"Коледата чука на вратата, ЮНЧЕ, бързо украсявай ти елхата!"

• 30 636
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря Ви за пожеланията за Стефи Hug

Ето да се почерпите за нейно здраве, както и за здравето на ММ и свекърва ми:

Много поводи за почерпки Grinning. Ще се конкурираме с Никулден Grinning.

Честит имен ден на всички именници  bouquet!

Честити месечинки на бебоците, които днес стават на половин годинка  bouquet!

И честит рожден ден на свекъра на Чин!

Нека всички да са живи и здрави, и много да ни радват!

Ние след час ще тръгваме на пицария с детски кът, да се почерпим с приятели за Стефанов ден.

Кити, ще им мине на всички - и на майка ти и татко ти, и на брат ти. Нали се обичате, скоро ще сте забравили Hug

Хайде, весело изкарване на всички празнуващи!

# 646
Ичка, можеш с вода да го разредиш, не пречи. То е месо, така че ако сложиш сладко АМ може да стане по-гадно.

Аз направих една бисквитена торта за вчерашния празник, Слав не дочака да стегне даже...

# 647
И аз май ще трябва да правя бисквитена торта, че събрахме много дядоМразовци. А сега и Никола получава и у нас е пълно.

Днес във фитнес залата взех и Ивко. Много беше впечатлен и емоционален.

# 648
Здравейте всички!
Ихааа, Стефанов ден е наистина сериозен конкурент на Никулден!
Честит имен ден на всички празнуващи! Не ми се ще да изброявам, за да не изпусна някой, но поне да спомена Стефи на Сиси и на Вова.   Hug И на Йосиф на Мая, разбира се! (много красиво име)

Честити месечинки на порастналите бечовци!
Честити рожденни дни на всички!

Ваче, и аз така слагам АМ=то. Ти колко лъжички слагаш на едно пюре 125 гр. Доки каза- 2. Аз в зеленчуковото на обед слагам 1, а следобедното плодово (когато не давам каша, че е запечена или нещо друго) по 2е.
Ичка, според мен и с АМ може, а и с вода- зависи колко изяжда. А 111 хемоглобин си е супер. Селин е с 105 и доки каза, че е ок за нейната възраст.

Чин, и Селин не седи самостоятелно. И боц не прави  Mr. Green И не пълзи даже.
Преди време имаше дискусия за номерата. Специално за боц доки каза, че е хубаво да го правим, защото развивало дясното полукалбо на мозъка. Ама ще ги проможе един ден. Няма къде да ходи.
Имах надежди, 1е ще пролази с единият от подаръците си, но пък тя се научи да го събира. Става въпрос за едно килимче с животни. Когато настъпи някое животно, килимчето издава този звук или пък някоя песничка.  Crazy
Кити, не разбрах къде си видяла този зелен секрет  newsm78

Май имаше и още нещо, но не се сещам  Embarassed
До после

# 649
  • софия
Момичета къде мога да видя някои рецепти за пюрета плодовите са ми тъмна индия, а с зеленчуковите бързо се изчерпвам.
Деска, Мамо Ани/ къде си/ искам и онзи линк със замразяването на продукти.
Голяма пустош днес тук.

# 650
  • София
Симпли, по една лъжичка слагам без да разтварям във вода. Ама Ралка яде по не повее от 80 грама до 100 пюре. Днес едва изяде 135 гр.  Rolling Eyes
В Плодовото аз не злагам мляко. Давам го в 10:00 сутрин и слагам в кашата.

# 651
  • Cyprus, Пловдив
Симпли,не съм Кити,но да кажа:имаше предвид интимните части на Дара...
Кити,разбра ли какво е?Има ли още?  Sad
Цвети,това дали ще ти свърши работа,ние още не сме почнали плодови и не съм много в час  Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=7750.0
Честит имен ден на празнуващите,със здраве да си носят имената!   bouquet  bouquet  bouquet

# 652
  • София
Здравейте и от мен Hug
Много празнуващи, много нещо Hug
Да са живи и здрави всички именници, рожденици и бебчовци с месечинки Hug
Почерпка и от мен с баклава (много обичам), днес брат ми и дядо ми също имат имен ден:

Сега по другите въпроси. Чин-че, не се притеснявай за Нико, ние като бяхме на лекар и док каза, че Крис много добре седи, и също така каза, че някой бебета дори и на 8 месеца не могат така да седят (но това не е проблем). Просто са различни децата Laughing

