Бургаските коремчета ще ни даряват с моми и ергенчета! - 6 тема

• 26 119
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Ихх Гери, много жалко, но следващия път. Тогава ще има и повече бебоци Simple Smile  Hug

# 121
  • Бургас
Следващия път със сигурност. Вече ще са по-големи и нищо няма да ме спре  Laughing

Забравих да почерпя, че госпожиците стават на 1 месец днес:

Нека са ми все така кротки и послушни  Heart Eyes

# 122
Хубав повод е днес значи,
аз ти пожелавам да спрат да се инатят и да започнат да сучат както си трябва Simple Smile И нека са живи и здрави и много, много щастливи!

# 123
  • Burgas
Добро утро, момичета!Днес си поспахме с мъника до 9,20...иначе 7,30 обикновенно ставам да оправя баткото за градина, но днес ММ изцяло се порижи за това(за което съм много благодарна).
За имената- искам да ви кажа че Стилян го раждах във Варна и там чак на втория ден му записаха името...два дни седя без име детето...докато се наканим да го измислим с баща му newsm78
Имаше друг вариант и по пътя като трънах да раждам взехме да мислим друго име и така си отидох да раждам с неизмислено такова...но в болницата изобщо не са ме пришпорвали да им казвам името...искаха най-късно, когато подготвят документите да го кажем.
Добре дошла на мама Stefani.d  bouquet
GJK, жалко че няма да дойдеш...целувки от нас за теб и малките госпожички!Да им е честита първата месечинка!!! Hug
Аз съм се настроила да идвам, (вчера ходих да взема и подаръче Simple Smile)сега като заспи бебче и влизам да се изкъпя и после да се оправяме за да дойдем навреме.Не съм много сиурна дали знам къде е Каристо, но ще се опитам да го открия, ако не ще питам...
Хубав ден на всички!

# 124
  • Където морето целува небето...
Добре дошла на новата мама.
Абе това с половете на бебетата е много интересно. Дано да няма изненади. Ние уж си му видяхме атрибутите на нашето момченце, но големите покупки са в неутрални цветове за сега. Чак наскоро купих типично момчешки дрешки.

За имената - ние имаме още от четвъртият месец, когато ни казаха пола. На връщане го мислихме в колата. Стигнахме до три и милото отсече как ще се казва бебо. Имам си и женско, за което той нямаше глас, защото е на него  Simple Smile.

GJK другият път няма да минем без теб и принцеските.

# 125
  • На морето!
Здравейте, влизам да дам отчет. Бях на ЖК и според док бебето си е главично, на стартова позиция.  Crazy Сега съм пред нова дилема- да ходя ли в ДМ да подавам заявление за раждане и да ме видят или да си остана тук за ОБ и да мина тези дни през Парушева да ме види тя или при Калчева, за още едно мнение.
Иначе от тук нататък всяка седмица ще се виждаме с док, което означава, че няма да ходя на запис на тонове в ОБ.
Много съм доволна от беб, чак не смея да й се зарадвам, дано наистина е главично и дано така си остане и да родя нормално  Praynig
За срещата ще направя всичко възможно да дойда, дори да не е в самото начало ще се постарая да се появя, сутринта пихме кафе с Деси и си побъбрихме, но винаги мога още  Mr. Green Ако не успея да дойда ще разчитам на снимки от вас!  Hug

# 126
Здравейте на всички,аз съм нова сега си направих регистрация,ще ме добавите ли в групата ви във facebook Teodora Vasileva-teodora85v@abv.bg Лек и хубав ден изпълнен с много усмивки на всички!:)

# 127
на мен още в 12г.с. ми казаха пола на бебетата. Все още си е същия Wink

# 128
на мен още в 12г.с. ми казаха пола на бебетата. Все още си е същия Wink
Около 20 г.с. Миринчев ме гледа на обикновения видеозон и каза "Мисля, че виждам едни неща, но още нищо няма да ти кажа".
В 21 г.с. Той ме гледа на видеозона на Калчева 2д,3д,4д, и ми показа как между крачетата няма нищо... как има малки и големи срамни устни и прочие.
Сега съм в 31 г.с и след поредния обикновен видеозон ми каза, че вижда пишка и тестиси.
Или бебето ми много бавно се развива... или той си мисли, че вижда нещо на този видеозон...
Ще видим като се роди кой ще познае Simple Smile

