Навих го с хитрост! За рожденния му ден му пожелах .....и да ми наеме чистачка и той нали беше в еуфория ми каза, че може само за веднъж. Само че като видя днес апартамента, каза че ще се ожени за нея!
Ама и нещо хич нямам вдъхновение за писане тези дни...
), ще пътуваме утре.

: )
,много се запече,милия как се напъваше,а само по едно две малки топчета излизаха.Оправихме дупето със спанак и ние и пащърнак,по обед по една две супени лъжици и цял ден на мляко,така 3 дена.Също забелязвам,както Цвети каза,че пиенето на водичка помага.За жалост още придобивам навик да я предлагам и забравям,успокоявам се,че в кърмата има,но все пак явно вече не е достатъчно.Съншайн със започването на захранването вече си трябва вода.Марти изпива понякога само по 30мл,но все пак...
И аз сверявам часовника.При нас също часовете са вариращи.
и не знам в кои часове.
Вече е женен!В най-добрия случай можеш да му позволиш да я вижда още веднъж седмично! 

)Даже се приберете у вас и го вземете на другия ден.Можеш да кажеш на свеки да остави Нико да спи при майка ти,а пък другият път ще е при нея
,тя нали е наблизо и по-често ще може да го гушка 
Виждай се по-често с приятелки-явно добре ти се отразява на настроението.
Дано Явор да се озъби бързичко! 
По-малко негативни емоции през НГ ти желая!
Започнах да го слагам на проходилка,че ми отмаляват ръцете често-голям фен е на разходките с мама(при които трудно го удържам от мърдане).В тази връзка имам въпрос към тези,които ползват или са ползвали проходилки-какво трябва да е положението на краката като се сложи на нея?Аз не съм ползвала със София и не знам,а тази ни е дадена от приятели и няма упътване.На проходилката се придвижва назад(успя да се добере до елхата и да и се порадва отблизо

Иван много си игра, но накрая го прибрах на тавана и ще им го извадя Никола като си стъпи на краката, все пак си е за него. 

Няма смисъл да ги мисля, по-добре да се забавляваме. Така че - моят съвет е да се забавляваш, те бабите ще се оправят
Би трябвало свекървата да остави детето на майка ти, в крайна сметка тя го вижда по-често.

Н Аз бих се пробвала да взема без рецепта преди да се разкарам да я взема.
Няма ли да затоплите ледовете преди празника? 

Всеки ден въртя и се потя,докато спи диването