Бургаските коремчета ще ни даряват с моми и ергенчета! - 6 тема

• 26 118
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Болница "Дева Мария":

С голямо прискърбие ви съобщаваме, че на 17 декември внезапно почина главният лекар на МБАЛ „Дева Мария“ многоуважаваният акушер-гинеколог Д-р Георги Георгиев. Поклонението ще се състои на 19 декември от 12ч. в Обреден дом на Гробищен парк Бургас.

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Мир на праха му! Преди броени дни преглеждаше пациентките си
и изглеждаше толкова жизнен и усмихнат, колко жалко. Поклон! Flowers Rose

# 181
Болница "Дева Мария":

С голямо прискърбие ви съобщаваме, че на 17 декември внезапно почина главният лекар на МБАЛ „Дева Мария“ многоуважаваният акушер-гинеколог Д-р Георги Георгиев. Поклонението ще се състои на 19 декември от 12ч. в Обреден дом на Гробищен парк Бургас.

Поклон пред паметта на д-р Георгиев  Flowers Rose Flowers Rose и  моите съболезнования на семейството му. Преди две седмици като бях при него беше толкова усмихнат и приказлив. Даже тогава беше станал дядо за втори път на момченце

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 19:35 от tania_burgas

# 182
Поклон пред паметта на д-р Георгиев! Да почива в мир!

# 183
Танче, знам, че пак си в размисли... Към кого ще се насочиш? Вече време не остана... Бояджиев?!

# 184
Танче, знам, че пак си в размисли... Към кого ще се насочиш? Вече време не остана... Бояджиев?!

Мисляяяяяяя. Вече незнам какво да мисля и защо се случва така. Не мога да повярвам за Георгиев> Утре най-вероятно всички ще са не неговото погребение, затова няма да ходя в Девата както си бях планувала. Мисля да се свържа с Ризова. Моля мамите, които ходят при нея да ми кажат къде е частния и кабинет( адрес + телефон). Знам че работи и в света софия, така че ще звънна и там да питам.

# 185
Танче, аз незнам за частния й кабинет, но знам че е на смяна на 22 и 30ти в Св. София - аз имам час на 22ри от 9:00. Мога и телефон да ти дам.

# 186
CabuHka - телефона неин ли е ако да моля те да ми го дадеш

# 187
Танче, мисля че Ризова на частно също приема в кабинета си в св. София.
Този месец е на смяна всеки вторник и четвъртък в св. София
Не ми се е налагало до сега да и звъня, но мисля че номера и е 0888631815.
Сабинка, би ли сравнила този номер с този, който имаш ти и ако има разлика да ми го дадеш Praynig

# 188
Телефонът е същия Simple Smile

# 189
Танче, мисля че Ризова на частно също приема в кабинета си в св. София.
Този месец е на смяна всеки вторник и четвъртък в св. София
Не ми се е налагало до сега да и звъня, но мисля че номера и е 0888631815.
Сабинка, би ли сравнила този номер с този, който имаш ти и ако има разлика да ми го дадеш Praynig

Благодаря. Значи ще отида във вторник. Просто нямам време. За час на мобилния ли да се обадя или на стационарния в Света София?

# 190
  • Където морето целува небето...
Таничка, часове за Ризова има чак за 30ти. Там трябва много от рано да се записваш. Обади и се на телефона във вторник сутринта и и обясни за какво става въпрос. Тя сигурно ще ти каже да отидеш на място и след като кажеш на рецепцията, че имаш уговорка с нея ще ти пуснат един "спешен час" от новата система, тъй като без час няма как да влезеш.

# 191
Таничка, часове за Ризова има чак за 30ти. Там трябва много от рано да се записваш. Обади и се на телефона във вторник сутринта и и обясни за какво става въпрос. Тя сигурно ще ти каже да отидеш на място и след като кажеш на рецепцията, че имаш уговорка с нея ще ти пуснат един "спешен час" от новата система, тъй като без час няма как да влезеш.

Добре, благодаря ти:)

# 192
Taнче,мислила ли си за Драгнева?

# 193
Taнче,мислила ли си за Драгнева?

Гледах и графика да. Но е на работа на 30 и 31 декември. Така, че това ми говори че за коледните празници е в отпуска, а ще е на работа по нова година.

# 194
  • Burgas
Здравейте момичета,
последните 2-3 дни преминаха много бързо, почти не ги усетих.Правихме планове да пратим Стилян при баба му и дядо му, но за съжаление  успяхме, за което ние с ММ сме си виновни.Simple Smile))Снощи имахме гости, едни приятели и те с две малки деца..и в къщи настана пълна лудница #Crazy LaughingДнес пък цял следобед бях в МОЛ-а с малкия, за да отметна някои задачки, които си бях поставила и се прибрах по тъмно.Сега децата са вече в леглата и аз си откраднах няколко минутки да се разпиша Simple Smile
Танче, дано да успееш да намериш най-подходящия лекар за теб в тези последни дни, които ти остават, за да се чувстваш спокойна и сигурна, когато отидеш да раждаш.
January, радвам се че си успяла да си вземеш боички, сега ще чакаме резултата от тях WinkА също така много се радвам, че и с кръвното си ОК. Дано така е до края.
Относно грижите на бащите към децата - ММ засега ми помага много, въпреки че се връща доста уморен от работа. Надявам се и занапред да е така, но някои мои приятелки с по 2 деца ми споделиха, че със второто дете, като че ли започват да оказват по-малко помощ на майката. Но както е писала inlove, в повечето случаи му подсказвам че му е нужна помощ и така нещата вървят по-добре.Иначе малко трудно се сеща Laughing.

Добре дощли на новите мами и леко бременеене!

Болница "Дева Мария":

Поклон пред паметта на д-р Георгиев! Cry

Общи условия

Активация на акаунт