Тренировки в домашни условия - Тема 16

• 43 988
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
Мускулите на прасците и корема се подържат добре със скачане на въже-Руми  Peace

# 676
Момичета, може би тук е най-подходящото място, за да задам въпроса си, ще се радвам, ако дадете мненията си.
Накратко, с мъжа ми правим бебе от известно време насам, засега без резултат. Според вас тренировките дали се отразяват по някакъв начин - положителен или не на това  Thinking Търсих из нета, но не намерих много коментари.

# 677
Момичета, може би тук е най-подходящото място, за да задам въпроса си, ще се радвам, ако дадете мненията си.
Накратко, с мъжа ми правим бебе от известно време насам, засега без резултат. Според вас тренировките дали се отразяват по някакъв начин - положителен или не на това  Thinking Търсих из нета, но не намерих много коментари.

Еми според мен всяко полезно нещо води до хубави неща - а тренирането е полезно - по принцип като се потиш и се изхвърлят токсини и вредни неща, засилва се метаболизма и т.н и това според мен помага Simple Smile но все пак ако има здравословен проблем някой от двамата, за който не знаете не може да разчитате само на тренировките Simple Smile Успех!

# 678
Накратко, с мъжа ми правим бебе от известно време насам, засега без резултат. Според вас тренировките дали се отразяват по някакъв начин - положителен или не на това  Thinking Търсих из нета, но не намерих много коментари.
Здравей, преди да забременея се опитвахме доста време и все не ставаше, но тогава си бях и по-закръглена, заех се с диета и спорт, отслабнах доста и тогава забременях и все си мисля, че има връзка/понеже нямаше медицинско основание/. Чела съм, че наистина повечкото килограми пречат и мисля, че нямаш повод за притеснение. По-скоро помоли наблюдаващият те АГ да ти направи нужните изследвания, за да видиш дали няма някакъв проблем. А в много случаи се дължи на психическа основа, на стреса от ежедневието. Причини може да има всякакви.
Виж тук: http://izdrave.com/7-причини-които-пречат-на-забременяван/, има много писано по въпроса и в други сайтове, може да потърсиш.
Надявам се че всичко при теб е наред и скоро ще се похвалиш с хубава новина  Simple Smile

# 679
Неродена мома Наскоро четох в един от форумите едно момиче имаше същите страхове,обаче имаше коментари че след като се подобрява кръвообращението съответно се подобрява кръвообращението на яйчниците,ама не сме лекари и няма как да изкажем компетентно мнение,а също казаха на това момиче във времето на Лутеалната фаза,да не се пренатоварва.Но е факт,че сестра ми след като отслабна и пазеше здравословна диета,заради черния дроб нещо,тогава забременя.Аз го казах и по-нагоре във форума с ММ мислим за деца,за това и аз искам да отслабна,със спорт не със диети,въпреки че не ми се получава.Все пак наистина питай някой по-компетентен.

# 680
Не, не, не разчитам на спорта за това  Mr. Green Тренировките са ми начин да си стегна тялото и да се чувствам по-добре в кожата си, нямам и кой знае колко излишни килограми, 4-5 да са. Чудех се просто доколко коремните преси са препоръчителни и не пречат ли - точно за лутеалната фаза ми е мисълта.
Благодаря ви за отговорите, скоро ще си направим разни изследвания и ще попитам и доктора   bouquet

# 681
Илариана, мерси за клипчето.Тая мацка страхотно изпълнение показва.Това с повдигането на краката и дупето ще го пробвам интересно изглежда.
Въжето казват е най-ефикасното кардио за сваляне на килца.Мускули няма как да станат с него  Grinning

Блек, можеш да се възползваш от клипчето и да правиш такива клекове и мъртва тяга с гирите.Обърни внимание на изпълнението на девойката.Като се навеждаш все едно ще сядаш на стол.Веднага ще усетиш напрежение в задната част на бедрото.При изправяне никога не "заключвай" коленете, за да нямаш проблеми.

# 682
Днес съм ето на тази тренировка за секси дупе  Peace
http://fitnesinstruktor.com/uprajnenia-za-dupe/
Аз отивам да тренирам  Laughing

# 683
Блек, можеш да се възползваш от клипчето и да правиш такива клекове и мъртва тяга с гирите.Обърни внимание на изпълнението на девойката.Като се навеждаш все едно ще сядаш на стол.Веднага ще усетиш напрежение в задната част на бедрото.При изправяне никога не "заключвай" коленете, за да нямаш проблеми.

Аз гледах клипчета от bb team. От онзи ден от Инсенити, а после и от тягата имам такава мускулна треска, че едва сядам на тоалетната  Sick Малко почивам тея дни и залагам на горната част на тялото- корем, гърди, гръб, ръце..

# 684
  • Бургас
Днес 2-и ден Джилиан - Ripped In 30. Имам лека мускулна на дупето и плешките, е това за първи път ми се случва.

Неродена мома имаме тук едно мамче Вивка, в момента е бременна и прави упр. за бремени. От доста време е в темата.
Вивка, ела кажи как си  Hug

# 685
  • Русе
И аз мисля,че тренировките не пречат,а ако се отразяват по някакъв начин той е положителен...аз тренирах ....преди и по време на втората ми бременност без прекъсване до около 4месец.Това ми помогна да кача само 7-8кг ,за разлика от първата 15кг и да родя по лесно и бързо  за 2ч а не за 8ч  както първия път.Така,че спокойно...продължавай,най-важна е положителната нагласа!

# 686
Здравейте,трениращи дами.

Снощи- рамо,гръб,суинг /май така се казваше /,напади,планк и 15 минутно интервално кардио.,за финито-малко стречинг.

Чувствам се отпаднала тези дни и сякаш насила започвам тренировките.

За довечера-Тоник Мат.

# 687
  • София
Тази седмица тренирам през ден. Днес отново ще правя 8-минутни коремни, лицеви опори, онези упражнения за паласки, които коментирахте преди няколко страници (много съм доволна от тях!), както и тае-бо кардио.

Неродена мома, не мисля, че коремните биха навредили, но не пречи да попиташ гинеколога си  Peace

# 688
  • 1st floor
И аз съм в отбора.Но се чудех, така като го правя през ден,идва ли момент да се смени с нещо друго? newsm78 Иначе много ми харесва и всеки път , когато се наканя да го сменям - пак си го пускам него. От всички останали ми  е любимо!!! По едно време мислех, че съм му свикнала, защото не се изпотявах толкова. Но се оказа, че поради мускулна треска не съм изпълнявала добре движенията от болка ... като ми мина , всичко си дойде на място... Grinning

# 689
  • София
НеПоКоРнА, мъжът ми от години го ползва за кардио тренировка и не ми се вижда привикнал  Laughing На мен също ми е любима кардио тренировка. Правила съм го (преди да родя) с тежести на краката (ако ти се струва, че не те натоварва), а миналата седмица и с гири, защото нямах време, а исках да се натоваря повече.

Общи условия

Активация на акаунт