Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 9

• 70 043
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте,
въобще не ги чакайте да ви се обадят.
Майка ми пусна септември месец, и до сега си чакаше да и се обадят, беше от първите номера, нещо от сорта на 850.
Е била е одобрена още от началото, но разбирасе никой не и се е обадил след толкова много време чак сега си взе ваучера, след като отиде на крака и почна да разпитва.

# 526
Знаете ли до кой номер на стигнали в БТ "Младост"?

# 527
Здравейте,

пиша относно следния проблем: ходя на курс към Институт Александър (по програмата) от месец февруари т.г. Мястото на обучение е 127 СОУ на ул. Парчевич 43 в София. Миналата седмица учителката каза, че от фирмата са й съобщили да има готовност за преместване, при това за тази седмица. Новото място се оказва крайно неудобно, намира се на бул. България и бул. Гоце Делчев. Обаждахме се в офиса на фирмата, никакъв смислен резултат, т.е. казаха, че това зависи само от управителя, щели пак да говорят с него и т.н. От Агенцията по заетостта казаха, че следва да се вземе предвид договора, в който за съжаление, не е посочено мястото на провеждане на обучение. Явно добре са си уредили нещата, но все пак много ми се иска да има някакъв начин да спрем това преместване. Според вас има ли?

# 528
  • Перник
Щастливо се похвалвам, че току що ми се обадиха от БТ- СТ.Загора и ми съобщиха да  отида и  взема ваучера за Графичен дизайн Hug.
Бях от одобрените и спрени след онази заповед.Наистина не вярвах, че ще ми се обадят изобщо и бях го отписала.
А  много искам да изкарам този курс, добре, че не го замених за друг както ми предлагаха.

Дано и мен ме огрее Praynig че много ми се иска да изкарам този курс Praynig

# 529
  • София, България
Здравейте,

пиша относно следния проблем: ходя на курс към Институт Александър (по програмата) от месец февруари т.г. Мястото на обучение е 127 СОУ на ул. Парчевич 43 в София. Миналата седмица учителката каза, че от фирмата са й съобщили да има готовност за преместване, при това за тази седмица. Новото място се оказва крайно неудобно, намира се на бул. България и бул. Гоце Делчев. Обаждахме се в офиса на фирмата, никакъв смислен резултат, т.е. казаха, че това зависи само от управителя, щели пак да говорят с него и т.н. От Агенцията по заетостта казаха, че следва да се вземе предвид договора, в който за съжаление, не е посочено мястото на провеждане на обучение. Явно добре са си уредили нещата, но все пак много ми се иска да има някакъв начин да спрем това преместване. Според вас има ли?

И моето училище се премести. За щастие новото място също ми е удобно. Но не можеш да ги задължиш да не се местят. За тях е свързано с плащане на наем и много други неща

# 530
  • Стара Загора
Да се похваля и аз. Обадиха ми се преди малко, че мога да си получа уведомлението за Графичен дизайн от БТ - Стара Загора.
Когато казах обаче, че КК ми приключва след 2 седмици, казаха след това да отида.
Не е ли важно само двата ваучера да не се припокриват във времето или още при получаването на уведомлението се декларираше, че не се учи другаде по програмата? Забравила съм вече... някой да помни?

# 531
Вече е публикувано-удължават срока за приключване на обученията до 07.2013  Peace

http://www.az.government.bg/index.asp
Ех,че хубава новина! newsm18 newsm18

Това значи ли,че ще приемат и нови документи или...само продължават срока за настоящите?

Засега няма да приемат нови заявления, чакат включване от Агенцията - това ми казаха току- що от ТБ. Но според мен би трябвало да има - все пак до 31.07.2013 има достатъчно време за целия процес от  прием до приключване на обучение.

# 532
  • Пловдив
Някой да има информация дали в Пловдив на Чернишевски най-сетне са си размърдали трибуквията и са започнали да преглеждат отново документите? ooooh! Thinking

# 533
  • Пловдив
Здравейте и от мен!

Вчера бях до БТ в Пловдив на Чернишевски и се оказа, че има раздвижване по програмата. Аз съм номер 419 и ми казаха да звънна в петък за отговор дали съм одобрена. Казаха, че работели активно по разглеждането на документите, така че препоръчвам да проверите на място или да се обадите. Дадоха ми и този телефон: 032 60 10 38, търсим Пашова или Василев, на който да проверя за резултата.

Дано да съм била от полза и на другите, понеже аз вече бях загубила вяра, че ще има развитие. Кандидатствала съм за графичен дизайн и нямам представа къде ще се запиша, ако евентуално получа ваучер  newsm78

# 534
Вече е публикувано-удължават срока за приключване на обученията до 07.2013  Peace

http://www.az.government.bg/index.asp
Ех,че хубава новина! newsm18 newsm18

Това значи ли,че ще приемат и нови документи или...само продължават срока за настоящите?

Засега няма да приемат нови заявления, чакат включване от Агенцията - това ми казаха току- що от ТБ. Но според мен би трябвало да има - все пак до 31.07.2013 има достатъчно време за целия процес от  прием до приключване на обучение.

И аз питах днес в БТ и ми казаха, че не приемат нови документи, но някак си много неубедително беше - нямали информация, не знаели да се приемат нови документи - доста увъртаха. Останах с впечатление, че не ми казват всичко. Голяма конспирация, дано твоята информация да е по-вярна поне дават надежда! А знае ли някой ако обявят нов прием ние как ще разберем щом всичко е толкова тайно?

# 535
  • Пловдив
Здравейте и от мен!

Вчера бях до БТ в Пловдив на Чернишевски и се оказа, че има раздвижване по програмата. Аз съм номер 419 и ми казаха да звънна в петък за отговор дали съм одобрена. Казаха, че работели активно по разглеждането на документите, така че препоръчвам да проверите на място или да се обадите. Дадоха ми и този телефон: 032 60 10 38, търсим Пашова или Василев, на който да проверя за резултата.

Дано да съм била от полза и на другите, понеже аз вече бях загубила вяра, че ще има развитие. Кандидатствала съм за графичен дизайн и нямам представа къде ще се запиша, ако евентуално получа ваучер  newsm78
Благодаря ти за полезната информация!  bouquet
Да се надяваме, че най-накрая ще се разбързат и ще има развитие и за пловдивчани! Peace

# 536
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
И аз днес от щастливците, на които се обадиха след дългото чакане от около 9 месеца  Mr. Green.

Става въпрос за Велико Търново - номертъ ми по спомен беше 330.
Бях подала документи за ПК - компютърна графика. Днес ме зарадваха, че съм одобрена и помолиха след 20.05. да отида да си получа документа.

# 537
  • Перник
И аз звъннах до БТ, и е оказа че съм одобрена за мечтания Графичен дизайн Hug
Сега обаче не знам кого да избера за обучението.
Ще се радвам да споделите вашите отзиви Praynig Мисля да е он-лайн, че надали ще намеря присъствено. Става въпрос за Перник.

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 13:42 от Надя*

# 538
Здравейте и от мен!

Аз изкарах моя курс в НТС Инженеринг (0886 29 28 48; 032/263-213). Доволна съм. Някои от компютрите дори бяха ъпгрейднати в началото на курса, сега имат чудесна база. Имам диплома за квалификация след издържан държавен изпит. Учихме Фотошоп, Корел, Илюстратор и Индизайн. Имахме доста време за упражнения, преподаваха ни се и неща  свързани с печатарството, които няма как да научим сами. Наистина обучението беше добро.

Доколкото знам само те и Делта колеж провеждат пълен курс по графичен дизайн за Пловдив. Прецени си, обади се и на двете места. Не знам, ако си подала за част от професия само, дали не можеш да си преведеш курса и при доставчик, който само ще те обучи на Фотошоп и Илюстратор например.

Съветвам те да не отлагаш и да звъниш наред по всички регистрирани доставчици, защото имаш 1 месец срок, в които трябва да си намериш курс. Курса може и да започва след края на твоя срок, но попълнено уведомление от доставчик трябва да се занесе преди да изтече един месец. Ако не намериш курс за един месец, имаш право на едно удължаване за още месец. Ако и тогава не си намериш курс и не занесеш уведомление, ще предоставят ваучъра ти на друг. Така че не отлагай и звъни на всички.

# 539
Здравейте, в сряда звънях на БТ Пловдив казаха ми  да се обадя в петък,че ще имат резултат дали съм одобрена или не. Simple Smile Номерът ми е малко след 700. Днес обаче като им се обадих казаха, че не са стигнали още до моят номер, да проверя пак другата седмица или най- добре да им звънна след празниците #Cussing out
Но хубавата новина е че вече разглеждат документите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт