Бургаските коремчета ще ни даряват с моми и ергенчета! - 6 тема

• 26 091
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Аз за дата предложих 16ти, ако е удобна за повечето нека кажат. А за заведение мисля, че Каристо ни траят и вече ни знаят Simple Smile. За час пак си мисля 13:00-13:30, но нека работещите да кажат и всички останали разбира се!

# 571
  • Бургас
добро утро мамчета:)

Благодаря ви за съветите. В момента плана ми е( незнам колко е правилен): слагам си Жорката първо на едната, после на другата гърда. Имам си и приготвено малко АМ. След гърдите му давам и от него. Но по някога той си заспива и тогава не го насилвам,а ако си поеме сам биберона му давам колкото той си иска. Т.е. той си показва сам когато не иска АМ.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички именници

Танче, на този план лошото е, че има реалната възможност Жорко да установи, че шишето е доста по- лесно от гърдите и като го слагаш на гърда, да не суче ефективно, а да изчаква след това шишето. Това се случи при Йоан, и тъй като аз не изцеждах след кърмене /моя грешка/, кърмата ми спря след точно 1 седмица!

# 572
az sam za sre6ti4kata v Karisto na 16.01......ako e sled 13.00 h.

# 573
Може и да дойда стига да сме здрави. Все пак Каристо е под  мен:)

# 574
О,Танче вече знаем къде живеете с Жорката! Hug
Честит имен ден на малки и големи празнуващи името си днес!И специално на бъдещия батко Йордан на Красето и на гордия татко Данчо на Герито! Peace
В такова време цял ден ще дрема на дивана.Вече се чувствам и тежичка. Crazy
Стискам палци на Менинка,Гиги и Сексилав! Peace

# 575
Родилите майчета моля да споделите къде изхвърлихте пъпчето на бебето:)

# 576
  • Бургас
Родилите майчета моля да споделите къде изхвърлихте пъпчето на бебето:)

Не съм ги изхвърлила още! Даже на Йоан не съм изхвърлила  Embarassed

# 577
  • На морето!
Честито и от мен на именниците! Да са здрави и само по хубави поводи да им се чува името!

Танче, пъпът на Симеон (т.е. щипката остновно) си стои в една кутийка със златна гривна, която му подариха, но не бих и не съм му я слагала, та стоят си там и няма изгледи скоро да ги вадя  Blush

За среща- ако не съм и аз някъде за преносване ще дойда  Mr. Green Шегувам се (надявам се да съм с бебе до 16ти), но няма да дойда пак, за мое съжаление.

Стискам палци на Менинка,Гиги и Сексилав! Peace
Деси, палчета за Гери и Сексилав, аз днес и утре съм пас. Нямам имена за тези дни.

Сексилав, стискам и аз палци да минава вече и да се гушкате с бебката, че нерви за недоспиване не ти останаха от чакане  Hug
Гери, ти ще кажеш ли на кой док. се спря за секциото? Остава ли Люцканов?

Чакаме "къртиците" със свежо инфо от ДМ  Hug

# 578
 Laughing Laughing Laughing Laughing
и такаааааа,аз пак съм в къщи,тъкмо ми попълваха документите за приемане иииии от някъде се появил Трепечов(познат на свекито),и като я видял ми прекрати приемането,отложи го за понеделник,бебка била добре и нямало нужда да ''втасвам'' в болницата,направиха ми запис на тоновете,гледа ме на видеозон и ММ обратно със сака навънка Grinning
а иначе сме добре настина,ама така се надявах да ме сложат на системки и хоп бебка да излезе
успех на другите мамки

# 579
  • Burgas
Честит празник на всички именници!
Танче, за пъпчето и аз да ти кажа нито на Стели, нито на Симеон сме хвърлили някъде...пазя си и вкъщи и незнам кога ще се случи тази работа:)
Относно качването на грамове много ме учудва тази работа с Жорката..как може да изглежда видимо сит , да не плае и да спи спокойно по 3 часа и да на наддава достатъчно..???Да не би наистина да са го теглили на различни кантари..Ако искаш да сте по дълго на кърма, започни да се консултираш с някой от ЛЛЛ. И на мен ми помогнаха много в началото като кърмех първото си дете.
January, как сте в къщи с малката Стефи?Очакваме скоро да се включиш.. Hug
И накрая стискам палци за най-лекото раждане на Сексилов, Гигито и Менина!  Praynig

# 580
Честит Празник на всички Празнуващи!!!
За срещата явно отново ще я пропусна, понеже на 16-ти след обяд съм на ЖК .
Януари, как е красива  бебка Стефи ?  Hug

# 581
\Да майчета и аз се учудвам, как така е качил само 100  гр.  Наистина на различни кантари е теглен. Единия кантар е в Девата, а този на педиатърката е от тези като в месарските магазини хахаха в поликлиниката в Славейков. Но вече започнах да дохранвам, няма начин. Първо го слагам на двете гърди, след това дохранвам. Реших след това да се доизцеждам и ако може някое от храненията да дохранвам и с кърма, а не с АМ.

# 582
  • Където морето целува небето...
Не съм се отчела тук след прегледът вчера. Бебо си е на главата от предният път. Тежи около 2600 гр. и док ми каза да се подготвя за голямо бебе. Говорихме за раждането - за сега няма индикации да не мога да родя нормално и ще направим всичко възможно да е така (дай Боже).
Пак ми пусна изследвания (за четвърти път) и този път и харесаха. Хемоглобинът съм го вдигнала от 96 на 117 след две опаковки Малтофер Фол и няма да пия повече. Трябва да намаля соленото, че ми отичат краката и не е хубаво, но в сезона на наденици и туршии незнам как ще стане.
След 10 дни ще ходя за 45 дневният болничен, а към края на месеца трябва да пусна и заявлението за раждане.

Наближава много бързо и вече ме хваща страх. Уж не от самото раждане, ама и аз незнам от какво.
Остават ни още съвсем малко неща да купим за бебето и до седмица, две трябва да направя поръчка на скринът и кошарката, че докато се наканя...

# 583
Сузка,браво на твоята докторка,на мен само два пъти досега са ми пускали изследвания,надявам се този месец да е третия.(нали и моя хемоглобин беше 106 трябва да се проследи след приема на желязо).
Танче,я дай повече инфо-точно колко се роди Жорко(помня 3270 но да не греша) и колко ви изписаха?Наистина може и тепърва да наддава от кърмата ти. Peace
Все се каня да ви питам защо се попълва това заявление за раждане в Девата?С каква цел?Ако отида без да съм го попълнила едва ли ще ме върнат. Thinking

# 584
Танче,я дай повече инфо-точно колко се роди Жорко(помня 3270 но да не греша) и колко ви изписаха?Наистина може и тепърва да наддава от кърмата ти. Peace
Все се каня да ви питам защо се попълва това заявление за раждане в Девата?С каква цел?Ако отида без да съм го попълнила едва ли ще ме върнат. Thinking

Жорката се роди 3230, а ни изписаха 2900.
Ако отидеш в Девата без подадено зявление никой няма да те върне:)

Общи условия

Активация на акаунт