Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 9

• 69 981
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
В Сердика - София са стигнали до 5 000 ! Информация от днес.
Утре отивам да проверя

# 46
Или от Кабината са повярвали на слуховете и се надяват на удължаване, или е допусната техническа (правописна) грешка, или ще накарат курсистите да си платят едно (всички) ниво/а
Oбадих се да питам. Отговориха ми, че това бил срока, в който имам достъп до виртуалната класна стая и системата им.

Тоест само формално ще приключи обучението по-рано, а иначе ще си учите до когато трябва  Rolling Eyes хитро  Laughing
Aбе то ще е едно учене това с дистанционната форма... ама ще видим.
Питах ги защо е обявен официално курса да започва от 19-ти, а ми дават достъп от 15.12, а те ми казаха, че за да съм можела да се запозная със системата.
Вероятно после ми дават още месец за да мога да се разделя с нея. Тежка раздяла ще да е  Laughing

В момента уча английски език по програмата в Кабината.
Горещо ги препоръчвам като доставчик на услугата. Преподавателите са перфектни.
Танче, ако ги избереш, няма да сгрешиш.

Единственият проблем е самите темпове, с които се учи. Но той се отнася за цялата програма. Говорила съм и с други, учещи по програмата "Аз мога" при други ДУ, ситуацията е същата. Препуска се с доста бързи темпове.

За човек, който не е учил езика до това ниво, т.е. голяма част от материала е новост, който цял ден е бил на работа, а вечер, като се прибере, трябва да се погрижи и за семейството си, за вечерята поне, е доста не изморително, а изтощително.

Но все пак, препоръчвам Кабината с две ръце. Доволна съм. Плюс за мене е и това, че не се разкарвам допълнително, а е он-лайн обучение.

Чудесна е и възможността, която дават - един месец бонус. Тогава ще повторя отново нивото А2-2, защото в него има материал, който е съвсем нов за мене и ще ми е от полза да го усвоя по-добре.

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 10:00 от Smiley*

# 47
  • Стара Загора
Действително получих достъп до системата на Кабината от днес още.
Влязох да разгледам подробно и виртуалната класна стая, и материалите, и т.н.

Първото ми впечатление е добро, макар да имам доста забележки по функционалността и потребителската насоченост на сайта, но това вероятно е от професионално изкривяване при мен.
Иначе нещата изглеждат прилично, ако и преподавателите са на ниво, грешка няма да има.

# 48
Аз бях в класовете на teacher Tsvety и teacher Snezha за ниво А2-1 и teacher Maria за ниво А2-2.
Много съм доволна от тях.
Ако искаш да влезеш в класна стая от по-ниско ниво, много харесвана е teacher Bibi.
В следващите нива, мисля че преподаватели са native speakers.

На всяко ниво сменят преподавателите, което също смятам за добра практика, въпреки че много от курсистите роптаят и искат да продължат със същия преподавател.

Задължителните уроци са в понеделник, вторник и сряда, а освен тях има и незадължителни - разговорни и преговорни уроци.
Във виртуалните класни стаи на споменатите преподаватели е препълнено, но повечето присъстващи са слушатели, а активно участващите са в рамките на допустимата бройка, често дори по-малко.

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 12:42 от Smiley*

# 49
Някой знае ли какво се случва в Пловдив newsm78? До кой номер са стигнали? Звъня на телефона, нооо никой не вдига #Cussing out!

# 50

Аз съм 4184, а никой не ми е звънял, трябва ли да се притеснявам ?!?!

# 51
Някой знае ли какво се случва в Пловдив newsm78? До кой номер са стигнали? Звъня на телефона, нооо никой не вдига #Cussing out!

Нищо не става Tired ремонтират си,не разглеждат Crossing Arms
Мислех си дали да не се обърна вече към ГОсподари на ефира поне те да намерят повече отговори и д се каже защо само в Пловдив не разглеждат и са стигнали само до номер 300 Tired

# 52
  • Стара Загора
Аз бях в класовете на teacher Tsvety и teacher Snezha за ниво А2-1 и teacher Maria за ниво А2-2.
Много съм доволна от тях.
Ако искаш да влезеш в класна стая от по-ниско ниво, много харесвана е teacher Bibi.
В следващите нива, мисля че преподаватели са native speakers.

На всяко ниво сменят преподавателите, което също смятам за добра практика, въпреки че много от курсистите роптаят и искат да продължат със същия преподавател.

Задължителните уроци са в понеделник, вторник и сряда, а освен тях има и незадължителни - разговорни и преговорни уроци.
Във виртуалните класни стаи на споменатите преподаватели е препълнено, но повечето присъстващи са слушатели, а активно участващите са в рамките на допустимата бройка, често дори по-малко.
Aз ще уча испански там, но предполагам, че за тези, които искат да запишат английски това ще е ценна информация Simple Smile

# 53
  • София

Аз съм 4184, а никой не ми е звънял, трябва ли да се притеснявам ?!?!
Трябва да се радваш и с копие от дипломата за средно образование да отидеш бързичко, за да започваш търсене на курс Simple Smile

# 54
  • София
Една фирма записва за курс по английски от 02 април!
Защото от около месец се знаело, от най-високо място, че програмата е удължена (забравих с колко обаче, щото лично не ме вълнува)
Значи ако започне април, ще свърши август .

# 55
Утре отивам да проверя
Моля те, пиши до къде са стигнали? Аз съм 5300  Simple Smile още мъничко и ще ме стигнат!

# 56

Защото от около месец се знаело, от най-високо място, че програмата е удължена (забравих с колко обаче, щото лично не ме вълнува)
Значи ако започне април, ще свърши август .

Т.е. през 2012 ще мога да подам документи така ли?
Аз изпуснах първите две програми, за което съжалявам, но покрай раждането и гледането на детето нямаше да успея да ходя и на курс   Crazy И чак сега се усетих, но когато се обадих ми казаха, че вече не приемат документи  Blush
Когато отидох на място в БТ  Младост една жена много грубо ми отговори, че едва ли не парите не падат от небето и тези програми нямало да са безкрайни - да съм се била сетила по-рано  ooooh! Точната реплика беше "Къде бяхте досега?"  Whistling

# 57
Утре отивам да проверя
Моля те, пиши до къде са стигнали? Аз съм 5300  Simple Smile още мъничко и ще ме стигнат!
Не мога да си намеря номера (49-и-нещо-си) и за това не отидох да проверя. И днес няма да мога. Най-вероятно и в понеделник.

# 58
Виждам,че сега чакате одобрение.
Това е точното време да се пльосна в темата ни лук яла,ни лук мирисала с коренно различен,глупав въпрос Flutter
И все пак,кога ще има нови записвания,ясно е че съм изтървала сроковете.Интересувам се за графичен дизайн,има ли такова животно,само че дистанционно?Питам за София.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 59
Виждам,че сега чакате одобрение.
Това е точното време да се пльосна в темата ни лук яла,ни лук мирисала с коренно различен,глупав въпрос Flutter
И все пак,кога ще има нови записвания,ясно е че съм изтървала сроковете.Интересувам се за графичен дизайн,има ли такова животно,само че дистанционно?Питам за София.  bouquet  bouquet  bouquet

Има да! И не само за София, а за цяла България е тази програма! По отношение на това, кога ще има нови записвания следва да следите информацията в АЗ, но също така и в ежедневниците и по ТВ се изнася подобна информация!
Само да ви улесня, тази година подаването на документите започна през м. август и завърши на 30 септември. Може би и за 2012 ще е в този период, но не мога да кажа нищо окончателно и със сигурност! Peace

Общи условия

Активация на акаунт