Бургаските коремчета ще ни даряват с моми и ергенчета! - 6 тема

• 26 717
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Takiki Много ти благодаря за споделената информация, не ме плаши самото раждане, а факта че не знам какво се случва след като влезеш в болницата... Парадокса тук е, че мен повече от всичко ме е страх от болниците, вместо да се чувствам защитена там. Но след като разказа всичко толкова изчерпателно, се чувствам много по-спокойна Simple Smile
А момичета относно прегледите и изследванията - на мен Миринчев 1 лв не ми е поискал за нищо, а всеки път ме гледа на видеозон. Изследвания съм правила само 2 пъти - в началото за Васерман и по нататък имаше опасения за Апендисит и ми направиха ПКК.
Последния път като бях при него, ми каза че следващия ми преглед е около 16.01 и след това сме щели да се виждаме всяка седмица за тоновете.
Аз си мислех че до януари ще ме изкара той и после докато родя аз трябва да се чудя къде да ходя, но явно той ще си е до мен до края Simple Smile
Лек ден от мен :*

# 226
Takiki,и аз благодаря за споделеното.Ама то нищо не се е променило от 2003-та така като чета.Много познато ми звучи. Laughing

# 227
  • Бургас
Takiki,и аз благодаря за споделеното.Ама то нищо не се е променило от 2003-та така като чета.Много познато ми звучи. Laughing
Какво да се промени, като персонала и изградените навици са едни и същи  Joy
Дай Боже, където и да раждаме децата си, да са ни живи и здрави, ние също и много да им се радваме в най-скоро време при срещата ни с малките съкровища!
Хайде да се отчетат и другите бременни коремчета как са?
Стелинката, къде се губиш?
Нефертити веднъж се разписа, как си ти?

# 228
Хайде да се отчетат и другите бременни коремчета как са?
Давам отчет след днешния преглед-всичко е наред, тонове-добри,
кръвно-нормално, само ще си пускам 24часова урина, защото
имам леки отоци по лицето Crossing Arms. Взех си и болничния 45дни
преди раждане.
И да ви се похваля, днес станах леля  на един малък
сладур Божидар, който се роди в МБАЛ със секцио. newsm44
Да ни е жив и здрав!

# 229
Здравейте майчета:)

Майките, които днес бяха на слон Балон да пишат как е минало, харесахте ли си нещо? Simple Smile

Относно изследванията преди раждането ( секцио) - на мен Мърмърова ми даде направление за  ПКК и кардиолог. Освен това се прави и консултация след това с анестизиолог. В Девата ми казаха, че ако никога съм нямала алергии към нещо няма смисъл да правя тестове за алергии, които били 10, а всяка струвала по 3,00 лева. В Дева Мария ми казаха, че няма нужда да имаме направление за раждане за там.

Днес се срещах с Ризово и жената се съгласи да ми поеме секциото ( дано не ни мине котка пътя пак:). А бебето вече да ви кажа много ни базика - хахахах - Ризова каза, че го вижда като момиче. Аз и викам " Оставете ще ми кажете като го извадите какво е ". Вече ми е смешно за този пол.

А когато мине всичко живот и здраве имам връзка с няколко мами и ще ви пратя смс. Simple Smile

# 230
Паломче,браво на вас двамата,отличници сте. Wink PeaceЧестито ти племенниче!Нека наистина бъде дар за цялото семейство. Peace
Бонбонче,нищо не се променя в МБАЛ-а,ама щом пак за там се запътим значи ни устройва. Wink

# 231
Благодаря на takiki. Много полезна и подробна информация за раждането, въпреки че при мене ще е секцио. Благодаря още веднъж. Hug

# 232
Здравейте момичета! Минавам само да съобщя ,че вече съм мама на 15.12.2011 г. родих моите шушончета, Христиан и Вивиан ..., засега сме добре, утре ни изписват, та нямам търпение да се приберем...Имам проблеми с лактацията , явно съм с хипер лактация , няма оправия.., но утре ще взема решение какво ще правя...Това е засега! Успех на всички...Simple Smile

# 233
  • Бургас
Здравейте момичета! Минавам само да съобщя ,че вече съм мама на 15.12.2011 г. родих моите шушончета, Христиан и Вивиан ..., засега сме добре, утре ни изписват, та нямам търпение да се приберем...Имам проблеми с лактацията , явно съм с хипер лактация , няма оправия.., но утре ще взема решение какво ще правя...Това е засега! Успех на всички...Simple Smile
Женка, ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА МЪНИЧЕТАТА, МНОГО УСМИВКИ, РАДОСТ И ЩАСТИЕ ДА ВИ НОСЯТ!А НА ТЕБ ЖЕЛАЯ СКОРОШНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

# 234

newsm44 newsm44 newsm44 ЧЕСТИТО ЖЕНКА

Много се радвам на хубавата новина от теб. Нека са ти живи и здрави малките сладурчета, много да ви радвам и да имате само хубави моменти с тях. Когато можеш ще ни пишеш повече:)
На теб бързо възстановяване  newsm51 newsm51 newsm51

# 235
Е,Жени,така се радвам!!!!!Да са ти живи и здрави дечицата,а на теб бързо възстановяване.Честито,мамче!  bouquet  bouquet  bouquet

# 236
  • Burgas, Bulgaria
Чудесни новини Женка- да са ти живи и здрави дечицата и много да ви радват   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 237
JENKA честито мила, да са ви живи и здрави децата! Много ме зарадва, бързо възстановяване ти желая:))
Сега чакаме Танчето, Януари и Патиланка:))
Танче сега пак ли на мома мина, леле тез хора ви подлудиха отвсякъде:))

# 238
JENKA, честито! Да са живи и здрави мъничетата и много щастие и късмет им пожелавам!   bouquet А на теб бързо възстановяване Simple Smile

# 239
  • На морето!
Женка, честито! Да са ти здрави и спокойни бебчетата!

Чакаме те при нас с много снимки разкази и дано съвсем скоро се разреши проблема с лактацията!

Общи условия

Активация на акаунт