И ние днес ходихме за дадем кръв и урина (не успях с колекторчето и седях с чашка пред него, докато се изпишка  Mr. Green), хемоглобина му е 121, мисля че е много добре нали newsm78

Днес пак излизахме с шейната, и лудата му майка (демек аз Mr. Green), върза шейната на детето за моята шейна и се спускахме с брат ми доста бързо  Twisted Evil А Крисчо се смееше Mr. Green

За храненето, Бюти, И Крис не иска много да яде, ама точно както ти казваш за Лорка, явно му писва. Яде, яде и изведнъж явно му писва да седи седнал на стола и почва да се върти и да не иска повече. Реве и т.н. Съответно от 2-3 дена яде половин бурканче пюре на обяд, и другата половина му давам на следобедното хранене. Така май му е ок, след това си и суче де, и то не по-малко от колкото по принцип Rolling Eyes

Кити, дано се оправят нещата, много е кофти по празниците караници....
Цвети, бързо да се оправяш. И аз нещо тръгнах да се разболявам, но бързо се натъпках с витамин Ц и осцилококцинум и май съм ок сега Praynig

Аз да се похваля тихичко , откакто не излизаме толкова много с количката, крисчо се научи да спи вкъщи, е не спи по 2 часа, ама следобед спа цял час. А ако някой го гушне, може и повече (тези дни с баща му си спяха следобеден сън гушнати, докато аз ходих на кафе с приятелки Mr. GreenTwisted Evil

отивам да правя нещо за вечеря, до после Hug

# 653
Леле, колко е пусто. Ние се върнахме от свеки в намален състав. Кльощавия щял да спи при баба си. Добре че вчера не му донесохме нещата. Едната вечер у дома, другата у тях и така си ги редува. Детска му работа.

Пламен успя  малко да ме ядоса на обяд. Казах му, че отивам да се подстригвам и той да съм го отложела за утре. Е, ядосах.  Пък той ходил колата да прави. Ама ми каза чак после като се прибра. Можеше да ми го каже това още в началото. Ясно ми е че колата е по важна от моя фризьор. Все пак тя ни храни. Та така де, утре ще съм на прическа. Даже си мисля и една боя да си ударя.

Кити, разбра ли какъв е тоя секрет?

# 654
Здравейте, ние се завърнахме от рождения ден.

Зверченце, всъщност Нико стои, но е нямало кой да го слага неподпрян  Embarassed Седи, малко приведен, но си е стабилен.
В първия момент като видях лентичката, реших, че ти си бременна  Crazy
И на мен ми се пързаля... с найлони  Sunglasses

Симпли, много са хубави тези килимчета. На Нико му подариха такова, само че с коли, светофари и хеликоптери. Може би на по-голямо дете ще му е по-интересно, защото има едно ниво, в което задава въпроси от рода: where is the car ? - а детето трябва да намери колата и да натисне върху нея.

Цвети, някоя мама беше дала линк, но не помня коя, а й не го запаметих.

Ние днес си купихме диван. Няма да посрещнем празниците в празна къща, утре трябва да го донесат.

# 655
  • София
Чинче, а на български има ли килимчета дето говорят? А дето летят?  Mr. Green

# 656
Цвети, http://bgreceptite.com/viewpage.php?page_id=13

Извинявайте, ще пиша утре, че дзверът е върху мен, а на мен ми отне 4 часа да ви наваксам (добре че не сте писали много  ooooh!  Laughing ) и батерията ми падна

# 657
  • Варна
И ние си имаме килимче Simple Smile нашето е с животни, които издават звуци, след което пеят песнички на български - Хей ръчички, Зайченцето, Оранжево и т.н. около 20 лв беше имаше и такова което е без песнички 12 лв.

# 658
  • София
Лили, от къде за 20лв е това килимче newsm78
Чин-че, хехе, браво на Нико, ами оставяй го и ще стане много стабилен. Крисчо просто един ден престана да се клатушка Twisted Evil за линийката ми, за моята най-добра приятелка е, не е за мен за съжаление Twisted Evil Браво за дивана, дано го доставят още утре Hug
И за пързалянето, елате тук при мен и ще се пързаляме, една среща вместо в мола, тук при мен Laughing Hug
лека от мен Hug

# 659
  • Варна
От едно магазинче в квартала. Направо от там накупих всички подаръци и казах на желаещите да подарят на моя мъник подарък кое колко струва  Rolling Eyes избегнах безполезните подаръци, с изключение на едно силно свирещо нещо, на което трябва да изтръгна батериите май...

Общи условия

Активация на акаунт