"Коледата чука на вратата, ЮНЧЕ, бързо украсявай ти елхата!"

• 30 624
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Честита ви Коледа с малко закъснение!!!Специални поздрави и на всички именници и месечинки,които съм изпуснала! Hug Hug Hug
Прочетох последните странички набързо,но ще се върна и по-назад.

При нас нещата са добре.Командировахме се в Банкя за празниците.Малчо и кака му,както и ние,изкараха една вълнуваща Коледа с много приятни емоции и подаръци.За храната няма да споменавам нищо. Mr. GreenТой е добре-расте като гъбка.Все още не е очарован от захранването,но не е толкова зле,колкото беше.На 25ти го почерпих за първи път с месо-пуйка(от готово пюре).Миришеше страхотно това пюре!
Исках да разгледам снимчиците ни,но пак съм забравила кода за достъп.Моля ви някой да ми го пусне на лични(пак  Wink)

# 661
Цвети, ето линка, оказа се, че го пазя.

Зверче, били сте само за снимка с шейните. Крис сигурно е много щастлив.

Гостито със свеки мина (и замина). Със смесени чувства съм, затова няма да коментирам. Йоанка получи още 2 надуй-глава играчки. Ще си купя тапи за уши вече, ама пък тя много им се радва. Успях да й вържа цели 4 опашки - вече е голяма кокона  Laughing

# 662
  • София
Деска, много е сладка Йо с опашките. Като сравянвам на Саша можех да връзвам косица на 6 месеца, а Ралка миличката е доста как да кажа да не съм груба... Rolling Eyes Абе къса й е косицата, и отгоре на всичко май ще е по-светличка новата. Абе ще видим, ама като гледам снимки на Саша Ралито е с по-малко коса като дължина  Wink

Аугуста, вие съвсем тематично... Mr. Green пуйк ана Коледа  Grinning И на мен много вкусно ми миришат месните пюрета. Crazy

Последна редакция: ср, 28 дек 2011, 02:26 от Vache

# 663
Добро утро ,за който е добро.За мен не е .

Вече наиситина едва издържам.От 02,30ч. до сега с 300 зора я приспах -заспива само и единствено права върху мен и то носейки я.В момента ,в който спра или я оставя в кошарата с люляне са започва кански рев.Помагайте,мамита .Какво да й давам за тея зъби.Дентокинд давам вече месец,Дентинокс мажа ,а и 2 вечери Нурофен,защото просто вярвайте ми вече не мога да издържа.
Да не ви разправям аз кога се къпя ,ям и изобщо -вече искам само да спя,през деня не мога да наваксам,за да я изкарам и навън и като нямам и помощ от никъде -ММ снощи се прибра в 00,30ч от работа.Как да искам от него помощ,като и  той едва гледа , цял ден кара хора и е опасно ,ако не е починал.
Днес ще ходим при свеки за час-два ,че не успяхме по празниците и както съм супер нервна вече ,ако ми задава тъпи въпроси като снощи ама дали наистина са зъби при положение ,че съм й обяснила 100пъти всички признаци ,мисля ,че няма да съм много тактична и ще кажа директно да не ме съветва,че ми дойде до гуша от съвети от далече.
Извинете ме за негативния нощен пост ,ама........нали сте ми затова да ми казвам и хубавото и лошото.

# 664
Добро утро!

Ичка, щом е от зъби опитай с Хамомила! Разтваряш 3 гранулкки във вода (половин кафяна чашка). После даваш бавно с лъжичка. Идеята е да стои максимално дълго лекарството в устата , за да подейства.

Чин, честити ви дивани!

# 665
  • софия
Добро утро
Дарка, Мама Ани, Деска  bouquet Hug
Хубав ден.

# 666
Добро утро!

Ето кафе и закуска, че си нямате още:

Да не пропуснете да нацелувате мъниците и всички, които обичате - днес е международния ден на целувката!

# 667
Добро утро.
Тати, благодаря за кафето и закуската.

Първо искам да честитя вчерашния празник на всички именици (че бяха много). Да са живи и здрави и много щастливи.

Ичка, дано положението с Дара се оправи, че хич не ти е леко  Hug

Тук е голяма скука по празниците. Лек ден на всички пожелавам.

# 668
Здравейте, благодаря за закуската.

Чинче, а на български има ли килимчета дето говорят? А дето летят?  Mr. Green
Няма, иначе щях да взема... летящото  Twisted Evil

Ичка, съчувствам ти. Майка ти не може ли да те отмени за час-два за да поспиш?

Августа и аз почерпих на Коледа с пуйка- доста му хареса, дано и на Жожи така...

Да ви "похваля" моя бебефон- лови всичко, не и Нико. В момента е някакъв шивашки цех- шие се нещо, говори се за дупки, илици и такива неща.  ooooh!

