Бургаските коремчета ще ни даряват с моми и ергенчета! - 6 тема

• 26 069
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • Burgas, Bulgaria
 Sick много ми е лошо ..... гадене ..... слабост...ужас ...искам да минава вечеееее  Sick

Рени много се радвам за Динка -пу пу пу  Praynig Heart Eyes

# 136
  • На морето!
Гери, определено си помогнаха упражненията. Правих това, което ми даде Красидика от януарската тема.  Peace
Тикве, ще мине, няма страшно и друго ще дойде. Ти си мъжко момиче, знаеш как е, няма да се даваш. Какво стана с ФМ, кога ти беше?
Гледах ви снимките, много сте хубави и с тези тумбаци готини и с подаръчетата, сладури пълни  Heart Eyes

# 137
  • Бургас
Мадам Т., ха дано да отминат скоро тези неразположения, че човек не може да си хапне подобаващо и да се наслади на каквато и да е храна заради пустото гадене от всякакви неща..., ужасно е, ама ще мине Simple Smile
Менина, позата, която е по колене и на лакти ли помогна?
И аз се присъединявам към похвалите за красивите тумбачета и притежателките им, пу-пу, сладурани сте всички Simple Smile
И наистина нямам търпение да се запознаем лично, явно живот и здраве това ще стане с вече родените бебчета!  Heart Eyes

# 138
  • На морето!
Шоки, да. От дивана на земята. Сложна е, неудобна е, схванаха ми се прасците, лактите ме боляха, но си струва да се издържи. Сега остава да се надявам повече да не прави лупинги безименната лейди =)

# 139
Ами на 26 години съм,до училище"Иван Вазов"(Електрото) живея,др.Драгнева ми следи бременноста,на 27.01 ми е термина в Дева Мария ще раждам,момиченце и се надявам да мине този месец,че постояно ми се стяга корема и се налага да лежа:)

# 140
  • Бургас
Добро утро на всички!

Теодора, благодаря ти, че представи себе си и бъдещото беборанче!А пиеш ли нещо за стягането на корем, почиваш ли си?Аз също съм лежаща от няколко месеца, та малко остана и живот и здраве ще си гушкаме бебоците!
Менина, наистина е много неудобна позата, но виж как е свършила отлична работа! Laughing Абе чекненето винаги си казва думата, това е.
Хайде, мами, разпишете се да кажете как сте!
Лек и спокоен ден на всички ни!

# 141
  • DE
Снощи пак ходихме до болницата. Този път е пъпа ни. Мирише на мърша.
Още не иска да падне.
Момичета, татковците помагат ли ви? На моя ентусиазмът му беше първата седмица и после приключи. Сега ако го нахрани е голямо геройство! Sick

# 142
  • Бургас
Мимоза, вие въртяхте ли щипката на пъпчето, за да падне?И какво ви казаха в болницата?
А относно помощта на таткото - нашия си помага и досега.Иначе Мима като се роди, известно време ни беше страх да я къпем, а след това като останахме сами - Станислав я държеше, сапунисваше, аз само поливах.Той наливаше вода в коритцето, донасяше я, вадеше атрибутите за къпане - шампоан, клечки за уши, кремчета, памперс, а аз събличах, вадих дрешки.След къпане той мажеше и правеше масаж на бебето и последно аз си я кърмих Simple Smile
Той и сега къпе Мария, защото аз не мога да се прегъвам много на две в банята и така.
Натисни го малко да си влиза в ролята, че иначе не се издържа.

# 143
  • Burgas, Bulgaria
добро утро  Hug
Мим имам приятелки на които мъжете им изобщо нищо не правят -ни за бебе, ни за дома....единствено работят..... моя много помагаше ...всички му казваха майка дойка  Crazy...... не го знам сега как ще е, но да не си мисли ,че ще ми бяга-иначе го чакат големи неприятности  Simple Smile
Дано пъпчето ви падне по-скоро -аз се притеснявах много,  но за мой късмет падна в болницата .На теб не ти ли обясниха за този пъп ,че може така да стане и какво трябва да направиш......педиатърката ви не го ли видя ?

