"Коледата чука на вратата, ЮНЧЕ, бързо украсявай ти елхата!"

• 30 643
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Влизам само да ви ЧЕСТИТЯ КОЛЕДА, чета ви, но не ми се пише, имам си проблеми (то май вече не е изненада), но не със свекърва или ММ, тъжна съм много и не ми се говори!

На патерица- ЧЕСТИТ имен ден!

ШУНЧИ, специален поздрав за Радост!

Честита месечинка на Сами!

ВАЧЕ, много си права за дечицата и възпитанието!

АНИ2, милата ангелска душица, радвам се, че е добре!

АНИ, големи премеждия Simple Smile

ЦВЕТИ, оздравявай и дишай дълбоко!

# 616
А, Хриси, аз го оставям утре на Пламен и да се спасяват! Пък за спането- аз нали ти казах, че ще го храня. Обаче само до там. Сега вече спи. Абе луда работа. По едно време си мислех да го водим в спешния кабинет.  Tired

# 617
Влизам набързо да честитя Коледните празници и да ви пожелая мнооооооооого здраве и късмет!!!

Кити, дано не е нещо сериозно...

# 618
  • софия
Кити дано не нещо със здравето всичко друго може да се оправи. Hug
Тина я се радвай на хубавото си детенце и им тегли една на ум Embarassed
Сиси дано не е нещо сериозно представям си как сте  се уплашили, иначе мерси за комплимента Heart Eyes, три пъти четох дали се отнася за мен, хич не се чувствам такава.
Чин кой филм гледаш.
Иначе аз съм се стегнала защото се оказва че моя мъж е по уморен от мен и трябва да полегне #2gunfire

# 619
Привет и Честита Коледа от нас.
Ние преди малко се завърнахме и сега имам да оправям една камара багаж и да готвя, че утре ще чакаме гости (свеки).
Изкарахме си много хубаво при мама и татко. Не ми се тръгваше, но няма как.
Вова, не се обадих, защото не сме излизали почти никъде. Нашите искаха да се нарадват на Йоана, а и на мен ми беше домъчняло за тях. Татко дори се разплака като си тръгвахме и сега ми е малко смотано даже. Хем 200км не са толкова много, но като ни завърти ежедневието все не стига времето.
Не съм чела как сте, ставам, че както винаги ще трябва да се превърна в Летящия Холандец, за да успея за утре.

# 620
  • Sofia
Честита Коледа!

Кити, благодаря!! Hug
Честит имен ден на празнуващите вчера!

Кити, и аз се надявам да не е нещо здравословно! Дано проблемът се разреши! А другата година да ти е най-щастливата и без кофти емоции!  Hug

Аз днес почивам след голямото плюскане, но се размислих с какво да се занимавам от другата година - знам какво искам, не знам как да го осъществя и сега се ровя да разбера...

# 621
Здравейте.

Честита 7ма месечинка на Самуела. Да расте величествена, също като името си.

Кити, надявам се проблемите ви да не са здравословни, всичко друго се нарежда.

Шунче, я сподели. И аз съм решила догодина сериозно да се заема с декупаж. Дано не ме налегнат други неща- изпити например.  ooooh!

Деска, яхвай метлата и за 2 часа ще си оправила всичко Simple Smile

Цвети, веднага след поста ми Нико се събуди и приключих с филма. Иначе гледах нещо по Фокс лайф.

Сиси, какво му е станало на това дете?  Можело е за всеки случай да го заведете до спешния кабинет. Дано нищо му няма на детенцето.  Praynig

Вова, а как е Стефи?

За заместването на хранене- случи ми се два пъти Нико след повечко пюре да не иска мляко. Минават 10-15мин. и си пийва малко. Не насилвам, ако иска- пие, ако не иска - няма да пие. За сега си го търси обаче.. може малко да пийне, но пие.

