"Коледата чука на вратата, ЮНЧЕ, бързо украсявай ти елхата!"

• 30 641
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро!

Сис много празници днес Simple Smile  Да ти е живо и здраво момчето,да си носи името с радост и да е много послушно дете!  Hug  Честит имен ден и на свекито ти! Весели празници днес!    Hug

И да идеш с кеф на фризьор.Между другото и аз днес си уредих бавачка-майка ми.Аз мислех,че е на работа пък те децата излезли ваканция-много съм зле.Тази ютия здраво ме е изгладила  hahaha

Моя човек се буди поне 10 пъти тази нощ,но аз си чакам всяка нощ да е за последно  Blush

Деска добре си дошла в ежедневието  Hug  Как е Йо?

А Силви кога ще си идва?А толкова момичета не са писали отдавна.Надявам се всички да са добре   Hug

Мятам една закуска и отивам да приспивам Римби-Димби и ще си изпия кофето на тишина  Flutter

# 631
Здравейтеее Hug

Сиси, честит двоен празник на Стефко Tada

Днес и Иво става на 6 месеца Heart Eyes Как си измина половин година само, имам чувството, че вчера го видях за пръв път, а и че винаги е бил тук. Не мога да си спомня живота си преди него, той ме промени толкова много...

Една почерпка и от моето мъниче:

Честити месечинки и на 'наборчетата' Мони на ЯнаВаси и Борко на Ири   bigdance2

Колко съм отвеяна, честит имен ден на всички на патеричка  bouquet Тина, Радост малка прекрасна на Шунка newsm51 Сигурно е много яко да имаш имен/рожден ден на Коледа Party

А за празник на таткото даже и не бях чувала ooooh! За догодина ще си знам, ама тази няма да се излагам Whistling Нашият най-накрая е на работа newsm44 Писна ми да го гледам тука Mr. Green Утре пак е вкъщи, ще ни води на консултация и ваксина.

Приятно прекараване при фризьорите Mr. Green

# 632
Добро утро!

Днес съм с две деца у дома! В градината от днес са сборни групи и реших да му направя една зимна ваканцийка.

Аз пък си мислех че празника на таткото е на 21 юни!  Rolling Eyes Но е възможно да има и два - летен и зимен, както имените дни.

Честит празник на всички именници днес! Да са им живи и здрави имената!  Laughing

Честита половин годинка на Ивко!  Hug

# 633
Здравейте!
Кити, много гуш от мене!
Сиси, честит ти именник! Много здравичък да е вече!
Честити месечинки на мъничетата!
Да почерпя и аз за мойто мъж, днес нали и той е именник:
Хубав ден!

# 634
Честити месечинки и на Ивко,Борко и Мони! Да са много здрави и усмихнато дечица!  Hug

Честит имен ден и на мъжлето на Ани2 и на малката Стефи на Вова!  Hug

Спирам се,че през 2-3 поста съм аз и Ваче ще ме накаже...

# 635
Добър ден!

ЧЕСТИТ имен ден на Стефан на АНИ2, на Стефи на ВОВА и на СИСИ ДАК!

Честито и на всички останали именници!

Моята мама също е именник и й пожелавам много здраве и щастие!

Честити месечинки на днешните наборчета!

Момичета, не е здравословен проблем, слава Богу Praynig Просто с брат ми не се разбрахме, което разстрои нашите и на 25-ти сутринта те си тръгнаха, оттам рев, рев....(много съм привързана към тях)... развалих първата Коледа на Дара, нямам една снимка с нея, и рождения ден на ММ (ТИНА, ужасно е да имаш РД на Коледа). Можете да си представите колко прекрасни ми бяха празниците.... Наистина се надявам скоро всичко да отмине и да се забрави, ако е възможно Praynig

Дара пък днес направо ме изуми- събуди се в 9.00, яде и в 10.30 пак заспа newsm78, освен това тази сутрин имаше леко зеленикав секрет от дудичката, случвало ли ви се е нещо подобно newsm78

ЧИН, Дара също все още не стои добре...

# 636
Здравейте.
Честит имен ден на Стефи на Вова , на мъжът на Ани2 и на всички, които празнуват днес.

Честита половин годинка и на Ивко. Simple Smile

Сега да почерпя и аз, че днес свекър ми става на 75 години. Да ми е жив и здрав, много го обичам.