# 144
  • На морето!
Добро утро!
Мимозка, дано вс е наред с пъпчето. Пиши после какво е станало. За мъжа ти имай предвид, че голяма част от татковците преживяват също своята криза, но на тях никой не им обръща внимание, то и заради това е кризата, де. Та, по-чувствителните мъже преживяват някаква ревност, разочарование, при тях инстинктите не идват бързо и всеобхватно като при майката и понеже те не са свикнали да говорят за емоциите си, да бъдат слаби не е прието и изпадат в някакви дупки- някои по-леко, други по-тежки. Може би и при твоят абдикацията от грижите за бебето са плод на някакво такова настроение.

# 145
  • DE
Снощи бяхме при педи, тя ни прати при хирург. Той ми зададе същия въпрос - "Не ви ли казаха да въртите"? Ми не, никой не ми каза. А щипката ни се счупи на 5-тия ден. Сега му слагам компреси с риванол. Докторът забеляза, че се е отлепил наполовина.
Относно ММ - връща се от работа, минава за 2 мин през спалнята да ни види и сяда в хола, пие си, хапва..Като поискам да ме отмени си намира оправдания или взима бебето за 5 мин, след това ми го връща. През нощта ставам само аз, а ако по някаква случайност стане той да го храни, ме събужда, за да му сменя памперса. Не че той не може...
И цитирам "Аз изкарвам парите, а на теб каква ти е работата?" Sick Вече не си говорим на други теми освен за бебето.  Embarassed

# 146
  • Burgas, Bulgaria
това е момент...ще  мине..... като се замисля и при нас се беше получило нещо подобно понеже бяхме и при майка ми, та така и не се отпуснахме тези първи месеци....накрая ми идеше да избягам от всички и така...., а това с изкарването на парите-те всички рано или късно го изплюват това ....Няма какво да ти казвам знаеш ,че мъжете са ...мъже .....той никога няма да те разбере.... ММ също никога не е ставал по нощите и за това аз изтървах Нико ...от умора ми се изтъркули от ръцете на дивана, но можеше и на пода да е...нищо ......
Сега е на мнение ,че докато е ревливо бебето, не е добра идея да спи с батко си, щото щяло да го стресира....-та ще ни пратят в друга стая...ама по-добре така ....-поне баща и син ще се оправят сутрин сами ....

# 147
Миме,моят мъж много помагаше с всичко свързано с  детето,само отказваше да го кърми. Laughing LaughingНо пък ме е цедил дори когато вече ми се е плакало от помпата.Той го къпеше първите дни,режеше му ноктите(мен ме беше страх),разхождал го е аз да изчистя вкъщи,както и е гладил,простирал,мил банята.Голям ентусиаст и помощник беше.Но тогава работеше лека работа на смени и доста повече време беше вкъщи.Сега едва ли ще помага чак толкова,просто се прибира много уморен и ще помага само до ранното си лягане,няма да мога и да разчитам нощем да става вместо мен.Но ще помага,просто си е такъв.
Дано с пъпчето всичко е наред. PeaceОблекчи ли ти се гърдата?

# 148
Момичета, приемате ли нови попълнения? Thinking
Отскоро ви чета и реших и аз да се разпиша. Чакаме първото ни бебче, термина ми е за март месец. На ЖК ходя при Дорийска. Относно пола на бебчето, искахме много момиченце, на ЖК и  на 4Д - ни казаха момче, сега като ходих последно Дорийска вика момиче, но не можа да каже със сигурност  #2gunfire Та сме на изходна позиция  Joy Все още не съм се насочила къде да раждам, много различни мнения чувам  newsm78
В общи линии това е. Лек ден от мен  bouquet

# 149
bambuche,добре дошла при нас и лека бременност ти желая. LaughingТи се записа при нас подготвена,всичко си каза,а така, Танчето ще бъде доволна. WinkТанче Hug
january,как е кръвното?

Общи условия

Активация на акаунт