Бургаските коремчета ще ни даряват с моми и ергенчета! - 6 тема

• 26 080
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • Across the Multiverse
Гигито, най-важното е ти да си му имаш доверие и да си спокойна. Само положителни мнения за никой, никога няма да срещнем. А за съжаление, когато хвалим някого, от когото сме доволни почти винаги е на ЛС и по-тихичко, по-пестеливо,  за разлика от шума и подробностите , които винаги присъстват докато се оплакваме. Пожелавам ти да имаш много поводи да го хвалиш после, а целият екип.  Hug
Ще стискам палци и както е тръгнало ще се засечем в ДМ, там ще ми разкажеш вече в минало време какво е било.
Мерси за успокоителните думи и пожелания, Рени. Както е тръгнало ще се видим там, да. Аз също ти стискам палци и като гледам Ивановден почти свърши, така че имаш зелена светлина. Simple Smile А аз съвсем открито си бях задала въпроса и то мисля в няколко теми, но получих един отговор само, на лични. Много ме изненада това, но поне се радвам, че някой ми отговори.
sexylove86, успех! С теб сме всички!

# 601
  • Burgas, Bulgaria
между другото д-р Люцканов ми прави абразиото-на близнаци .....ми перфектна работа ..... Винаги съм го казвала  Peace

# 602
  • Across the Multiverse
Благодаря за мнението, тикве.

# 603
  • Бургас
sexylove, късмет и да се похвалиш при първа възможност!

# 604
  • Бургас
Добро утро, мами!

Как сте?
Гиги, всяка от нас се страхува малко или много и разчитаме както на медицинския персонал, така и на Божията помощ по време на и след раждането!Така че който си избрала, на него разчиташ и се доверяваш.Останалото е Божа работа!
Сексилав, стискам палци да е започнало вече раждането и скоро да се похвалиш с беборанче Simple Smile
Тикве, мерси за поздрава Simple Smile
Тане, виж каква хубава лентичка си сложи на Георги /и аз си мислих кога ще я смениш/!
Хайде, дано да е лек денят на всички ни!

# 605
добро утро мами
аз  снощи нали имах контракции на 10 мин,хубаво взеха да стават на по 5мин-2последователни пъти,и след това взеха да намаляват.будеха ме доста често,но не бяха на по малко от 10 мин,и не тръгнахме към болницата,сгрешила ли съм според вас
иначе някой си бяха доста силнички
п.п.:и ми се появи някакво леко кафеникаво течение,което се появява най-често след малка нужда от снощи ми е и то
чакам съвети че да знаем какво да правим

# 606
  • Burgas, Bulgaria
според мен трябва да те приемат вече....... аз съм по-страхлива и това е моят съвет  Peace

# 607
  • Бургас
добро утро мами
аз  снощи нали имах контракции на 10 мин,хубаво взеха да стават на по 5мин-2последователни пъти,и след това взеха да намаляват.будеха ме доста често,но не бяха на по малко от 10 мин,и не тръгнахме към болницата,сгрешила ли съм според вас
иначе някой си бяха доста силнички
п.п.:и ми се появи някакво леко кафеникаво течение,което се появява най-често след малка нужда от снощи ми е и то
чакам съвети че да знаем какво да правим

Аз бих отишла до родилно, да ме видят. Щом преносваш всяка промяна в състоянието трябва да се проследи! Това е мое мнение  Peace

# 608
мами аз да се оплача
добре че ММ се сети че ми казаха днес да отидем на запис на тоновете,и багажа си взех с нас за всеки случай,отивам там и едно че акушерката  беше нацупена нещо,друго че случих на Ангелов(този го намразих в петък,изпрати ни чак до 1 ет. като се качи с нас в асансьора и почна да ни обяснява че по загрижените хора си наемали екип които бил законен и тарифата била определена от зк,за да може да ни обърнат повече внимание,иначе докторът не носил никаква отговорност,отговорност имал следящия бременността -тоест Ганчев) и как ме е запомнил мамицата му,акушерката ми носи тоновете и ми вика,ами той доктора каза че следящия носи отговорност, и ме изпрати до вратата,казах че имам контракции,че имам течение ама нищо
ако се зачестили още тогава пак да отида   
ще взема да си родя в къщи че да не им прекъсвам спокойствието

# 609
  • Където морето целува небето...
sexylove86 много е гадно това, което казваш. Явно някои хора нямат оправия и това си е. А защо не отидеш и в ДМ да ти видят тоновете и да попиташ за това течение. Мисля, че след като преносваш пети ден е редно да ти обърнат по-голямо внимание. И аз като Мадам Тиква съм от по-страхливите и не бих подминала това ей така. Все пак в момента бебчовците и ние самите сме най-важните.
Потресох се от думите на този Ангелов, честно. Малко в стил Шейново ми прозвуча.

# 610
A бе какви са тези глупости! Не носел отговорност израждащия или приемащ в отделението лекар! Хич не слушай подобни изказвания. Има си закон и адвокати. Май и бургаските лекари трябва да почнат да ги съдят, че са се самозабравили.
Аз Ангелов не го харесвам. Майка ми е избягала от болницата, заради него в 9-тия месец. Аз също преди 9 години попаднах на него и се радвам, че се намесиха други доктори и не ме "осакати".

# 611
  • DE
Сексилов, и аз съм на мнение, че след като преносваш, трябва да ти обърнат по-сериозно внимание.
Герчо, постоянно те мисля. Всичко ще е наред, не се тревожи. Люцканката може да е мудничък, но досега мненията за него все клонят към добри Simple Smile
Вчера ми звънна една позната да ми каже, че е родила близнаци при него в ДМ. Simple Smile))))))

# 612
  • На морето!
Сексилов, да ти кажа и тук- не оставяй нещата така! Тук решението е не само да отидеш на друго място, но и да пуснеш жалба и да сведеш до знанието на шефа на родилно (Душепеев) и шефа на болницата станалото! Самият Душепеев казва, когато има някой недоволен от нещо конкретно да пише, да казва, за да има промяна.
А този Ангелов е основната причина да не родя в ОБ! Мъжът ти как си е замълчал, ако знаеш за колко по-малко се правят панаири. Днес е неделя и може би няма никой от шефовете, но ако утре се наложи пак да ходиш раздухай случая!

# 613
  • Burgas, Bulgaria
Сексилов абе тия нормални ли са  Twisted Evil ..... Той изобщо няма право да те връща.Здравният министър това обясняваше ....Ти що не отиваш в ДМ направо ...щом ще раждаш нормално какъв е проблема....Ганчев е толкова смотан и той .......
това са пълни безхаберници ....как не ги е срам...малеее ако беше моят мъж, този бидон Ангелов щеше да е за пластика ми не е попаднал на татко явно .....

# 614
Леле,аз на тоя имам много да му кажа,нещастник!! :crazy eyes: #CrazyОчевидно Душепеев нищо не е направил и нещата са си постарому.Ей не се "наядоха" тия АГ-та и сега вместо да им честитя празника ми иде... ooooh!Ама ако на тях им поискат пари някъде било катаджии,разни чиновници съм сигурна,че ще реагират като ощипани госпожици.А питат ли имаме ли пари за избор на екип?То ако ще им плащам за избор на екип за нормално раждане по-добре да отида в Девата където е безплатно.Ей,запалих. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт