала.
JENKA, много здраве и късмет на ХРИСТИАН и ВИВИАН, а на теб бързо възстановяване и с радост да се грижиш за малките човечета.Избрала си им прекрасни имена,да си ги носят с гордост! newsm04

# 254
january ще си раждам в бургаската болница
но не се знае кога,преди малко се върнах от жк и ми казаха че може да е всеки момент,бебка била в готовност,ако не родя до 28 сме пак там
plamsav  да ти е честито бебчето,да ви радва много
 и аз искам такова раждане,не че ме е страх,не се притеснявам от болките,но все пак ще ми е първо ииииии май е невъзможно да е като твоето

Общи условия

Активация на акаунт