Хубав ден на всички, ще се включа по-късно.

# 637
Здравейте!

Мая, благодаря за поздравлението, пък аз (на патерици) на всички ваши съпрузи да честитя вчерашния Ден на Бащата - вчера се празнува, защото е празника на Йосиф, който пък е земния баща на Исус.

Аз тия дни само влизах да попрочитам, в резултат пропуснах да честитя доста именни дни и месечинки, та на всички, на патерици, също честито!

Мая, подкрепям те напълно за съвета за оплакванията. И ние имахме изцепки от много близки роднини, които ни вгорчиха празника, но не смятам, че нещо ще променя ако взема да се оплаквам, така че, с извинение, майната му, важното е да сме живи и здрави Simple Smile Не мисля, че някой роднина, на който и да е, прави каквото и да е злонамерено. Просто хората мислят различно и някои са доста нетактични. Но това не значи, че не обичат нас, децата ни и т.н.

Честит празник днес на всички именници - малки и големи, както и честити месечинки!

След като три дни сме излизали само по гостита и т.н., днес студ не студ, мъгла не мъгла, мислим да излезнем малко в парка.

# 638
  • гр.В.Търново при моя любим
Здравейте  Hug

Честит имен ден на всички именници и всички татковци.Да са живи и здрави  bouquet
не изброявам поименно ,че ме е страх да не пропусна някой  Embarassed

Да почерпя сега за моя мъж и за свекър ми,че и те имат имен ден:

Честита месечинка на Ивко Heart Eyes

Отиваме на разходка,така че до после Hug

# 639
Кити, много неприятно , че се е получило такова недоразумение. За Нова Година ще се видите ли отново или няма такава уговорка!?

Чин, честит празник на свекъра ти!

# 640
Вов,извинявай, че пропуснах Стефи! Жива и здрава да ти е!
Чинче, честит рожден ден и на свекър ти!
Иси, честито и на твоите именници  Hug
Кити, много неприятно, но ще се разберете с брат ти, сигурна съм. Нацелувай Дара! Чакат ви още много слънчеви празници!
А за оплакванията...все някъде трябва да кажем, нали, като ни прекипи - всички имаме такива моменти. Като не е навик, си е нормално. И то е ясно, че близките обикновено не от лошо дават съвети, но от друга страна именно  от тях боли повече.
Ани, щом не е поискал да отиде на РД Ивко, значи така е трябвало.
Аз най-после пратих колети на бабата на Стефан и на свекърите с календари, снимки и подаръчета, закъсняхме, а аз обичам да съм точна.

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 12:38 от Ана2

# 641
  • софия
Здравейте.
Честито на всичко именници и бебоци който стават на половин годинка Heart Eyes
Кити на Симона съм виждала белезникав секрет но не и зелен.
Ана важно е че си ги уважила та дори и по късно Hug
За оплакването на мен не ми пречи щом на някой му тежи да сподели, едни мърморим за едно други за друго, всеки с проблемите си.
Хубав ден.

# 642
  • София
Честит празник на всички празнуващи днес! Hug Hug Hug
Честит Имен ден на Йосиф ( на патеричка)
Нашият тати спомена вчера, че имал празник, обаче аз скръцнах набързо със зъби... та нямаше празник  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Да живее 8 март! Crazy

Днес е един работен ден и у нас се усеща.. започвам да наваксвам всичко изостанало по празниците.

Шунче, чудесна идея с платовете!  Hug

# 643
Честити месечинки на всички малки сладурчета. newsm51
Честито и на всички които имат повод да празнуват днес   bouquet

# 644
Здравейте ,момичета и момче!
Признавам си четох по диагонал,защото Дара от Коледа вечерта е ужасяващо пищяща!Спя по 3 часа на денонощие ,през останалото време рев ,пищене и разнасяне .Тези зъби ,ако не избият скоро ще се побъркам.
Днес дадохме кръв и урина .Хемоглобинът й е 111-мисля,че е добре.
Категорично отказва да яде пюрета -особено телешко .А и то е гъсто,ужасно е ,как да го разредя с АМ ли???
Кити Sad Hug

Общи условия

Активация на акаунт