Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 9

• 70 030
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Чували ли сте дали е възможно да се направи пауза в курса, нещо като ваканция? И после да се продължи със следващата група, изравнила се с моето ниво?

# 541
  • София, България
чувала съм да, моя приятелка която ще ражда, ще го направи. Предполагам, че ще те накарат обаче предварително да подпишеш формите за присъствие, защото не мисля,че по правилата има такава опция.

# 542
  • Пловдив
  newsm44  заветното уведомление от днес е вече в ръцете ми. И двамата с мъжа ми се одобрени и от днес започвам активно търсене на ДО за графичен дизайн. Ако има и други, които търсят нека пишат на лични да обменим опит, за да не пречим в темата.

# 543
  newsm44  заветното уведомление от днес е вече в ръцете ми. И двамата с мъжа ми се одобрени и от днес започвам активно търсене на ДО за графичен дизайн. Ако има и други, които търсят нека пишат на лични да обменим опит, за да не пречим в темата.

Кой номер си? Докъде са стигнали? Аз съм 2000 и нещо(вече даже не помня Tired )

# 544
  • Пловдив
Аз бях 419 , а мъжът ми 459 - и двамата сме одобрено.

# 545
  • София
Чували ли сте дали е възможно да се направи пауза в курса, нещо като ваканция? И после да се продължи със следващата група, изравнила се с моето ниво?

Свързах се на телефон 02 931 02 16 и срещу ЕГН ми обясниха личният ми статут.
При мен не е възможно технически при конкретния доставчик, но не ме отрязаха, че по принцип е невъзможно.

# 546
Звънях в БТ Пловдив на Чернишевски- другата седмица мога да отида да си взема уведомлението!!! :   Hug  за сравнение пиша  -номер 616 съм , за мъжът ми казаха малко по-късно , той е 660 номер! Обучението трябва да приключи до  07.2013 г! Почнах да звъня на доставчиците  Laughing даже и дневен курс по английски май ще си намеря! Peace

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 12:32 от veni-b

# 547
:В БТ Пловдив са стигнали до 850 номер ! Аз вече имам уведомление!

# 548
има ли някоя от вас или неин близък, който да е с ПК готвач, че ММ не може да си намери доставчик за София.

# 549
по принцип в момента не се приемат документи, но даже и отново да приемат можеш да подадеш само за професионално обучение  Peace
Това е повече от достатъчно-благодаря за инфото Simple Smile

# 550
:В БТ Пловдив са стигнали до 850 номер ! Аз вече имам уведомление!

Вени,
браво Hug ДОбре се движат,дано и аз взема Praynig Praynig Praynig 2000 и нещо съм номер МНОГО ми се учи Италиански  Praynig

# 551
  • София
Може ли някой да ми даде отговор на въпроса - какво става когато имаш ваучер, а никой от така изложение в спъсъка достатчици не провежда такова обучение (нищо, че го е заявил)?!

# 552
Момичета, моля правете разлика между Уведомление и Ваучер.... все пак са две различни неща  Peace

Kylie , ако наистина имаш ваучер, то тогава ДО няма право да отказва да стартира обучение! Ако обаче имаш Уведомление, то знай че никой не може да накара насила ДО да стартира курс ( въпреки, че го е заявил)  Peace

# 553
  • София
клюкарка аз не смея да си взема уведомлението, нали има срок от един месец да си намеря ДО, а тоя списък мога да си го ****** айде да не казвам. Или никой не вдига, или бил стар списъка, те вече не участвали, или нямало група абе думи нямам! Ако до две седмици не намеря ще ходя да пусна една жалба!

# 554
клюкарка аз не смея да си взема уведомлението, нали има срок от един месец да си намеря ДО, а тоя списък мога да си го ****** айде да не казвам. Или никой не вдига, или бил стар списъка, те вече не участвали, или нямало група абе думи нямам! Ако до две седмици не намеря ще ходя да пусна една жалба!
точно затова и аз се ядосвам  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт