, обаче не мога да гарантирам, че няма да го правя. Както и всяка от нас. Ще се опитам, ама дали ще ми се получи... Това имах предвид. Баби и майки съвсем добронамерено дават съвети. Обаче новите мами така да се каже заемат позиция на орлици
Това го казвам от доста наблюдения. Аз между другото, въпреки, че съм доста ината съм се вслушвала в това, което ми казват майките ни. А да се вслушваш, не значи непременно да изпълниш. Значи да чуеш и да помислиш. Забелязвам, обаче как има мами, коти търсят под вола теле. Моята свекърва често съжалява детето, че яде безвкусни пюрета без сол и захар 
Радвам се, че Яворче е по-добре. Милото мъниче..

П.С. Момичета, недейте да подхождате към болните деца и към децата с увреждания така като с години държавата е подхождала.. далече от очите ни. Ако може да са затворени и да не ни развалят прекрасния лъскав животец - най-добре! Недейте така! Учете децата си на това, че децата са еднакви. Всяко дете е специално. Всички деца имат нужда от обич и топлина. Не може да се обърнем все едно тези деца ги няма, защото те са там и може да са нашите деца.

Въпреки, че свекърва ми много ядосва мама и все се прави на компетентна, да не се избият за Нико. 

Искате ли тази седмица да се видим в 3-те кули?
,почерпете се за нейно здраве
историята за падането много ме развесели,дано няма пострадали

.
Какво беше това чудо не знам! Аз си мисля че нещо го мъчеше милото, ама като не може да си каже.