# 129
Чак ми стана смешно, и се сетих за наши приятели, които уж доктора видя момче и момиче, а като роди и казаха на таткото - имате живи и здрави момиченца той казал "къде ми е момченцето?"  Laughing

Не ги знам някой доктори колко са компетентни, просто не знам смешно ли е или не. Всеки си преценя на кой да се довери Simple Smile

# 130
  • Бургас
Теодора, добре дошла!Представи се с няколко думи, ако желаеш - за себе си, за бременността ти Simple Smile
А това за пола - аз съм от невярващите на 100% и чакам да се роди бебче, за да се види със сигурност какво е.
Преди близо 4 години изобщо никой не можа да види пол при нас като при Танчето, докрай никой не можа да види и така си чакахме изненадата, докато не се роди Simple Smile
Мами, как мина срещичката?

# 131
Срещичката мина в смях и много положителни емоции - подаръчета, късметчета Simple Smile и едни вкусни неща за хапване.

# 132
Обещаният линк към темата на Дева Мария + графика за декември месец на лекарите:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=620049.0

Ето и графика на гинеколозите за м. декември:
Д-р Ангелов - 02-Дк, 03-Н, 04-Н, 08-Д, 09-Дк, 13-Н, 14-Н, 17-Дк, 18-Д, 19-Д, 23-Н, 24-Н, 28-Дк, 29-Дк,
Д-р Ризова - 01-Н, 2-2/6, 03-Д, 05-Д, 07-Д, 12-Дк, 14-Д, 17-Д, 18-Н, 21-Дк, 23-Д, 26-Д, 27-Н, 29-Д,
Д-р Драгнева - 01-Д, 02-Н, 04-Дк, 06-Дк, 07-Д, 10-Д, 12-Н, 15-Дк, 30-Д, 31-Н,
Д-р Бояджиев - 05-Н, 07-Дк, 10-Дк, 11-Н, 13-Дк, 16-Дк, 17-Н, 20-Д, 21-Д, 22-Н, 28-Д, 29-Н, 31-Д,
Д-р Дорийска - 1-Дк, 02-1/6, 03-Дк, 04-Дк, 08-Н, 11-Д, 16-Д, 19-Н, 20-Н, 22-Д, 25-Д, 26-Н, 28-Н, 30-Дк,
Д-р Люцканов - 05-Дк, 06-Д, 09-Д, 10-Н, 13-Д, 15-Н, 20-Дк, 21-Н, 23-Дк, 24-Д, 25-Н, 27-Д, 30-Н
Д-р Гамишев - 06-Н, 08-Дк, 09-Н, 11-Дк, 12-Д, 14-Дк, 15-Д, 16-Н,

Д - дневна смяна от 7:30-19:30
Н - нощна смяна от 19:30 - 7:30
Дк - дневна смяна на кабинет (в доболнична помощ)

Това не е окончателен график. Възможно е да настъпят промени по него.

# 133
  • Across the Multiverse
Здравейте, влизам да дам отчет. Бях на ЖК и според док бебето си е главично, на стартова позиция.  Crazy Сега съм пред нова дилема- да ходя ли в ДМ да подавам заявление за раждане и да ме видят или да си остана тук за ОБ и да мина тези дни през Парушева да ме види тя или при Калчева, за още едно мнение.
Еее браво, Рени, дали са резултат упражненията.. да взема и аз да почвам да се дупя ли..  newsm78 Simple Smile
Мимче, не се бях замислила за това, че може и да си с пълна упойка и да не можеш да си кажеш Simple Smile
Днес лекцията беше доста интересна, но накрая малко набързо, защото на неонатоложката постоянно и звъняха по телефона. Иначе много полезна.
Този график не е ли същия като отпреди един месец?

# 134
Този график е за декември, а е тук по молба от днешната среща!!!

Общи условия

Активация на акаунт