Бургаските коремчета ще ни даряват с моми и ергенчета! - 6 тема

• 26 077
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Сексилов, да ти кажа и тук- не оставяй нещата така! Тук решението е не само да отидеш на друго място, но и да пуснеш жалба и да сведеш до знанието на шефа на родилно (Душепеев) и шефа на болницата станалото! Самият Душепеев казва, когато има някой недоволен от нещо конкретно да пише, да казва, за да има промяна.
А този Ангелов е основната причина да не родя в ОБ! Мъжът ти как си е замълчал, ако знаеш за колко по-малко се правят панаири. Днес е неделя и може би няма никой от шефовете, но ако утре се наложи пак да ходиш раздухай случая!

Сексилов и аз мисля, че като не ни харесва нещо, трябва да се оплакваме където трябва, за да се подобрят нещата! Докторите не трябва да си мислят, че са безнаказани! Душепеев трябва да е наясно какво си позволяват АГ в неговото отделение!

# 616
Сексилов, пускай жалба и не го оставяй на мира тоя "доктор". Такива като него вън и с отнети права не може така - ти си 5 ден преносване!!!

# 617
  • На морето!
Според мен Сексилов отиде в ДМ, където днес ще проплаче нейното бебе. Дано съм права, стискам палци  Praynig

# 618
  • Burgas
Sexylove, много е неприятно това , което казваш...в твоето състояние и така да ти говори...незнам как не е попаднал на някой по-отворен, че да му каже някои неща #2gunfire...а наистина случая ще е добре да стине до ушите на шефа на родилно, че да се вземат някакви мерки...ама на теб едва ли ти е до това в момента...стискам палци всичко да мине ОК.

# 619
Сексилав - имаш стиснати палци и от мен всичко да мине както трябва и да се похвалиш с едно красиво бебче:)

Мамчета вижте какво става с анкета хахаха - сега има четери имена с равен глас. Гласувайтееееееее Simple Smile

January - как сте с малката Стефи. Пиши когато можеш Simple Smile

# 620
  • Across the Multiverse
Мимче, мерси за куража!  Hug
Момичета, да ви кажа на мен този Ангелов преди 2 седмици ми обясняваше как при тях раждането било НАПЪЛНО безплатно и как той като лекар и човек имал причини да заклейми Девата! И как едва ли не аз съм безотговорна?! Изключително неприятно и притеснено ми стана след срещата ми с него и чак няколко часа след това се осъзнах как се опита да ме манипулира! (случайно попаднах на него и мога да кажа, че прави много лоша услуга на колегите си)

# 621
А как ли са ме обсъждали мен като лежах в болницата и всички знаеха, че ходя на прегледи в София  Laughing Мен изобщо не ми пукаше, държах се учтиво с тях и те така с мен Simple Smile

# 622
Записче Simple Smile

# 623
Момичета,имаме си бебе.Ренито роди дъщеричка с прекрасното име Валерия в 23.45ч в Девата с мерки 3350гр и 50см при д-р Ризова.Приели са я в 21ч.Много е доволна от д-р Ризова и всичко в болницата.Да ни е честито новото бебче и чакаме скоро поне още едно. Laughing Laughing Laughing

# 624
Честито,Рени
 Нека късметът бъде верен спътник в живота на малката ти рожба!!!
Да уточня за тези,които не пишат във fb групата, малкото съкровище Валерия е родено от мама Menina
 С нетърпение очаквам снимки и разказче от мама и 4470

# 625
Sexylove, Gigito ,много стиснати палчета и за вас и скоро да ни зарадвате!!!

# 626
Честито на Рени, да й е жива и здрава малката кукла Simple Smile)
За Сексилов и Гигито  Praynig Hug Стискам палци Simple Smile
Между другото, може ли покана за групата във ФБ?

# 627
Добро утро!
Новината за малката Валерия е чудесна! Пожелавам им да са живи и здрави!

# 628
  • Бургас
Щъркелова новина:
Тази сутрин в 1:35 часа се е родила Янина на мама sexylove86 с манекенски мерки от 3020 кг и 50 см!Жива и здрава да е малката принцеса!

Честита дъщеричка Валерия на мама Менина!Жива и здрава да ви е и много радост да носи на семейството!

Добро утро от нас!
Страхотни новини като за начало на деня!
Как са останалите 2 в 1 мамчета?
Желаем лек и спокоен ден на всички!

# 629
  • Бургас
Ехааа...
Честити дъщерички на sexylove86 и на Menina ! Да са живи и здрави, щастливо детсво  късмет в живота им пожелавам!
Бързо възстановяване на мамите, че среща има другата седмица  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт