Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 9

• 69 880
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • Перник
Вчера ми се обадиха от БТ Възраждане да отида да си взема ваучера за графичен дизайн. Не знаех, че са подновили ГД-то. Мисля да карам курса в ЦПО АХАД дистанционно.

Защо се ориентира към тях? И аз съм в процес на избор на ДО.

# 691
  • София
Надя*, определящото при мен е курса да е дистанционен, нямам възможност да отделя време за присъствен някъде си на другия край на София. Също така колеги караха вече други ПК при този ДО и като цяло са доволни.

# 692
ledenotomomiche, искам да те попитам какво пише в свидетелството ти за ПК на форма за обучение:" дневна", "вечерна" или "съботно неделна"?
Предварително благодаря!

Не знам още какво ще пише. Все още не съм си взела свидетелството(на 29.06 ми беше втория държавен изпит),но предполагам дневна,другата седмица като го получа ще ти пиша на лични.

# 693
Здравейте,искам да попитам кога отново ще може да се подават документи и като съм по майчинство през фирма мога ли да кандидатствам?
Благодаря предварително

# 694
  • София
Привет,

Знаете ли как може да се удължи срокаът на Ваучера от Борсата?
Одобрена съм за ГД, не съм си взела ваучера от БТ все още. Мога ли да му удължа срока с един месец например с цел да започна курса, който искам, към Септември?

Предварително благодаря за отговорите.

# 695
Няма да ти дадат ваучер преди да е попълнен от ДО със точната дата на обучението и ще ти го дадат най- рано 7 дни преди то да стартира! Ако имаш уведомление / вероятно това имаш / то важи 30 дни като може да го удължаваш в БТ докато ти наближи датата на курса и да си вземеш ваучера!

# 696
Разбирам, че  повечето сте си организирали почивки и т.н., но държа да дам непоискан съвет.
 Ако чакате до Септември, имайте предвид, че парите може много скоро да свършат и Ваучер изобщо да не видите.
Още повече, че е много трудно да се събере един курс (особено по професионалните), често няма места или ДО липсва.

Аз препоръчвам да се изкара курса възможно най-скоро, за да не изгори нечие Уведомление и право на обучение Wink

# 697
Аз препоръчвам да се изкара курса възможно най-скоро, за да не изгори нечие Уведомление и право на обучение Wink

колко по-скоро, като три нива английски ги карах 6 месеца,
сега направо ме е страх да се запиша на дизайн за 960 часа  Flutter

# 698

колко по-скоро, като три нива английски ги карах 6 месеца,
сега направо ме е страх да се запиша на дизайн за 960 часа  Flutter
Ами именно. Дизайна сигурно за една година ще го изкараш (ако не и повече), ти докато си намериш курс, докато се запишеш ( и започваме с "ако"- тата - ако си намериш ДО, ако има място в групата, ако те устройва време на обучение/място... и т.н.) и ето станало е вече Август... и кога ще свърши този курс, като програмата свършва ... то няма време...

Успех  Peace

# 699
Здравейте,искам да попитам кога отново ще може да се подават документи и като съм по майчинство през фирма мога ли да кандидатствам?
Благодаря предварително
Привет!
Няма никакъв проблем да кандидатствате, ако сте по майчинство и трудовият Ви договор не е прекратен.
Нямам конкретна информация кога ще отворят програмата, но миналата година я пуснаха в началото на август, очаквам и тази да е някъде по същото време.
Успех!

# 700
Получих уведомление за шофьорски курс.Става въпрос за Варна.Има ли хора с уведомления?Трябва да се събере група за да започнем  newsm12 Ние сме двечки...хайде има ли още някой? smile3523

# 701
Разбирам, че  повечето сте си организирали почивки и т.н., но държа да дам непоискан съвет.
 Ако чакате до Септември, имайте предвид, че парите може много скоро да свършат и Ваучер изобщо да не видите.
Още повече, че е много трудно да се събере един курс (особено по професионалните), често няма места или ДО липсва.

Не е съвсем така ... уведомлението не може да изгори ако си го презаверите преди да изтекат 30-те дни! Самото уведомление ти пази парите за ваучера! Няма да дадат повече на брой уведомление от броя на предвидените ваучери!

# 702
Не е съвсем така ... уведомлението не може да изгори ако си го презаверите преди да изтекат 30-те дни! Самото уведомление ти пази парите за ваучера! Няма да дадат повече на брой уведомление от броя на предвидените ваучери!

Само попълнено и върнато Уведомление "пази пари"  Peace

# 703
  • в света на неограничените измерения
Само попълнено и върнато Уведомление "пази пари"  Peace

Не съм много сигурна, че е точно така.
Получих уведомлението си по ПК преди един месец. Намерих доставчик, но курса започва края на септември. Питах ги да им нося ли попълненото уведомление - отговориха НЕ, тук можем да го загубим, елате 10 дена преди началото на курса за ваучер.
По тази логика и аз мисля, че самото уведомление ти пази парите за ваучера.
Вероятно ще го загуби кандидат, който не отиде да го презавери след като изтекат 30 дни и през този период не си е намерил ДО.
Както казах, мойто е попълнено в този 30 дневен  срок, но отрязъка към сегашния момент не е при тях. Ще им го занеса чак септември месец. ДО си изпраща по слежебен път инфо, че има вече записал се курсист, та дори и от края на септември.

# 704
Явно за всяко БТ  е различно. На мен никога не са ми казвали " не си нося отрязъка" а ми казаха, след като е попълнен максимум до 7 работни дни да го занеса, при носене на 8мия ми се "скараха" че го нося късно! Има си срокове, които трябва да се спазват от всички. ДО уведомява БТ за всички курсисти една седмица преди началната дата. Това знам и това пиша! Това, че някои БТ не го изпълняват точно си е тяхна работа.

Човек се опитва да даде приятелски съвет и веднага го карате да съжалява за това....

Общи условия

Активация на акаунт