Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 9

• 70 048
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Може да се смени, да. Аз така направих.
На място в БТ ще ти дадат да попълниш нова бланка.
Много ти благодаря,Дивиана !  bouquet Дивиана аз искам да сменя маркетинга с обучение в Cisco.Прочетох ,че си доволна от обучението там. Как е дистанционното обучение-преподаване,изпити,часове?Доплащала ли си пари за обучението?Има ли проблем,ако съм в София ,а уча дистанционно във Велико Търново(учила съм преди дистанционно и се налагаше да пътувам до др.край на България) Simple Smile Отново мерси за отделеното време !

# 511
stefa, почти сигурна съм, че премахват дистанционното обучение там, където уча аз. БТ не е одобрило платформата тази година и го спират.
Пиши им, ако искаш, или им се обади. Те ще ти дадат най-точна информация:
http://bg-bg.facebook.com/intelekti
тел. +359 (0) 62 600 185
 GSM: +359 (0) 884 830 760

За обучението: материалите (CCNA Exploration) са достъпни онлайн, на английски език са.
Тук има демо-версии, ако ти е интересно можеш да погледнеш:
http://www.cisco.com/web/learning/netacad/course_catalog/CCNAexploration.html
Доволна съм и от преподавателя си. Нямам абсолютно никакви оплаквания, напротив, само мога да го хваля!
Изпитите след всеки модул, в това число и лабораторният, са дистанционно. В контролирана среда е само финалният.
Аз също пътувам. За практическите упражнения е задължително присъствието, не става дистанционно.
За обучението нищо не съм доплащала, но е мое задължение да си платя сертификата CCNA (300$). Ако изкараш резултат над 75% на финалния изпит от курса имаш право на ваучер за 50% или 58% отстъпка, не съм сигурна с новите промени в цените колко точно е % и пропуснах да попитам онзи ден, когато се явявах на финален.
Ако имаш още въпроси, питай. Hug

# 512
  • София
Здравейте. Уведомлението ми излезе в БТ Младост. Стигнали са до около № 8300, за съжаление никой нито ми е писал на мейла нито ми се обади.
Изключително проблемно е обаче намирането на стартиращи курсове по обучение за чужди езици. Повечето школи са прекратили сформиране на групи, тъй като няма време да се вземат и 3-те нива, полагащи се по ваучер.

# 513
  • София
Не се притеснявай,Vi_Vivian! Ще има удължаване на срока (до две -три седмици) и тогава спокойно ще можеш да си вземеш ваучера за избрания от теб курс.Издадените уведомления по думите на служителките ще се удължат автоматично.Поради краткия срок много от ДО не сформират групи,но след удължаването на срока ще се оправят нещата.Информацията е от петък 11.05,но не е публикувана на сайта им.

# 514
Вече е публикувано-удължават срока за приключване на обученията до 07.2013  Peace

http://www.az.government.bg/index.asp

# 515
  • София
Вече е публикувано-удължават срока за приключване на обученията до 07.2013  Peace

Ех,че хубава новина! newsm18 newsm18

# 516
  • Пловдив

Ех,че хубава новина! newsm18 newsm18

Това значи ли,че ще приемат и нови документи или...само продължават срока за настоящите?

# 517
И аз да следя, ако някой знае дали ще приемат документи.

# 518
А изобщо ще продължат ли да разглеждат документи (от спрените имам предвид,не нови) ?Да се надявам ли на записване тази година или да подавам на ново(ако приемат де) или просто удължават срока на обучение на започналите newsm78

# 519
  • Перник
А аз продължавам да се надявам и да чакам за моя Графичен дизайн. Rolling Eyes

# 520
  • Стара Загора
А аз продължавам да се надявам и да чакам за моя Графичен дизайн. Rolling Eyes
И аз така, макар че... колкото повече слушам думите, на тези които вече са го изкарали, толкова повече се убеждавам, че само заради дипломата ще го уча...

# 521
Щастливо се похвалвам, че току що ми се обадиха от БТ- СТ.Загора и ми съобщиха да  отида и  взема ваучера за Графичен дизайн Hug.
Бях от одобрените и спрени след онази заповед.Наистина не вярвах, че ще ми се обадят изобщо и бях го отписала.
А  много искам да изкарам този курс, добре, че не го замених за друг както ми предлагаха.

# 522
  • Стара Загора
Щастливо се похвалвам, че току що ми се обадиха от БТ- СТ.Загора и ми съобщиха да  отида и  взема ваучера за Графичен дизайн Hug.
Бях от одобрените и спрени след онази заповед.Наистина не вярвах, че ще ми се обадят изобщо и бях го отписала.
А  много искам да изкарам този курс, добре, че не го замених за друг както ми предлагаха.

Значи и аз мога да очаквам включване скоро, тъкмо ми приключва КК след 2 седмици.
Ти спряла ли си се на доставчик? Питам с надеждата да си намерила някой присъствен курс в СТара Загора. Simple Smile

# 523
Ха дано и в Пловдив се раздвижи нещо! ooooh! Честно казано започнах да си мисля вече че по програмата ще се работи само в София !

# 524
Jade, има голяма вероятност да ти се обадят.
Не съм проучвала за доставчик,  миналия път изобщо не се стигна до там Mr. Green
Мисля си, че няма да е голям изборът, нещо за БСК ми се върти в главата.Но ще питам и ще пиша  Peace

Общи условия

Активация на акаунт