Бургаските коремчета ще ни даряват с моми и ергенчета! - 6 тема

• 26 717
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
January, не не съм вилняла, но пък се разбрах с братовчед ми като си отиде в Англия да провери, колко струва доставката с техните пощи до БГ, за да знам какво да правя Simple Smile.
Mimoza^^, въобще не ги мисли тези поверия и суеверия, че то иначе човек не трябва да излиза от къщи.

# 346
Честит имен ден на малката Стефани, на stefani.d и на съпругана january
Честит рожден ден на pepsun_! Да сте живи и здрави!   bouquet
Menina страхотен сън, пожелавам ти да се сбъдне Simple Smile
mimoza^^ изобщо не слушай какво ти говорят, това са някакви бабини деветини и нямат нищо общо с истината.

# 347
  • На морето!
Мимозке, нямаш ли за какво друго да се изнервяш. Не се занимавай с глупости и кажи и на суеверните около теб да не те занимават.  Wink
Бюти, мерси, но е невъзможно- чисто технически, иначе се надявам на толкова леко и безболезнено, и спокойно- не на последно място.

# 348
Честит имен ден на всички празнуващи, на малки и големи! Моя мъж също празнува, така че и аз ви черпя на кой каквото му се хапва и пийва:))
А сега да дам отчет, ходих при Бояджиев за 45-дневния болничен, даде ми направление за ПКК и кардиолог и смятам повече да не ходя в Св.София. Забравих си картона от ЖК, но той и без това няма много инфо, дано мина без него, както и направление за раждане не ми даде сега, разбрах че на място си го пишат.
А после отидохме до Делфина, най- накрая и нашата бебка си има комплект за изписване, дрешки, козметика, биберони, залагалки, чорапки и т.н., абе щастлива съм:))
Остава да избера док и дата съответно за секцио!
Весело празнуване на именниците!

# 349
Честит имен ден на малки и големи празнуващи името си днес!  bouquet
Менинка,а дано родиш без време малката госпожица(а дано не и точно на Нова година както има предчувствие аз). Peace
Нелка,браво,че осигурихте одежди за госпожицата да не я мисля и нея. Wink Hug
На мен все още ми е много леко,а и нали си мързелувам по цял ден та мога така да си откарам още доста. Crazy

# 350
  • На морето!
Дейзи, да знаеш, че без да съм суеверна вярвам много в твоята интуиция!Айде повлияй й да отложи с 1-2 дни!

# 351
Здравейте мачета Simple Smile

Да се разпиша докато мога:). Днес до момента отново сме само на кърма. Къде му давам изцедена в шише, къде само си суче, но важното е че хапваме кърма за сега. Дано тази вечер да е по-спокоен, защото снощи пак плака милия след 12 часа. След малко ще ходя да гледам как го къпят и се грижат за него след баня. Това по принцип се прави в болницата вечерта преди изписване. Чакам с нетърпение да мине тази вечер и утре да си ходим у дома, а Жорката да си легне в неговата кушарка.

# 352
Еее Танче, утре ли е деня, супер как минават дните бързо:))
Трябва да споделиш от къде пишеш там в нета??? че се чудя????

# 353
  • На морето!
От телефон, лаптоп или техен лаптоп (предлагат такава услуга).

Танче, да наваксаш със снимките като се приберете с Жорката и да разкажеш по-подробно за емоциите около появата му, изненадата за пола и т.н.  Hug

# 354
  • Burgas
Честит имен ден на всички именници днес!
Честит рожден ден, pepsun!  bouquet
Танче, добре се справяш щом вече сте само на кърма. Успех и занапред!Ще чакаме снимки на малкия шушон:)))
NIA.M , нали мислеше Драгнева да ти прави секциото или още се колебаеш?
Deyzi, мързелувай сега колкото можеш, че после и да искаш няма ...как искам и аз като теб поне 1 ден...кога ли ще ми се отдаде такава възможност  Rolling Eyes
January, приготви ли специалитета за мъжо?
Menina, най-добре се разбери с бебка кога да излезе...кажи и да изчака празниците на топло в коремче и тогава да действа.. Grinning
Mimoza, браво на вас, много добре е наддало детето...И ние сме на ваксина на 30.12 , но май ще я пропуснем ако пътуваме за София newsm78
И тримата ми мъже са вече по лелата и спят, та аз използвам да се разпиша.Тия дни съм с двете деца и си е голяма лудница..Добре че майка и татко тая вечер дойдоха до Б-с и баща ми взе Стилян да се разходят за 2 часа, а аз отидох с майка и Симеон до МОЛА, купих си 2-3 парцалчета Grinning и така разтоварих напрежението. Записах бебче за преглед в Св.София при ортопеда, който преглежда и в ДМ, за 29.12 и утре ще отида до личната да видя дали ще ми даде направление newsm78.Лека вечер от мен!

# 355
Здравейте!!!
NIA.M., честит празник и на твоето мило  - да ти е здрав и винаги подкрепящ те! Heart Eyes И честити покупки за бебка!!!
Танче, много ти се радвам като те чета. Спокойни първи дни ви желая у дома с мъничко - мама ще дойде ли да помага или ще се справяте с милото ти?
jeni_r, да сготвих специалитета за празника и се получи страхотна вкусотийка. А за десерт вандалите на трапезата разрушихме сладката медена къщичка Laughing Crazy

А сега да се оплача, че много ме тормозят с тия суеверия - не оставяй дрехите на вън през нощта, да не идва никой 40 дни, урачасали са го, слагай му сол във водата и т.н. Много ме изнервят..
Уф, как те разбирам само - аз още не съм родила, а от сега ме поучават - да не включвате компютъра в стаята с детето, да не пускате котката, че ще нападне детето и т.н., и т.н. Аз или кимам учтиво с глава или казвам - ще видим като се роди - ще преценяваме нещата в движение.
Явно съвети ще има винаги, много и отвсякъде - искани и непоискани. ooooh! Ще подбираме от тях това, което смятаме за полезно за нашите деца.

# 356
  • Бургас
Това пък с котката /в моя случай кучето/ незнам къде ми бърка! Как не се интересуват тия хора преди да бръщолевят глупости!!!

Танче, то не остана! Дано да има кой да ти помогне в началото, та да не се натоварваш много.   bouquet

Не разбрах Менина какво е сънувала, та се връщам да ви чета.

На всички именници
/нищо че мина/ честит имен ден!!!

# 357
  • Бургас
Добро утро!

Как сте всички?
Бебетата кротуват ли или вилнеят в коремчетата?
Януари, ти как си, болки някакви има ли, предвестници на раждане Simple Smile
Мимоза, ако гледаме всичките поверия, не трябва да излизаме, да домакинстваме, когато имаме възможност, абе само ще лежим и дотам  Laughing
Тане, дано се адаптирате скоростно към новия режим и дано има кой да предложи помощта си поне в началото!
Лек и спокоен ден на всички ни!

# 358
здравейте мами
минавам само да се разпиша и тръгвам на жк
ох голям студ на вън

# 359
  • На морето!
здравейте мами
минавам само да се разпиша и тръгвам на жк
ох голям студ на вън
Ама ти тук ли си още? Нали те пратихме да раждаш? Айде, сега след ЖК, ако ти правят АГ преглед и направо отиваш към родилно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт