Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 9

• 69 871
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Момичета, имам нужда от помощ - може и да е обсъждано, но откакто взех моя ваучер миналото лято, не следя темата Blush

Дали е възможно при вече попълнено от доставчика уведомление, но без да е носено в БТ за издаване на ваучер, да се избере друг доставчик newsm78
Става въпрос за половинката, който много смело се записа на съботно-неделен курс, но често работи и почивните дни и се притеснявам дали ще успее да събере необходимите присъствия. Той вече е склонен да се откаже въобще от ваучера, но се чудех дали не може да сменим доставчика и да запише онлайн курс.
Благодаря предварително на отговорилите  bouquet

# 181
Здравейте! Не успях да изчета всичко написано т.к. е доста а и не видях нищо сходно на моя случай . Искам да подам жалба към ТБЛЮЛИН заради това че са ме одобрили за курс /а и също нищо не обясняват/ за който нямам право да карам щом нямам опр. условие. В много градове под професия Вътрешни международни превози на пътници се караха шоф.курсове категория В След като бях одобрена от бюрото се оказа съвсем друго . И така сега си стоя с док. в мен и незнам какво да правя жалба ли да подам или ..

# 182
  • Русе
Здравейте! Не успях да изчета всичко написано т.к. е доста а и не видях нищо сходно на моя случай . Искам да подам жалба към ТБЛЮЛИН заради това че са ме одобрили за курс /а и също нищо не обясняват/ за който нямам право да карам щом нямам опр. условие. В много градове под професия Вътрешни международни превози на пътници се караха шоф.курсове категория В След като бях одобрена от бюрото се оказа съвсем друго . И така сега си стоя с док. в мен и незнам какво да правя жалба ли да подам или ..
Малко не схванах но записвайки се да учиш това не значи че курса за кат. В е задължителен. Това е професията. Като бонус школите дават и категория. Това че школата те е излъгала не е вина на АЗ. И "превоз на пътници" е кат. Д. Моят мъж учи това в момента и след като успешно придоби професионална квалификация за превоз на пътници, сега чака школата да се накани и да започне обещания бонус, придобиване на кат. Д.
Сега, в место да подаваш жалба се разтърси за школа която освен да провежда това обучение, да ти подари желаната категория.

# 183
Здравейте!
Малко информация за БТ Изток (Младост):
Днес ходих на място и по списъци може да се съди, че са стигнали до номер 7000. Когато попитах една от служителките това ли са всички особрени се оказа, че има още доста номера, които въобще не са изнесени в списъци. Моят номер е 7549 и съм одобрена  Mr. Green, но така и не видях кой е последният номер..
Затова моят съвет е ходете на място и питайте! Не чакайте някой да ви потърси, защото на мен никой не си направи труда да ми се обади или да ми прати известие, а времето си тече.
Служителката беше отзивчива и цялата процедура по намирането на входящия ми номер по ЕГН (понеже си го бях загубила), ровенето по списъците и издаването на уведомление отне между 10 и 15мин.
Успех на всички  Peace

# 184
И аз съм одобрена , днес вземах уведомлението от БТ Сердика,
сега съм в търсене на ДО за "Оперативно счетоводство",
някой ако има препоръки да ме насочи, че съм в голяма чуденка.

# 185
извинете,че нахълтвам... Кога пак ще започне процедурата по тази програма???

# 186
Ели Дечкин за съжаление са само две фирмите за София които отговарят на тая професия и двете искат по 350 лв. Лека вечер

# 187
  • Русе
Ели Дечкин за съжаление са само две фирмите за София които отговарят на тая професия и двете искат по 350 лв. Лека вечер

Я виж тази и тази

Карола, не се очаква да стартира отново  Peace

# 188
Ели дечкин много благодаря има шанс да изкарам шоф.курс категория В трябва само да се съберем поне 4 желаещи /първия адрес / Ако има и др. като мен с такова желание записвайте се на 0887/24-34-69 Зорка Иванова  Simple Smile

# 189
  • Русе
4-ма?!  newsm78
Моят мъж го кара сам.

# 190
ако е друга категория може но специално за кат.В искат група за да не се плаща по 350 лв.

# 191
Моля помогнете за ДО в София за Банково дело  newsm45
толкова се радвах , че ще започна курс , а сега просто ще изгори  smile3511

# 192

Тук предлагат тази Банково дело,
аз още се чудя дали при тях да се запиша за Оперативно счетоводство,
и дали да е дистанционно или съботно-неделни посещения.

# 193

Къде е това "Тук" Embarassed

# 194

Къде е това "Тук" Embarassed
Simple Smile
Ето тук : http://informa-bg.net/index.php?option=com_content&task=view … 64&Itemid=143

Общи условия

Активация на акаунт