# 669
Здравейте,момичета и честита Коледа на патерички!Честито и на именниците ,да са живи и здрави и много щастливи!   bouquet
Не се включвам нарочно,да не ви натоварвам с глупости,много кофти болни празници изкарахме  Tired
Ичка,изключително добре те разбирам -  Hug мен също няма кой да ме смени дори за 5мин,като прибавим и неспането и нервността на малките,положението е ужасно.Надя също е непоносима,събужда се към 4 и се започва рев,рев...непрекъснато мрънка силно,с глас , пък на мен ще ми се пръсне главата.Стискам зъби и чакам да мине периода.
Иначе вече ядем месно пюре,няма проблеми с акането,че нали се бях ошашкала преди...
Кити,това зеленикавото да не е от ако?Че аз веднъж ей така се ошашках,измила съм я,но явно мнгоо малко е попаднало по-навътре....
На всички,които ще празнуват НГ - приятно изкарване!Благородно завиждам  Hug

# 670
  • Варна
Привет,

аз бих искала да питам ползвате ли вече възглавница като спите?

Нашата педиатърка препоръча да почваме каша следобеда, т.к. дребосъка е качил около 100 грама само, от 2 седм. захранвам със зеленчуци. Препоръки за каша? Сондирам мнения.

Мерси!

# 671
От преди две седмици започнах да му слагам възглавничка от най ниските, но често забравям да му я сложа.

# 672
Привет!

В много лошо настроение съм и затова не пиша-още не си говорим с Мим и да си кажа не знам този път ще има ли изобщо помирение.

Ходихме най-после на консултация-нищо не е качил на кг-още си е 8 200гр,но е пораснал с 5см и сега е 71,5см.Биха ни ваксината,много плака.На другите не е пускал сълзи,но го успокоих поне за кръвта-там поне мина спокойно.Даже се закача с лаборантката.

Деска и ние получихме от тези музикални играчки,които вече ми гръмват главата,но той им се кара или смее и не смея още да ги махам.

Отивам на семеен обяд,че ММ си дойде и е гладен... #2gunfire

# 673
Здравейте!

Ичка,много неприятно и при нас е така+че отказва да яде и е с разтройство....

А н и,понеже си запозната с хомеопатията,да те питам давала ли си calcarea phosphorica? Препоръчаха ми да я давам заедно с Хамомилата,за по-бързо избиване на зъбките  Thinking

lili_vanili,аз слагам от тези най-тънките,които са в комплект с олекотената завивка още от началото ,понеже се приспиваме на крака и да му е по-удобно.

# 674
Здравейте! След като нощеска вилня, девойката сега спи, а аз реших да ви "видя" и наваксам пропуснатото.  Hug

Честита Коледа! Весела и много усмихната и ползотворна Нова година!
Честити месечинки на порасналите дечица!
Честито и на всички именници, които съм пропуснала!

Кити, и аз си помислих, че просто от акото е попаднало вътре. Сиана, като я мия, стиска крачета и понякога след това виждам, че съм пропуснала  Rolling Eyes Ако си сигурна, че не е това, питай педиатърката.
Лили, аз ползвам възглавница от години, даже 2, без тях не мога.  Laughing Извинявай, просто малко шегичка   Hug Майтапа настрана, докъм 1 годинка на бебетата не им е нужна възглавница.    bouquet
Може да даваш оризова или каша от елда. И двете много добре се приемат.
Цвети, сега видях, че линка на Деси е по-подходящ.  Blush
Момичета, вие чисти месни пюрета ли давате? Аз досега винаги ги смесвам със зеленчуци  newsm78
И нашата педи каза да започвам с попарата, обаче не разбрах с какъв чай се прави. Този бебешкия ли? Може ли вече билков?

Ние изкарахме Коледата много спокойно. На Бъдни вечер си бяхме вкъщи. Парата се падна в къщата. На Коледа ходихме при майка ми - там обядвахме и следобед дойдоха още роднини на кафе. Децата получиха доста подаръци, а майка ми подари на Марки лаптоп, за което получи леко мъмрене, но Марки много му се зарадва.  Rolling Eyes Естествено веднага му бяха обяснени "инструкциите за употреба"  Mr. Green После ходихме на имен ден у комшиите - с тях ще се съберем и на Нова година. Преди малко обсъдихме менюто.  Laughing

Чинче, браво за диваните! И старите и новите  Laughing И нашият бебефон отначало работеше перфектно, но от известно време само пращи.
Ичка,  Hug дано по-бързо минава, мила! И аз с Дентинокс мажа.
Деска, ех, тази Йоана!  Heart Eyes И аз с много зор успях да закрепя една диско-въшка на главата на Сиана на Коледа, а чичо ми вика "Какво е това? Има някакво боклуче на главата." hahaha

Малко за Сисата - сложихме я в бънджи, обаче, както една приятелка и вика "пирон", въобще не се сеща да подскача - пристъпва от крак на крак и се върти в кръг  Laughing На земята седи стабилно за около половин минута и си полягва после  Laughing От известно време е започнала да кара колело, ама с такава бързина че чак не можеш да й видиш крачетата. Татко й вика "да й закачим една крушка, поне ток да произвежда, да не е нахалост   hahaha
Чета, че още бебета са паднали от спалните... Аз от известно време слагам едни възглавници на земята от моята страна, че с такъв замах се хвърля да се обръща, че си я представям как се юрва на земята.  Crazy

Моят мъж е отпуска тази седмица и не знам дали ще успея пак да се включа. Ако не, много весело изкарване на Новата Година ви пожелавам. Много любов и късмет през Новата година!  Hug

ПП Тина, много лошо, мила! Дано се оправите и не започвате новата година с лошо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт