Бургаските коремчета ще ни даряват с моми и ергенчета! - 6 тема

• 26 075
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Честита дъщеричка и на sexylove86, да е жива и здрава!

# 631
Ех, че хубави новини!
Честити госпожици на Menina и sexylove86!!! Hug
Да са им живи и здрави и много щастливи!

# 632
  • Across the Multiverse
Честито още веднъж на Menina! Честито на sexylove86! Да са им живи и здрави малките принцеси и да си носят гордо хубавите имена!
Благодаря ви за стиснатите палчета!

# 633
Честито на двете мами за щерките - нека малките сладурки са живи и здрави и много щастливи, а на мамите бързо възстановяване и скоро отново на линия Simple Smile

# 634
Честити дъщерички на sexylove86 и на Menina !
Да са ви живи и здрави и много да ви радват. Ехххххх колко се радвам, че заваляха хубави ангелчета в нашата тема. А и много момичента се появиха след малкия ми Жорка. Все ще си изберем една снаха хахаха
Бързо възстановяване на майките  newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 17:51 от tania_burgas

# 635
  • Където морето целува небето...
Честити принцески на новите ни мами. Да са ви живи и здрави, момичета. Нека бъдат най-сладките, усмихнати и щастливи дечица на света. На вас бързо възстановяване и ви чакаме да разказвате.

# 636
  • бургас
Честити дъщерички на menina i sexylove86 !Да са ви живи и здрави ,само радост и гордост да ви носят!
Бързо възстановяване на мамите .

# 637
Честито,Сексилов!!!  bouquetЗдраве и късмет на Янина, бързо възстановяване на мама!

# 638
  • На морето!
Да благодаря и тук за вниманието. Ние сме ок, раждането беше като по учебник- нямам шевове и Валерия е ок. Днес спа до 14ч. с едно кратко кърмене и после от 14 до сега суче като редуваме гърдите.

# 639
  • Бургас
Да благодаря и тук за вниманието. Ние сме ок, раждането беше като по учебник- нямам шевове и Валерия е ок. Днес спа до 14ч. с едно кратко кърмене и после от 14 до сега суче като редуваме гърдите.
Менина, браво на вас! Simple Smile
Дано се кърмите с успех и занапред и да ти е кротичка мадама!
Ние се върнахме от ЖК.Доки гледа бебче.Пита ме дали първото е било едричко и дали съм чувала, че вторите се раждат още по-едри в много случаи  Laughing, Божа работа си е.
Отново ми каза пола, плацента - по задна стена, сърдечна дейност - добре, бебо е с галвата надолу, рита си ме в ребрата и така.Даде ми направлението за раждане и ми каза, ако не съм родила до 2 седмици, да си запиша час.
Това е накратко!Хайде, до скоро! Simple Smile

# 640
Ау идилия! Heart Eyes
Бонбонче,чудесни новини от консултацията. PeaceТи в МБАЛ-а ли ще раждаш?

# 641
Красота - чета ви по малко, че още не съм в ритъм и не смогвам да пиша, ама като видях новинките...

[b]Menina, честита дъщеричка!!! newsm30  261uu  #Milti newsm44
Sexylove86, честита дъщеричка!!![/b] baloni newsm51 newsm44

Да са ви здрави малките госпожици, много да радват сърцата ви, да се слушате взаимно, да се гордеете с тях, винаги да осмислят живота ви и да сте щастливи родители!!!
Вие бъдете силни, възстановявайте се бързо и се наслаждавайте на щастието си!!!  bouquet

# 642
Влади,радвам се,че се разписа!Пиши като имаш време как сте със Стефи. Peace

# 643
Браво Януари се разписа. Когато имаш време ще чакаме да ни пишеш по-подробно:)

# 644
А така е по-добре щом January се разписа Simple Smile. Ще чакаме по-дълго писмо от нея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт