Бургаските коремчета ще ни даряват с моми и ергенчета! - 6 тема

• 26 083
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Ами сигурно, за да имат някаква представа колко родилки очакват и от там графиците и натоварването на персонала знам ли и аз. А може и заради някой от екстрите като ВИП стая, придружител и ей такива.
Танче, Жорката според мен си е много добре. Голям красавец и сладур, но ти и татко му го заслужавате на 100%. Стига си се тревожила, аз си мисля, че ако наистина беше гладен той щеше да се скъсва от рев детенцето.

# 586
  • Бургас
Танче, в седмицата на жълтеницата е абсолютно нормално да си е хапнал по-малко, но пък си е поспал /пу-пу/ не се тревожи той ще навакса, но това шише ще ти обърка работата. Ти си знаеш, все пак ти си му майка.  Hug

# 587
Танче да си смениш лентичката, я виж Жорката какъв голям мъжага е вече:))

# 588
  • Бургас
Добро утро, сладурки!
Как сте?Държите ли фронта?
Днес баща ми е именник - Иван, та се почерпете за негово здраве!Жив и здрав да ни е и да се радва на живи и здрави внуци години напред!

Честит Ивановден на всички останали, които празнуват днес!Бъдете живи и здрави!
Лек ден на всички ни!

# 589
Добро утро и честит имен ден на именниците!

Аз съм будна от малко преди 7ч и вече много гладна Simple Smile Чакам мъжа ми да ми донесе пастет от магазина  Laughing

# 590
  • Burgas, Bulgaria
Шоки да е жив и здрав татко   bouquet
Честит празник и на всички празнуващи днес   bouquet

# 591
Честит имен ден на малки и големи празнуващи името си днес!  bouquet
Танче,я дай повече инфо-точно колко се роди Жорко(помня 3270 но да не греша) и колко ви изписаха?Наистина може и тепърва да наддава от кърмата ти. Peace
Все се каня да ви питам защо се попълва това заявление за раждане в Девата?С каква цел?Ако отида без да съм го попълнила едва ли ще ме върнат. Thinking

Жорката се роди 3230, а ни изписаха 2900.
Ако отидеш в Девата без подадено зявление никой няма да те върне:)
А с какво тегло е при тегленията след изписването?Аз като,че ли нямам спомен Петьо да са го теглили преди първата консултация при навършването на месец. ThinkingМоже би една седмица е твърде кратък срок за да се вземе решение,че детето не наддава защото е недохранено,та той си спи и е спокоен.И аз като Ани смятам(а и от лош опит го казвам) че с дохранването с шише ще свършите бързо с кърменето(дано не е така ти пожелавам).Хайде целувки на Жорката. Hug

# 592
  • Across the Multiverse
Ами сигурно, за да имат някаква представа колко родилки очакват и от там графиците и натоварването на персонала знам ли и аз. А може и заради някой от екстрите като ВИП стая, придружител и ей такива.
Танче, Жорката според мен си е много добре. Голям красавец и сладур, но ти и татко му го заслужавате на 100%. Стига си се тревожила, аз си мисля, че ако наистина беше гладен той щеше да се скъсва от рев детенцето.
Подкрепям мнението и по двата въпроса Simple Smile
Менинка, за секциото ще е Люцканов, да. Много се чудих как да постъпя, но една мама ми писа на лични (за което безкрайно и` благодаря) и в крайна сметка ми помогна да реша. Това е единствения лекар, който познавам и ме познава и не срещнах отрицателно мнение за секцио специално (за проследяване на бременност по каса, смятам че почти всички сме на едно мнение, въпреки че аз конкретни оплаквания нямам, но това е защото бременността ми не е била проблемна предполагам). Извинете, че съм така многословна, но е сигурно най-важното решение, което съм взимала досега. Дано е правилен този избор  Praynig ... ще видим.

Честито на днешните именици! Да са ви живи и здрави! ( Ние вчера празнувахме кажи-речи цял ден, че и милото и майка ми имаха празник Simple Smile )

# 593
Танче да си смениш лентичката, я виж Жорката какъв голям мъжага е вече:))

Готово Нелка:)

# 594
Ееее Танче, я виж колко готино ви стои тази лентичка:))
Целувки на Жорката:))

# 595
  • На морето!
Гигито, най-важното е ти да си му имаш доверие и да си спокойна. Само положителни мнения за никой, никога няма да срещнем. А за съжаление, когато хвалим някого, от когото сме доволни почти винаги е на ЛС и по-тихичко, по-пестеливо,  за разлика от шума и подробностите , които винаги присъстват докато се оплакваме. Пожелавам ти да имаш много поводи да го хвалиш после, а целият екип.  Hug
Ще стискам палци и както е тръгнало ще се засечем в ДМ, там ще ми разкажеш вече в минало време какво е било.

# 596
Ееее Танче, я виж колко готино ви стои тази лентичка:))
Целувки на Жорката:))

NIA.M - радвам се, че ти харесва лентичката ми. И аз много си я харесвам. Скоро и ти ще си имаш такава ама в розово:).
Аз не съм притеснена толкова колкото ви изглежда майчета. За сега Жорката си суче нормално от двете гърди по 10 минути като си почива по малко, но аз го пощипвам по ушенцата или бузките. След това си хапва и приготвеното АМ.
Какво става със срещата? Ще има ли такава?

Гласувайте за заглавие на нова това, че като гледам резултата до момента май ще имаме балотаж Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 597
  • На морето!
Гласувайте за заглавие на нова това, че като гледам резултата до момента май ще имаме балотаж Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Аз гласувах вече, но да си кажа като стара форумка, че е хубаво да има "Бургас" някъде из заглавието, иначе е подвеждащо и не насочва към конкретна тематика.  Peace

# 598
Аз гласувах вече, но да си кажа като стара форумка, че е хубаво да има "Бургас" някъде из заглавието, иначе е подвеждащо и не насочва към конкретна тематика.  Peace

Именно за това ви помолих да предлагате заглавия за нови темички и да ги използваме. Събирам предложения. Хайде развихрете се:)Simple SmileSimple Smile

# 599
мами ние сме с болки ниско долу от обяд,и вече с контракции на 10 мин. нашия ден може да е днес,ще видим Laughing

Общи условия

Активация на акаунт