Лека вечер.   bouquet

# 622
Здравейте приятели!
И аз ви чувствам много близки и макар и супер уморена, няма как да не вляза и да ви поздравя.

ЧЕСТИТА КОЛЕДА!  Heart Eyes

Цвети, бързо да оздравяваш! Дано всичко е ок и с бебчето на Сиси!!!

Кити, надявам се бързо да отшуми проблема!

Честита месечинка на голямата Сами!

Деска, добре дошла!

Съншайн,
аз имам 2е заместени хранения на бебка, но не защото не съм предлагала, а самата тя престана да иска да суче. След пюрето, ако се опитам да я кърмя, тя обръща глава. Това стана изведнъж. Аз обаче слагам и АМ в обедното пюре (повече и харесва, а и аз знам като Бюти, че трябва да е млечно храненето до 1г.). А кашите са с АМ, така че нищо не добавям. С други думи, наистина си зависи от бебето и няма значение много към коя теория ще се придържаме.  Laughing

Нашият празник мина страхотно! В началото и ние се бяхме посдърпали с ММ, но всичко отмина бързо   Praynig и успяхме да се насладим на празника. Бебка получи страшно много подаръци.
Вчера бяхме с нашите и имаше много гости - над 20е човека. Селин уж е дружелюбна и е свикнала с много хора (на мъжа ми семейството е голямо), а вчера такъв рев му удари и не позволи на никой да я пипа или дори да и говори  newsm78 Накрая си я качих на нашият етаж и пак си дойде моето бебче. Днес пък бяхме в кумуовете. В началото пак беше готова да недоволства, но този път я въведохме постепенно в компанията  Grinning и се успокои. Накрая така си играеше, все едно си е вкъщи. Как бързо се променят тези дечица.....

Ох, лягам! Много съм уморена. Утре пак ще пиша!

# 623
  • София
За различните деца - да ви споделя, като дойдох в Италия 8 клас и не говорех итал. в училище ме гледаха като извънземно. Имаше едно дете даун - Матео, което ми беше първото приятелче в класа. Единственото, което не му пречеше да общува с мен макар и да не говорех кой знае какъв итал., което не му пукаше какъв гражданин си, каква религия си и т.н. чувствителността, добротата и много други качества (които в много от нас ''нормалните'' не намирам), намерих в това ''специално дете''. Аз не ги намирам изобщо различни от нас, дефекти имат те имаме ние, това поне от тези деца, които съм познавала аз. Peace

Накри, много ме развълнува... Confused Дечицата с Даун са безкрайно добрички! Heart Eyes

Цвети, оздравявай! От какво това сърцебиене и задух. Иди си погледни щитовидната.

Днес получихме от татко хлебопекарна. Взехме някакви готови смески. Ники настоя да е пълнозърнест хляба. Сега го изпекох.. доста е глетав. Ама аз така или иначе не се сдържах тия дни да не съгреша с храната, а утре ми е ден за въглехидрати та ще взема да го изям глетав, не глетав... Ани ще спретна и салатата с кус-кус.  Wink

Бюти, за 5 дни няма какво да предлагаш освен една храна. Яде ли Лорка с охота? Ралка започна да лапа яко Rolling Eyes пу-пу. Сега чакам домашни яйчица да донесе майка и ще давам жълтък. Трябва да урина и кръв да даде.

Симпли, щом слагаш мляко в пюрето значи си има мляко в храненето, може да не даваш кърма. Аз слагам направо с лъжицата. Оня ден лекарката ме пита така ли слагам АМ-то или разтварям. Аз потвърдих,. че не слагам вода, а тя каза, че е ОК така  Sunglasses

# 624
  • София
Ваче, не мога да определя яде ли с охота newsm78  Не се мръщи, но и не е в особен възторг.  Отваря устичката, но езичето й пречи, от два дни започна да се усеща по малко какво точно се очаква да прави...май.  Само че се поизнервя и след няколко минути започва да пищи, според мен иска да се наяде бързо като с млякото или просто си иска млякото, не знам Rolling Eyes
Може би не е съвсем готова за захранване, но аз се притеснявам да чакам още, да не стане твърде късно..Та така малко по малко ще се пробваме и ще свикваме.

