Бургаските коремчета ще ни даряват с моми и ергенчета! - 6 тема

• 26 717
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте мами Simple Smile
Бих искала да ви попитам за съвет.... принципно Попов ми следи бременността, но се записах и при Златев, който да ми оправя документите.... не знам дали направих грешка или не, но не съм казала на Златев все още, че и друг лекар ме следи. Вие какво мислите, трябва ли да му кажа? Аз съм в 10г.с.
Беше ми даден съвет да не казвам на Златев за Попов, защото можело да почне да се държи кофти с мен и т.н....но пък от друга страна има ли нужда и двамата да ме преглеждат и т.н....?
Вие какво ще кажете?

Весели празници и много здрави и послушни бебенца ви желая   bouquet

# 361
Д-р Бояджиев знае, че ме следи друг лекар в София и прегледите ми при него са повече рутинни - как се чувстваш, болничен, направление... с това се изчерпват прегледите. Даже мама пратих в понеделник, когато ми беше часа, за да ми пуснат поредния болничен.

За мен всеки си преценя дали да каже, че се следи при друг лекар или не.

# 362
  • Бургас
jelly, aз не мисля, че е нужно да казваш, ако нямаш такова желание, че те следи и друг лекар.То няма и смисъл, просто Попов ще те преглежда много подробно и ще има разминавания в мненията.Друг е въпроса ти на кого имаш доверие и на кого ще избереш да изпълняваш "предписанията" за бременността занапред.

# 363
мами върнах се,и да посетих родилното но само за запис на тоновете(бях като първокласник за първия учебен ден) Embarassed
тоновете са добре,ама аз имам болки ниско долу и сега съм в леглото,в петък пак ме викат за запис на тоновете,а на 3.1 ми е следващата жк по принцип
обиколката на корема ми е 88см.

# 364
Със сигурност Попов е лекаря на който вярвам и разчитам за следене на бременност. Златев го избрах само, за да ми оправя документите...то и от миналите при него посещения до сега за друго мисля, че не може да се разчита особено, но това е друга тема.
Благодаря ви за мненията Simple Smile

# 365
  • Бургас
Със сигурност Попов е лекаря на който вярвам и разчитам за следене на бременност. Златев го избрах само, за да ми оправя документите...то и от миналите при него посещения до сега за друго мисля, че не може да се разчита особено, но това е друга тема.
Благодаря ви за мненията Simple Smile

Да, Попов е човекът, който подробно те пита, проверява, обяснява Simple Smile При Златев бях с първата бременност, общо взето рутина е при него, едва ли има промяна за тези 4 години.

# 366
мами,да ви се оплача:имам леки болки ниско долу,и някакво напрежение(не мога да го опиша по друг начин чувството) в корема,тръгнах да готвя но не издържах и си взех един душ,и в леглото.сега ще чакаме подобрения или нещо друго  Praynig
и кръстчето ме боли

# 367
  • Бургас
Сексилов, пий едно но-шпа и ако не мине отивай в болницата, а ние ще чакаме новини. Май наближил момента  Praynig

# 368
  • Бургас
мами,да ви се оплача:имам леки болки ниско долу,и някакво напрежение(не мога да го опиша по друг начин чувството) в корема,тръгнах да готвя но не издържах и си взех един душ,и в леглото.сега ще чакаме подобрения или нещо друго  Praynig
и кръстчето ме боли
Стискам палци!Ти си полежи и виж до час - два ако не мине, чакай да се появят по-силни такива или да утихнат!

# 369
  • Burgas, Bulgaria
sexylove86 късмет мила  Hug

# 370
Здравейте!
sexylove86, случайно да си била на запис на тонове по обяд - финна мацка с кестенява коса? Мен тъкмо ме бяха приключили и чаках Душепеев, когато въпросното момиче влезе, та реших, че може да си ти... Късмет ти желая!
Иначе аз предвестници на раждането нямам - контракциите ми са рядко, но не болезнени, болки в кръста има, но поносими.
Обаче да ви се оплача - вече на запис на тонове в МБАЛ няма да ходя. Кръвното ми пак беше високо 150/120 и акушерката ми каза да изчакам, че лекарят искал да ме види. Чакам си аз с ММ и пристига лекарят/въпросния ДУшепеев/. Аз поздравявам за добър ден, а той ми се блещи:"Вижте какво госпожо, сега се прибирате, вземате си багажчето, нищо няма да пиете и да ядете и ви чакам веднага тук в болницата. На 70-80% още днес ще ви цепнем и ще решим проблема с кръвното!" Аз седя, гледам го и не мога да взема решение какво да му отговоря, а милото му обяснява, че ме е докарал с по-ниско кръвно и че с таково отношение ми го вдигат допълнително и със сигурност ще трябва да ме цепнат, ако ме върне обратно. А д-рът продължава:"Ама аз какво, нещо двусмислено ли казвам?". Обясних, че го чувам, но че съм с нагласа за нормално раждане, благодарих и си тръгнахме. Та утре съм на ЖК и вече ще ходя на запис на тонове в ДМ. Само че не знам колко често трябва да е това на този етап от бременността. Иначе и аз съм си виновна за кръвното - снощи хапнах доста и все забранени неща - солени, тежки, мазни, сладки... Днес разтоварвам с плодове, то и друго не ми се иска, ама ако и утре кръвното е високо смятам да се насоча към патологията на Девата, че да не си направя гаргара с най-важните неща!
Възмути ме подхода на прехваления лекар и касапническото отношение - изобщо не се опита да ми замаже очите, че ако се наложи ще се опитват да предизвикат нормално раждане - в цепването му е майката!!! Иначе аз съм приела варианта, че може и да ме оперират, особено, ако преди самото раждане вдигна крънвото и не подействат медикаменти или не дай боже нещо по-сериозно се случи, ама ...

# 371
  • Burgas, Bulgaria
Ужас - да те ''цепнат'', а .....то бая ''цепване'' е това.....

# 372
Брее, ама защо не даде ние да го цепнем тоя Душепеев, а? Как може такова отношение!!! Вместо да те успокои - той айде багажчето и ще те цепнем...

# 373
  • На морето!
Аз да кажа и тук- 120 е много висока долна граница и сега не е време да се притесняваш за начина на изразяване на Душепеев. Наистина вземи мерки, дано се нормализира  Praynig
Момичета, в някои случаи ми се струва, че сме малко по-дребнави от необходимото. Не защитавам Душепеев, мен също не ми се нрави чувството му за хумор, но от опит знам, че най-добрите специалисти са и най-големите чешити. За нас раждането е нещо изключително, операцията звучи страшно и я преживяваме месеци преди и след това, но за добрите лекари това е ежедневие и е нормално за говорят с някакъв техен жаргон. Ние на работа също ползваме такъв, във всяка сфера го има, което не означава, че д-ра не е добър специалист. И пак казвам- говоря по принцип. Срещата ми с Душепеев до момента е една и е протекла с нестандартен диалог, така че нямам лични впечатления.
Най-важното в момента е Влади, да се пазиш и ако мислиш, че храната ти влияе толкова внимавай какво ядеш и се пази  Hug

# 374
Menina, така е ние сме малко по-особени и емоционални в дадени ситуации и моменти, но не мисля, че това е отношение на лекар. И да в работата си може и да използваме жаргони, но не и пред клиентите/пациентите, защото ако си го позволим може да останем и без работа.

Общи условия

Активация на акаунт