# 625
  • София
Бюти, съвсем готова си е. Просто тя се учи. А за всяко нещо, което учат им трявба време Hug Езичето и Рали си бута още напред. Но започна да отваря устата охотно. По някое време се изморява и почва да бута повече с език. Confused

# 626
  • Sofia
Чин, искам платове да правя, отдавна си мисля за това...
И изобщо не искам да се връщам на сегашната работа, която е супер далеч, ограничаваща е и ще трябва да търча сутрин и вечер като луда за децата. Най-добре да няма по-висши над мен. Sunglasses

# 627
Честита Коледа момичета  Hug Сега прочетох изпуснатото и ... моля ви! празници са! Обърнали сте го на оплакване от роднини. Разбирам, че ви дразнят, но те се радват на децата ви. Не вярвам някой да го прави от злоба, само за да ви развали празника.
Спирам, за да не стана и аз дразнител.
Да почерпя, че Йосиф вчера имаше имен ден

Тати - честит празник и на теб /беше ден на бащата/
Той все още ми отказва каши и пюрета или яде по много малко. Обаче докато вечераме крещи и се набира към масата и вече му давам по трошички хляб или микро дози от нашето ядене. Явно това ще е нашия начин.
Приятна седмица на всички и нека поне тези дни сме малко по-добри  Hug

# 628
Добро утро!

Аз сега пия моето, докато спят зверчетата.  Hug

Стефи е добре. Като го събудих за бяната и той един щастлив, доволен. Приказва си, смее се. Абе не знам какво му беше. Мен ме съмнява, че е нещо от пилешкото. Предния път като яде месно така повръща. Спрях го за малко и вчера реших пак да пробвам. Обаче сега вече няма да му давам. По нататък. Иначе пък на жълтъка се кефи. Той само два пъти е ял де. Днес ще му еза трети. Яйцата ги вземаме от село.

И една почерпка за моето пораснало момче. Днес ставаме на 6 месеца и имаме имен ден. Почерпете се и за свеки и тя е именничка, така че довечера сме у тях. Честито и на всичко празнуващи.

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 08:12 от sisi_dac

# 629
Добро утро.

Сиси, благодаря за кафето. И аз тъкмо си пия моето. И честит имен ден на свекито ти.

Аз вчера успях да се подготвя за днешното височайшо посещение, остана само едни бутчета да пекна малко по-късно.

Малко и за нашата Коледа. Нямаме снимки  Sad Аз разчитах, че сестра ми ще вземе фото, тя разчитала на мен, а на нашите пък го нямаше  ooooh! Та Йоана от първата си Коледа с баба и дядо остана не-снимана. Довечера ще гледам поне да направим някоя друга снимка и около елхата, че ще ме е срам след години. Иначе тя получи много играчки, от които най-интересна се оказа едно малко гумено зайче. Също така и доста дрехи, каши, пюрета, бисквитки и какви ли не работи й бяха приготвили майка и татко. За да не я делят от другите деца й бяха приготвили торбичка с лакомства, та аз и Марти намазахме  Mr. Green
Нямахме проблем с адаптацията. Хитрушата почваше да реве като вляза в стаята, а като изляза се гушкаше в майка ми без проблем. С татко свикна по-трудно, но той много се вълнува като я взема. Успях да си нагушкам и племениците, те също се порадваха на Йо. Вчера се отбихме да видим вуйчо и вуйна и се прибрахме у дома по живо по здраво.
Много хубаво ми беше и не ми се тръгваше, но нямаше как.
Сега ще се върна да попрочета какво се е случило около всички вас.

ooooh! Забравих първия ден на бащата на Марти

Общи условия

Активация на акаунт